Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinela87
    25. Siječanj 2021. 12:08

Malotele cekamo betu na iglama! Iako je vec jasna!!
    Rita7 super da si se odlucila i kreces u akciju, i ja sam kod dr L, i jako sam zadovoljna s njom. Bez puno price sve bitno kaze
    Mila-Milica cestitam za betu!!! Super!! 
    Nikitta kako si lijepo napisala ono sinoc za ljudsku sitnicavost i zlobu protiv koje se treba boriti!! Bas je tako.. Samo sta ti ljudi zbog svoje 'niske razine svijesti' kako si rekla, cesto ne znaju da se protiv toga trebaju boriti.. Nego jos uzgajaju to u sebi.grozno.. Ti ljudi tipa te sestre od MTB u toj svojoj nesvjesnosti je vjerojatno tolike ljude povrijedila, uf, bolje da ne mislim. Bas sam jako osjetljiva na manjak empatije, jako jako

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Siječanj 2021. 12:10

Pami

Hvala cure 😘
    Nego, imam pitanje ako netko zna. Ja sam mislila da je najrizičnije razdoblje u trudnoći prva 3 mjeseca, odnosno prvih 12 ili 13 tjedana (kako po kojim člancima piše). Međutim, moja ginekologica mi je rekla da je kritično prvih 16t 🤔 i da ja spadam u grupu rizičnih trudnoća, a neznam zašto. Valjda samo zato što je ivf trudnoća pa je to po njoj odmah rizično 🤷‍♀️

Koliko ja znam, kad prođe prvih 12 tjedana, i mini anomaly i neki NIPT (kao što je tvoja Panorama) i sve je u redu, šanse za nešto loše se drastično smanjuju (sa 15-30% na ispod 1%). IVF trudnoća nakon tog vremena postaje jednako rizična/nerizična kao i spontana trudnoća.
    Druga stvar je ako ti imaš neko posebno stanje radi kojeg je rizično.
    Npr, ja ću se cijelu trudnoću voditi kao rizična radi godina i radi mioma.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Siječanj 2021. 12:11

miss  Zabavi se nekako danas da ti prođe vrijeme 

💔💔💔

AuroraB
    25. Siječanj 2021. 12:12

Miss svakakva iščekivanja si izdržala, tako ćeš još i ovo pa.ćeš moći odhanuti🤗 
    Meto hvala na updejtu! Mislim da je i kod mene slična stvar, gledala sam malo po kalendaru, izgleda da su oni bolovi bili ovulacija, a pošto sam imala dvije menge ovaj mjesec ne mogu ni sama biti sigurna. Sutra idem na pregled i po nove uputnice za preglede i postupak, pa ću znati više. Šteta što ne možemo iskoristiti takve situacije 😣

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🌼TiKi🌼
    25. Siječanj 2021. 12:16

Pami prvo tromjesjecje je rizicno, a ono traje sluzbeno do 14tt... Kod mene je recimo rizicno drugo, zbog anamneze i prijevremenog poroda, komplikacija zbog IR itd...
    Mila cestitam na super beti! ❤️
    MaloTele jos cekamo tvoju betu, sigurno ce biti super. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Teja1408
    25. Siječanj 2021. 12:16

Tuma

Mila super beta!! 🥰🥰
    Malo tele držim fige i iščekujem i tvoju, al po ovom testu mora biti visoka! 😊
    Teja meni su isto tako rekli za nalaz Niftija i na kraju je stigao za tocno tjedan dana. U utorak sam vadila i idući utorak su me zvali 😊
    Miss bit će uredan nalaz, ali svejedno držim fige! 🥰🥰
    MTB u redu je da si s vremena na vrijeme dopustis tužne misli, ali dokle god u sebi znaš da to nije tako. Nisi baba, kao ni jedna žena ovdje. A to što je naše društvo još dosta zadrto, to nije nešto oko čega bi se ti trebala zamarati. Jasno mi je da se zamaras kad izravno tebi svako malo kažu da si "stara za dijete" ali to se njih ni ikog ne tiče kad si odlučila imat dijete. Uostalom sve više i više žena se odlučuje kasnije imati dijete i to je samo njihova stvar. I naravno, imaš ti još jakooo puno vremena do starosti 😊

Hvala Tuma, znaci jos malo cekam 😊🤞🏼

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Siječanj 2021. 12:23

AuroraB

Misssvakakva iščekivanja si izdržala, tako ćeš još i ovo pa.ćeš moći odhanuti🤗
    Metohvala na updejtu! Mislim da je i kod mene slična stvar, gledala sam malo po kalendaru, izgleda da su oni bolovi bili ovulacija, a pošto sam imala dvije menge ovaj mjesec ne mogu ni sama biti sigurna. Sutra idem na pregled i po nove uputnice za preglede i postupak, pa ću znati više. Šteta što ne možemo iskoristiti takve situacije 😣

Hvala, ovo i mene tješi. Baš osjećam jajnike i ništa mi nije jasno. Kao da sam na stimulaciji. Pa sam si već umislila i 200 cisti i svašta nešto.
    Potvrđeno imam hrpu folikula ovaj mjesec, pa moguće da je i to. Samo mi je čudno što ovo nikad prije u životu nisam osjećala. Čudno mi je da je stimulacija od prije skoro 4 mjeseca toliko učinila moje tijelo senzibilnom na sve.

💔💔💔

Pami
    25. Siječanj 2021. 12:25

Ja imam mali hematom (ne pišu čak ni mjere) i isto miom. Narastao je nekih 2cm od početka trudnoće, ali sad više ne raste jako i kažu da je daleko od bebe. Izdržati ću još malo, pa makar i do 16tt, samo da sve bude i dalje ok. 
    Neeego, upravo otvorim mail i vidim da mi je došao rezultat Panorame. Piše da pokazuje nizak rizik za promatrane kromosomske aberacije i dolazi nam DEČKIĆ 💙💙 da parira svim ovim curama 😉😋

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

manemoj
    25. Siječanj 2021. 12:26

MilaMilica 🎉🎉🎉🎉 odlična beta!! 
    MaloTele virim na poslu svako toliko kad će tvoja beta..
    Inače što se tjeranja na listu samnom tiče, ma ne brini, tu ti je ekipa.. SBjelis, Lucyinthesky, Anksimoron.. mi ti idemo na kolače, ćevape.. nije loše 😉
    MTB kakva baba daj, ja to ni ne komentiram jer mi je smiješno koliko je daleko od istine 😂.. kao prvo moja mama ima 59 godina i ona meni još uvijek nije baba a ne mi.. mi smo komadi u najboljim godinama 😉
    I uostalom znam sve više žena koje su ostale trudne nakon 35.. neke i sa 45.. pa mislim za šta medicina postoji nego da se malo umiješa prirodi i planove? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

ericaa
    25. Siječanj 2021. 12:27

MTB

Pami
    Samo se ti javi ponekad. Ja redovno gledam MOJ popis trudnica, i pitam se kako ste sve vi.
    U opisima slobodno budi detaljna, sve mi to pamtimo pa se mi nećemo brinuti kad dođemo u tvoje stanje.

ericaa, mislim da nas hormoni razvaljuju. Ja puno bolje sad osjećam svoje cikluse. I dalje sam napaljena kao životinja, osjećam se kao nimfomanka. Mislim da je moje tijelo spremno za bebu.SBjelis, pa rekla sam ti, nalazi su isti dan, baš kao i spolni hormoni. Gin je glup, ali svejedno, ne čekaju se nalazi.

Hvala svim mojim lavicama koje su odmah tu kad ih trebam. Predivan ste čopor. Sve za jednu, jedna za sve!

A da, možda nakon kontracepcijskih jer drugo nisam ništa uzimala. Ja sam prvi dio ciklusa bila nimfo 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.