Mtb - mislis da to ne radim? Zato mi i je cudno 😂 mozda beta od jucer? Hm hm
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Anabela ahhahahaha umrla sam, ali ja si uvijek nastimavala da se rodi u rujnu, tad nam i vjencanje i moj rodjendan i sve zivo. A uzasavala se roditi oko bozica ili nove. Sad kako stvari stoje, ako odem na postupak kad sam mislila, taman nam stize bozicni poklon. Zato razbisljam o vracanju dvije pa se mozda malo ranije rodi 😂
Ma samo nek se rodi. I ako je ikako moguce da lici na mene. Inace nam curka bude celava 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Anabela ahhahahaha umrla sam, ali ja si uvijek nastimavala da se rodi u rujnu, tad nam i vjencanje i moj rodjendan i sve zivo. A uzasavala se roditi oko bozica ili nove. Sad kako stvari stoje, ako odem na postupak kad sam mislila, taman nam stize bozicni poklon. Zato razbisljam o vracanju dvije pa se mozda malo ranije rodi 😂
Ma samo nek se rodi. I ako je ikako moguce da lici na mene. Inace nam curka bude celava 😂
😂😂
Nismo nimalo sebicne.
Ne bih se iznenadila da nam se ne poklopi nista od toga 😂
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ribic žao mi je, sad je najvažnije da si mu ti potpora. Vjerujem da mu je ovo jako teško palo. Mazite se, volite, ko zna, možda uspije 😊😊 imali smo nedavno curku kojoj je uspjelo tempiranim odnosima
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB super mi je tvoj plan, sigurna sam da ce to bit vec iduci mjesec, bit ce folikula...bas se radujem tvom postupku 🙏👏
Malotele i ja sam isto to radila, gledala sam testove 100 puta na dan, i dan danas ih znam nekad pogledati,sve ih cuvam 😂😂
Ribic jako mi je zao, bas je i muskima to pressing, i njih mi je zao,nije to sve lako...u svakom slucaju, pokusajte sami,ako ne, iduci mjesec opet! Bit ce srece 😘
Curly uh, ja znam vise negativnih recenzija za taj aparat nego pozitivnih nazalost..dobro dobro promisli prije nego budes to kupovala...mozda on nije ni tako los koliko moras bit uporan s time...ja mozda nisam bila...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Izvještaj sa mog današnjeg dejta
Dakle, Gić je zadovoljan mojim nalazima. Kaže da moram uzimati DVital25000, da mi je to bolje od DLuxa i da će mi brže dignuti D vitamin. Ostalim je sve zadovoljan, kaže da je i dobro da mi je malo povišen DHEAS, da je to bolje nego da je snižen.
Ništa on na meni ne bi mijenjao, divna sam mu.
Dolazim na kontrolu 2DC idući mjesec. Ako nema cista i ako budem imala dovoljno folikula, idemo u postupak. Ako ne, čekamo mjesec dana. Kaže da će mi odgoditi postupak ako ih ne budem imala 8-10 jer da nema smisla ispucati postupak na ono što je loš mjesec za mene.
Pogledao je i nalaze od MM. Kaže da je ljubomoran, jer ima skoro savršene nalaze. Za testosteron kaže da nije problem, da je dobro da FSH nije povišen. Imam mačo mužjaka koji ima više mišićne mase, duboki glas, ševi ko zmaj i možda oćelavi s vremenom
Pitao me imam li preferencije za neke lijekove/stimulacije. Eh, na to pitanje nisam bila spremna, pa sam rekla da prepuštam izbor njemu (ali fora mi je da pita). Odlučio se da krenemo sa Pergoverisom, pa ćemo vidjeti na kontrolama kako će biti.
Sad ne znam što ću sa sobom idućih 25 dana (btw, pitao me želim li sad krenuti u postupak, pa sam se uspaničila - neeeeeee, nisam spremna, nisu svi nalazi došli)
Dobra stvar je da klinika nema uvjete na mentalno stanje žene, samo ove gluposti tipa godine ovo ono. Inače me ne bi primiliEh da, provjerila sam, pitala sam ga imaju li takve uvjete
Lažem ko pas. Dao mi je Puregon.
Toliko o mom poznavanju stimulacija
Imam temu za guglanje do idućeg postupka
Taman sam mislila da je Pergoveris, i onda sve ukenjaš svojim lažima 🤣🤣🤣🤣 jer ja sam sa Pegoverisom imala hrpuuuu folikula i svih svojih divnih 23 jajčeka, ali biti ćemo optimistični pa ćemo i sada navijati za Puregon 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼✔️🐞🍀❤️
endometrioza
Nikitta, ma zezam se, nisi mi ti ništa kriva. Tek je krenulo to sa gljivicama, dobro da sam vidjela, sad ću reagirati. Noge ću grijati nakon idućeg transfera, ali ne više termočarapama već termoforčićem.
I ja se nadam da nećemo čekati, ali sviđa mi se pristup da lovimo dobar mjesec.
Dada, ma sve je to na P. Kao što rekoh, ja o ovim stvarima ništa ne znam. Pa uzmem jednu stvar, rastavim je na proste faktore, i naučim sve. E, pa uopće nisam razmišljala o stimulaciji niti sam mislila da će me doktor pitati imam li preferencije. Eh, sad znam za idući postupak. I bolje mu je da nema idućeg postupka
Inače, stavila sam si na ToDo listu da pošaljem IVFu svu dokumentaciju danas za postupak. Predomislila se, umorna sam. Ostavljam to za idući tjedan, sad mi je vikend odmora od svega (iako sam naletila na informaciju da je i jod koristan i skoro krenula guglati o tome )
Sad si mozgam o postupku u kojem bi bilo obavezno da žena svrši tokom transfera. Hmmm, kako bi to postigli?
💔💔💔
Ako u veljači ostanem trudna, rodit ću oko/na svoj rođendan.Razmaženo malo derle, ne bi me ni iznenadilo da mi pokuša ukrasti ročkas.
Eto, jedna dobra strana carskog (na koji ću navodno morati ići), moći ću ga zajebati i dogovoriti neki drugi datum
Nije ti loše ni da bude oko tvog rođendana. Meni je malac ukrao moj, razlika je 4 dana. Al barem unazad 3 godine dobijem i ja tortu od bake pa pušemo svijeće u duetu 😄🥰
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Splicanke jeli sutra jedan u kbc? Ja sam sutra na aspiraciji ako me doceka folikul. Jeli u prirodnom ivfu daju koktel?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Splicanke jeli koja sutra u kbc? Ja sam sutra na aspiraciji ako me doceka folikul. Jeli u prirodnom ivf daju koktel?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji