Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Siječanj 2021. 17:15

ribic

Mi smo danas trebali na prvu inseminaciju. Bilo je neuspjesno. Muzu je bio strasan pritisak i to sto je dao u casicu je bilo skoro nista i biolog nije imao materijala dalje za inseminaciju.

Ja sam primila u srijedu u 21h stopericu (Ovitrelle) pa cemo probat danas i sutra ciljane odnose ako ce on moci jer se zivcira sad zbog toga i bas mi ga zao :(

Inace bila na Femari imala dva folikula desno.

Ja ga mogu razumjeti.. Moj je od doma za ivf donio neki mali uzorak xD   vi keksajte pa sta bude 🤞🤞🤞

• Mare0208
    22. Siječanj 2021. 17:26

Podigli smo nalaz. I nakon 3 ture antibiotila, enterokok i dalje tu 😪

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Slee
    22. Siječanj 2021. 17:28

Ribic malo vina, neka masaza, pojacajte muziku i bacite se na posao! Mojoj frendici bas u takvom identicnom tvom slucaju uspjelo. 
    Mare zao mi je! Glupa bestija! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Lucyinthesky
    22. Siječanj 2021. 17:32

Mare0208

Podigli smo nalaz. I nakon 3 ture antibiotila, enterokok i dalje tu 😪

Baš mi je žao. Jel postoji šansa da urologa riješite negdje privatno?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Siječanj 2021. 17:34

anabelaaaa, vidjet ćemo kako će biti, optimistično sam realna. Sviđa mi se pristup da gađamo moj dobar mjesec, čini mi se da mi to daje najbolje šanse. Ako u veljači ostanem trudna, rodit ću oko/na svoj rođendan.  Razmaženo malo derle, ne bi me ni iznenadilo da mi pokuša ukrasti ročkas.  Eto, jedna dobra strana carskog (na koji ću navodno morati ići), moći ću ga zajebati i dogovoriti neki drugi datum, hihihi. 

Slee, zaboravila sam kad sam bila djevica. Ipak sam ja stara koka. 
    Ja o stimulaciji ne znam ništa, sad imam na todo listi još nešto za proučavati između iduća dva postupka - ako bude uopće bilo trećeg s obzirom da ću već u drugom imati uspješnu trudnoću i hrpicu smrzlića. 
    Enivej, odlučila sam da mi je sad dosta, što sam istražila, istražila sam, što sam napravila od nalaza, napravila sam. Treba znati i stati. 20 ampula krvi kasnije, ja sam rekla ovo je to za drugi postupak. 

ribic, žao mi je. Vjerujem da njima taj dio nije lagan. Mene srećom nitko ne tjera da svršim dok mi rade aspiraciju/transfer. 
    Držim fige da upali sa ciljanim odnosima. Ako ne upali, možda je IVF/ICSI bolja opcija za vas, jer tu vam količina nije bitna.

Mare0208, žao mi je. Sad više nema nježno, zahtijevajte urologa!!! 

💔💔💔

• Mare0208
    22. Siječanj 2021. 17:46

Evo naručio se privatno kod urologa za ponedjeljak

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Siječanj 2021. 17:49

Mare0208

Evo naručio se privatno kod urologa za ponedjeljak

Super. Jer ovako stvarno više nema smisla 

💔💔💔

Slee
    22. Siječanj 2021. 17:51

Mare super ste to brzo izveli! 
    Mtb podrzavam stanku s pretragama, tu smo negdje s epruvetama. 
    Upravo mi na e-gradjani dosao neki nalaz, a ja ga preko mobitela ne mogu otvoriti, a nisam doma i necu tako skoro biti pa da mogu na laptop i aaaaaa! A sto je najgore ni ne znam koji nalaz, ja mislila da mi je sve doslo sto je trebalo, ali koliko sam toga vadila, tko zna do kad ce me ovako iznenadjivati neki nalazici na mailu 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Siječanj 2021. 17:58

Slee

Mare super ste to brzo izveli!
    Mtb podrzavam stanku s pretragama, tu smo negdje s epruvetama.
    Upravo mi na e-gradjani dosao neki nalaz, a ja ga preko mobitela ne mogu otvoriti, a nisam doma i necu tako skoro biti pa da mogu na laptop i aaaaaa! A sto je najgore ni ne znam koji nalaz, ja mislila da mi je sve doslo sto je trebalo, ali koliko sam toga vadila, tko zna do kad ce me ovako iznenadjivati neki nalazici na mailu 😂

Pffft, početnica.
    Lista - po bojama što je obavljeno, što je naručeno, što se čeka, prekriženo sve što su došli nalazi.  Ništa me ne može iznenaditi!!!

💔💔💔

anabelaaaa
    22. Siječanj 2021. 18:01

MTB😂😂😂
    Bas si duhovita..
    Ne bih djelila ni rockas s njim 😂
    Ja sam opet kad smo isli prirodno ciljala da bude oko mog rodj.porod...oduvijek zelim bebu istu ja 😂 a bojim se pomisli da lici na  muza.Ne zato sto nije lijep I zgodan😂onako cisto,zelim jednu sebi slicnu.
    Sad ostaje sipak oko ciljanjai zelja,nema veze ako rockas padne I na bakin datum, pa I na nju da licimo prezivjecemo 😂samo neka dodje 🙏

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.