Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    22. Siječanj 2021. 16:22

Mattan, nista, pakiram kofere i idemo u Mexico sve! 
    Sanjich hahahaha ajme ja sam puna tipfelera jer tipkam na brzinu, a ujedno imam i debele prste 😂
    Women name, a brizna, meni je zao te cure isto, tko zna s cim se ona bori
    Ruska nema novih drama, javim ako bude 😂
    Tuma - ma da, pretjerivala je, pogotovo u privatnim porukama.
    Leia - meni je dr. D rekla da ne uzimam nakon transfera vit.D, iskreno, ne znam zasto
    Mila-milica - ajme divnaaaa beta 💗💗
    Nadalice - sjecam se prve slike slatkisa i zelim ih gledati cesce, samo da znas! Na koje cure mislis, mozda ja znam sto je s njima?
    Nikita - ne znam koji posao radis, ali zao mi je sto ova glupa situacija utjece na to! Neka samo prodje cim prije da se svi vratimo u normalu. Za doktora nemam komentara
    Anabelaa - dobro doslaa! Gdje si u postupku? 
    Erica - a mozda se i znamo, Rijeka mali grad 😀
    Mtb - wooohoooo za ciste i za puno folikula, rekla sam ja - jajnici i maternica i mah i hormoni ko u djevice. Vidim i spoj je prosao super! Cini mi se da se zaljubio. U tvog muza ili tebe, to jos nisam sigurna 😂
    Sbjelis - to su iste te mutacije koje su meni neki dan dosle - kaze mi henatologica da je to sve ok i da su to blage mutacije, eventualno za andol. Ne brini se! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    22. Siječanj 2021. 16:23

Ja prijavljujem opet lagano krvaruckanje sto je super jer znaci da pomalo se cistim! Odradila danas i sad mislim da cu si priustiti spavanje u sutu par sati

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

anabelaaaa
    22. Siječanj 2021. 16:25

Slee

Mattan, nista, pakiram kofere i idemo u Mexico sve!
    Sanjich hahahaha ajme ja sam puna tipfelera jer tipkam na brzinu, a ujedno imam i debele prste😂
    Women name, a brizna, meni je zao te cure isto, tko zna s cim se ona bori
    Ruska nema novih drama, javim ako bude😂
    Tuma - ma da, pretjerivala je, pogotovo u privatnim porukama.
    Leia - meni je dr. D rekla da ne uzimam nakon transfera vit.D, iskreno, ne znam zasto
    Mila-milica - ajme divnaaaa beta💗💗
    Nadalice - sjecam se prve slike slatkisa i zelim ih gledati cesce, samo da znas! Na koje cure mislis, mozda ja znam sto je s njima?
    Nikita - ne znam koji posao radis, ali zao mi je sto ova glupa situacija utjece na to! Neka samo prodje cim prije da se svi vratimo u normalu. Za doktora nemam komentara
    Anabelaa - dobro doslaa! Gdje si u postupku?
    Erica - a mozda se i znamo, Rijeka mali grad😀
    Mtb - wooohoooo za ciste i za puno folikula, rekla sam ja - jajnici i maternica i mah i hormoni ko u djevice. Vidim i spoj je prosao super! Cini mi se da se zaljubio. U tvog muza ili tebe, to jos nisam sigurna😂
    Sbjelis - to su iste te mutacije koje su meni neki dan dosle - kaze mi henatologica da je to sve ok i da su to blage mutacije, eventualno za andol. Ne brini se!

Na postupku sam u Sarajevu.Tu inace I zivim.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Siječanj 2021. 16:30

MTB

Izvještaj sa mog današnjeg dejta
    Dakle, Gić je zadovoljan mojim nalazima. Kaže da moram uzimati DVital25000, da mi je to bolje od DLuxa i da će mi brže dignuti D vitamin. Ostalim je sve zadovoljan, kaže da je i dobro da mi je malo povišen DHEAS, da je to bolje nego da je snižen.
    Ništa on na meni ne bi mijenjao, divna sam mu.
    Dolazim na kontrolu 2DC idući mjesec. Ako nema cista i ako budem imala dovoljno folikula, idemo u postupak. Ako ne, čekamo mjesec dana. Kaže da će mi odgoditi postupak ako ih ne budem imala 8-10 jer da nema smisla ispucati postupak na ono što je loš mjesec za mene.
    Pogledao je i nalaze od MM. Kaže da je ljubomoran, jer ima skoro savršene nalaze. Za testosteron kaže da nije problem, da je dobro da FSH nije povišen. Imam mačo mužjaka koji ima više mišićne mase, duboki glas, ševi ko zmaj i možda oćelavi s vremenom
    Pitao me imam li preferencije za neke lijekove/stimulacije. Eh, na to pitanje nisam bila spremna, pa sam rekla da prepuštam izbor njemu (ali fora mi je da pita). Odlučio se da krenemo sa Pergoverisom, pa ćemo vidjeti na kontrolama kako će biti.
    Sad ne znam što ću sa sobom idućih 25 dana (btw, pitao me želim li sad krenuti u postupak, pa sam se uspaničila - neeeeeee, nisam spremna, nisu svi nalazi došli)
    Dobra stvar je da klinika nema uvjete na mentalno stanje žene, samo ove gluposti tipa godine ovo ono. Inače me ne bi primiliEh da, provjerila sam, pitala sam ga imaju li takve uvjete

Lažem ko pas. Dao mi je Puregon.
    Toliko o mom poznavanju stimulacija 
    Imam temu za guglanje do idućeg postupka 

💔💔💔

Slee
    22. Siječanj 2021. 16:35

Puregoooon! Moj najdrazi lijek, ja mu se nadam ful! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Siječanj 2021. 16:35

anabelaaaa, da, idemo polako. Ne želiš da pomislim za tebe da si laka (kao neke ovdje ).
    Vidio mi je nalaze, AMH, hrpu folikulometrija (ja sam išla na hrpu konzultacija ), pa je zaključio da je za mene mjesec u kojem nemam barem 8-10 folikula loš mjesec. Svi imamo poneki loš mjesec u godini, on mi ne želi ispucati postupak u nekom takvom. Cijenim to. 

Slee, hm, baš me zanima kakav to AMH imaju djevice. Jesmo li sve mi ovdje koje ne možemo ostati trudne bile predroljasti pa je u tome problem? 
    Da, izgleda da moj Gić želi u komunu sa mnom i MM. Još da biologa ubacimo u mix... 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Siječanj 2021. 16:37

Slee

Puregoooon! Moj najdrazi lijek, ja mu se nadam ful!

Zašto? Zašto? Do tell! Ja ne znam ništa o ničemu : tuka :

💔💔💔

anabelaaaa
    22. Siječanj 2021. 16:45

MTB

anabelaaaa, da, idemo polako. Ne želiš da pomislim za tebe da si laka (kao neke ovdje ).
    Vidio mi je nalaze, AMH, hrpu folikulometrija (ja sam išla na hrpu konzultacija ), pa je zaključio da je za mene mjesec u kojem nemam barem 8-10 folikula loš mjesec. Svi imamo poneki loš mjesec u godini, on mi ne želi ispucati postupak u nekom takvom. Cijenim to.

Slee, hm, baš me zanima kakav to AMH imaju djevice. Jesmo li sve mi ovdje koje ne možemo ostati trudne bile predroljasti pa je u tome problem?
    Da, izgleda da moj Gić želi u komunu sa mnom i MM. Još da biologa ubacimo u mix…

😂😂placem 
    Da,pametan izbor,nase godine ne dozvoljaju bas kockanje s postupcima . I to je ono sto upravo trazimo, neka I hrpa nalaza I svega ali kad se krene da se radi bez nagadjanja.
    Zelim ti vec iduci mjesec takav kakav prizeljkujes.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Slee
    22. Siječanj 2021. 16:48

Mtb meni djevica simbol mladosti - a tad imamo najbolji amh. Mozda sam samo ja droljasta jer sam vrlo brzo prestala biti djevica pa i povezujem samo s mladosti. Iako sam onda drolja s visokim amh-om 🤔 
    Ok, losa usporedba, kuzim, ali kuzis sto sam htjela reci. A za puregon, to je po meni nekako stara skola. Znam dosta cura koje su dobile super rezultate i sto je najvaznije - uspjesne trudnoce - bas na puregonu. Jedva cekam petak da uzicam i ja puregon kod R

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

• ribic
    22. Siječanj 2021. 16:48

Mi smo danas trebali na prvu inseminaciju. Bilo je neuspjesno. Muzu je bio strasan pritisak i to sto je dao u casicu je bilo skoro nista i biolog nije imao materijala dalje za inseminaciju.

Ja sam primila u srijedu u 21h stopericu (Ovitrelle) pa cemo probat danas i sutra ciljane odnose ako ce on moci jer se zivcira sad zbog toga i bas mi ga zao :(

Inace bila na Femari imala dva folikula desno.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.