Flower čestitam 🎉🎉🎉🎉💗💗🥰🥰🥰
https://www.yumama.com/zelim-bebu/priprema-za-trudnocu/40760-vitamin-d-plodnost-zacece-trudnoca.html?utm_source=facebook&utm_medium=feed&utm_campaign=Yumama evo sažeto o vitaminu D 💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Flower joj divnoooo cestitam!!!!!!!!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Evo da se napokon javim 😍 jucer su nam na svijet stigli mala Klara (2400g) i mali Matej (2800g) 😍 oboje su dobro, zdravi i hvala Bogu netreba im inkubator 🙏
Bio je carski rez, a oporavak gori od ocekivanog. Zbog blizanacke trudnoce i velicine maternice, dosta sam iskrvarila tokom operacije tako da sam jucerasnji cijeli dan provela osamucena. Danas sam napokon dobila 2 doze transfuzije i odmah sam dosta bolje. Vec sam i ustala, otusirala se itd..
Maleni su prekrasni ❤️💙 tolko su mali i sitni, al kazu da je moja mala Klara najmanja u rodilistu, ali je zato i najglasnije, dok je njezin buraz jako mirno i pristojno dijete hehe
Ajme predivno. 🥰🥰
Cestitam i zelim vrt oporavak. 💕
Evo da se napokon javim 😍 jucer su nam na svijet stigli mala Klara (2400g) i mali Matej (2800g) 😍 oboje su dobro, zdravi i hvala Bogu netreba im inkubator 🙏
Bio je carski rez, a oporavak gori od ocekivanog. Zbog blizanacke trudnoce i velicine maternice, dosta sam iskrvarila tokom operacije tako da sam jucerasnji cijeli dan provela osamucena. Danas sam napokon dobila 2 doze transfuzije i odmah sam dosta bolje. Vec sam i ustala, otusirala se itd..
Maleni su prekrasni ❤️💙 tolko su mali i sitni, al kazu da je moja mala Klara najmanja u rodilistu, ali je zato i najglasnije, dok je njezin buraz jako mirno i pristojno dijete hehe
Ajme predivno. 🥰🥰
Cestitam i zelim vrt oporavak. 💕
Brz*
Leia 2.0 meni je MPO dr rekla da prestanem uzimati D vitamin nakon transfera jer nije dokazano kako djeluje u trudnoci, a za zatrudnjivanje je dokazano da pomaže.
Mila-Milica čestitam!!!!!
Nikitta ovo sta si napisala za gubitak prijatelja i na koji nacin vas je to zblizilo (uz sve ostalo) je tako lijepo u tuznom.Bas mi je divno cuti kad nekoga nesreca dodatno poveže i učvrsti kao par i razjasni prioritete. Mislim,ako bi se uz sve sta vam se dogada jos i vas dvoje glodali,onda u k..sve, i čemu sve!
Mtb žao mi je za tvog člana obitelji..ja ne znam ništa o melatoninu..nadam se da će ti netko preporučiti nesto sto pomaze.
Inace pisem ovo s lijevim noznim palcem umocenim u vodu i ocat prije par tjedana sam skuzila gljivicu prvi put ikad,bar mislim da je, nema sta drugo bit!!kupila sam onaj exoderil pa kapam..vidjet cemo..
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Čestitke od ❤! 👶👶🥰🥰
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Flower čestitam ❤
Brz oporavak i brz povratak doma sa smotuljcima
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Ajmeeee predivnoooo 🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕 drzim fige da se oporavis sto prije i odvedes bebice doma 🤗🤗😊 cestitam od srca 😘😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
flower93 danas sam baš mislila na tebe, imala sam neki osjećaj pošto se nisi javila neko vrijeme. Čestitam od srca ponosnim roditeljima 🥰🐞🍀❤️ tebi što brži oporavak, a malenim anđelima zdravlje, sreću, blagoslov i sretno i bezbrižno djetinjstvo💙❤️
Nadam se da će i nas takva sreća sustići jednog dana, prije ili kasnije 🙏❤️ čuvajte se ❤️
endometrioza
Flower, suze mi idu, čestitam od srca na malim anđelima, želim im puno zdravlja i sreće u životu i tebi brz oporavak.
MTB žao mi je zbog člana obitelji, i ja sam baš htjela pitati jel probao/la ulje kanabisa? Stvarno je dobro i protiv bolova i za san. Samo ne znam jel se kod nas legalno može kupiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji