Ako u veljači ostanem trudna, rodit ću oko/na svoj rođendan.Razmaženo malo derle, ne bi me ni iznenadilo da mi pokuša ukrasti ročkas.
Eto, jedna dobra strana carskog (na koji ću navodno morati ići), moći ću ga zajebati i dogovoriti neki drugi datum
Nije ti loše ni da bude oko tvog rođendana. Meni je malac ukrao moj, razlika je 4 dana. Al barem unazad 3 godine dobijem i ja tortu od bake pa pušemo svijeće u duetu 😄🥰
Ma nije meni problem da je par dana lijevo/desno. Dapače, drago mi je da je dijete jedini pravi horoskopski znak.
Ali ne može na MOJ dan, to je MOJ MOJ MOJ dan.
💔💔💔
Trebam pomoć. Član bliže obitelji je teško bolestan, vjerojatno se neće izvući. Ima problema sa spavanjem, a ne želi uzimati nikakve tablete za spavanje radi drugih lijekova & sranja. Mislila sam kupiti i pokloniti melatonin (već sam kupila paket matične mliječi kao poklon), ali ne znam koji? Čujem da je neki u spreju dobar? Koji vi koristite?
💔💔💔
Evo uspijeli (i cak s gustom odradili) se poseksat. Budemo jos sutra pa tko zna. Spermiogram ok, ja dva folikula pa cemo vidjeti,
Dog smo da ako ne uspije i idemo dalje (inseminacija i kasnije ivf) da cemo raditi zamrzavanje njegovog uzorka. To mu je manji stres jer nije taj dan moras i ak ne uspijes ode sve k vragu. Tak da bit ce to dobro :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Evo uspijeli (i cak s gustom odradili) se poseksat. Budemo jos sutra pa tko zna. Spermiogram ok, ja dva folikula pa cemo vidjeti,
Dog smo da ako ne uspije i idemo dalje (inseminacija i kasnije ivf) da cemo raditi zamrzavanje njegovog uzorka. To mu je manji stres jer nije taj dan moras i ak ne uspijes ode sve k vragu. Tak da bit ce to dobro :)
Pametna ideja - imati smrznutu spermu sa strane, pa ako ne upali svježe, uvijek lako uzmu ovu rezervnu.
I super da ste se uspjeli poseksati Čemu stati na sutra, samo vi nastavite fino dalje
💔💔💔
Evo da se napokon javim 😍 jucer su nam na svijet stigli mala Klara (2400g) i mali Matej (2800g) 😍 oboje su dobro, zdravi i hvala Bogu netreba im inkubator 🙏
Bio je carski rez, a oporavak gori od ocekivanog. Zbog blizanacke trudnoce i velicine maternice, dosta sam iskrvarila tokom operacije tako da sam jucerasnji cijeli dan provela osamucena. Danas sam napokon dobila 2 doze transfuzije i odmah sam dosta bolje. Vec sam i ustala, otusirala se itd..
Maleni su prekrasni ❤️💙 tolko su mali i sitni, al kazu da je moja mala Klara najmanja u rodilistu, ali je zato i najglasnije, dok je njezin buraz jako mirno i pristojno dijete hehe
Evo da se napokon javim 😍 jucer su nam na svijet stigli mala Klara (2400g) i mali Matej (2800g) 😍 oboje su dobro, zdravi i hvala Bogu netreba im inkubator 🙏
Bio je carski rez, a oporavak gori od ocekivanog. Zbog blizanacke trudnoce i velicine maternice, dosta sam iskrvarila tokom operacije tako da sam jucerasnji cijeli dan provela osamucena. Danas sam napokon dobila 2 doze transfuzije i odmah sam dosta bolje. Vec sam i ustala, otusirala se itd..
Maleni su prekrasni ❤️💙 tolko su mali i sitni, al kazu da je moja mala Klara najmanja u rodilistu, ali je zato i najglasnije, dok je njezin buraz jako mirno i pristojno dijete hehe
Cestitaaam 😍😍 i zelim ti sto brzi oporavak ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Baš sam sretna
Vjerujem da je bilo teško (i još će biti dok zacijeliš), ali sad su tvoje bebe uz tebe i možeš ih vući za uši
💔💔💔
Flower jooooj divnoooooo 💖💙 Cestitke na malim slatkocama! Tebi zelim brz oporavak cim prije!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Flower ja placem od srece 😍😍😍😍😍😍 nek ste svi živi i zdravi ❤️❤️❤️❤️❤️
Maja555 dogovorile smo ti sve vec na to neki dan 😊😊 nevjerujem da ces dobit koktel....
Aaa, stigle bebe. Cestitam i brz oporavak zelim!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji