Flower čestitam od srca na dva slatka mala bića 💜💙 zelim ti brz oporavak, jako sam sretna zbog vas 😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Flower čestitam! Predivno, želim ti što brži oporavak 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Flower rasplakala sam se. Zelim ti brz oporavak 😘.
Maja555 citam potpis i mislim se jesi ti slucajno falila prezime doktora ili sam ja krivo zapamtila 😂. Ja sam se nadala da ces ti s njim proc bolje nego ja. Mene onda stvarno nikad ne bi primio ako tebe nije samo zbog vitamina d i zeljeza, vjerojatno bi bila na kontracepciji do mirovine, pa nemam za cim zalit sto sam tada krenila dalje, trebala sam i ranije
Djevojčice, hvala vam svima na divnim zeljama ❤️ molim se da vam se isto ostvari, sto prije ❤️
Trebam pomoć. Član bliže obitelji je teško bolestan, vjerojatno se neće izvući. Ima problema sa spavanjem, a ne želi uzimati nikakve tablete za spavanje radi drugih lijekova & sranja. Mislila sam kupiti i pokloniti melatonin (već sam kupila paket matične mliječi kao poklon), ali ne znam koji? Čujem da je neki u spreju dobar? Koji vi koristite?
Evo ovaj je super, već dosta dugo ga koristim i spavam odlično.
https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/zdravlje/Natrol-Melatonin-180-tableta.aspx
flower93 od srca ti čestitam 🥰
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Trebam pomoć. Član bliže obitelji je teško bolestan, vjerojatno se neće izvući. Ima problema sa spavanjem, a ne želi uzimati nikakve tablete za spavanje radi drugih lijekova & sranja. Mislila sam kupiti i pokloniti melatonin (već sam kupila paket matične mliječi kao poklon), ali ne znam koji? Čujem da je neki u spreju dobar? Koji vi koristite?
Evo ovaj je super, već dosta dugo ga koristim i spavam odlično.
https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/zdravlje/Natrol-Melatonin-180-tableta.aspx
flower93 od srca ti čestitam 🥰
MTB slazem se sa Amarantom, Natrolov Melatonin mi je najbolji. Makla sam sve dodatke za stanice, ostavila sam samo melatonin jer super spavam od njega, ali ja inace narucim od 3mg, a sad sam narucila od 10mg. Imaju razlicitih, ali sam skuzila da su mi najbolji Time Relase, dva sloja, vanjski pomaze da brze zaspes, a unutarnji pomaze da mirno spavas cijelu noc. Ako je bolestan navikao je na ljekove i sigurno ga i boli pa mu i to ometa spavanje tako sa slobodno mozes nesto malo jace.
Djevojčice, hvala vam svima na divnim zeljama ❤️ molim se da vam se isto ostvari, sto prije ❤️
Čestitam!!!! ❤ uživajte u bebicama,mazite se i pazite! 🤗
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Riješen misterij novog nalaza - ipak je samo jucerasnja beta - 563. Kako je lijepo zapravo vidjeti tu brojcicu, neka sljedeci put takva bude na samom pocetku trudnoce i nek rezultira zivotodjenom bebom/bebama! Jedva cekam.
Preemotivna sam si za samu sebe, jedva cekam da beta padne i prodju svi simptomi i postanem opet normalna sara 💩
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Bozma nisi falila. Hahah.. ne mogu ja cekat idealne nalaze vitamina i zeljeza kad je endometrioza cudom nestala i hormoni uredni. Prebacila sam se. A sve i sama znas.. :)
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Any ❤
Nadalica Slee majkomila ova storija s grupe 😳😳 Nikitta ni meni nije jasno tko je s takvoooom
Dia dobro je to ❤❤❤
Mila predivna betaaaa
Nikitta ja mislim da je ljubav dvoje ljudi najvaznija. Zaista. Beba je lijepa nadogradnja ali koliko ljudi nemaju to sto vi imate, nemas pojma.. Gledam parove koji su se uparili samo da se reproducirqju. A ono dosadno im skupa, ne vole se iskreno, nemaju taj klic ciste srece koja se desi kada pravi se nadju..
Nece otvoriti prije 1.5.?! Ja sam bila ziher da ce sad nekad skoro..
A da auto prodate bez rege is osiguranja? Puno mu pada vrijednost? Ne isplati se?
MTB braaaaavo za cisteeee ahahaaaaa anabela
Nikitta gdje ti te price vadis majkomila ovaj angiolog
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji