Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare0208
    22. Siječanj 2021. 20:52

Ne znam tko se točno javio da koristi ulje divljeg origana.. pitanjce.. imate li kakve tegobe nakon što to popijete? Naime, uzela sam mužu u kapsulama eto da proba i s tim, odmoć neće. I uzela sam i ja jednu nakon ručka. Ubrzo nakon toga krenula mi neka vrtoglavica. A o podrigivanju da ne pričam. Evo ne prestajem nikako već satima. Baš mi teško sjeda.
    Inače, kupila sam u biljnoj ljekarni i čovjek mi je rekao da se konzumira samo u obliku kapsula, nikako u obliku ulja. 

Ja sam danas ponavljala briseve. Ne znam jel od stresa il kojeg vraga, al nešto sam izgleda i ja zaradila. Nevjerojatno.. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Ruska1986
    22. Siječanj 2021. 21:01

flower93

Evo da se napokon javim 😍 jucer su nam na svijet stigli mala Klara (2400g) i mali Matej (2800g) 😍 oboje su dobro, zdravi i hvala Bogu netreba im inkubator 🙏
    Bio je carski rez, a oporavak gori od ocekivanog. Zbog blizanacke trudnoce i velicine maternice, dosta sam iskrvarila tokom operacije tako da sam jucerasnji cijeli dan provela osamucena. Danas sam napokon dobila 2 doze transfuzije i odmah sam dosta bolje. Vec sam i ustala, otusirala se itd..
    Maleni su prekrasni ❤️💙 tolko su mali i sitni, al kazu da je moja mala Klara najmanja u rodilistu, ali je zato i najglasnije, dok je njezin buraz jako mirno i pristojno dijete hehe

Pre pre divno! 💜💜❤❤ cestitam i zelim ti brz oporavak, a onda uzivanje sa svojim bebacima 🤗🤗🤗🤗 neka je Klara glasna 😈🤗💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    22. Siječanj 2021. 21:09

Mare0208

Ne znam tko se točno javio da koristi ulje divljeg origana.. pitanjce.. imate li kakve tegobe nakon što to popijete? Naime, uzela sam mužu u kapsulama eto da proba i s tim, odmoć neće. I uzela sam i ja jednu nakon ručka. Ubrzo nakon toga krenula mi neka vrtoglavica. A o podrigivanju da ne pričam. Evo ne prestajem nikako već satima. Baš mi teško sjeda.
    Inače, kupila sam u biljnoj ljekarni i čovjek mi je rekao da se konzumira samo u obliku kapsula, nikako u obliku ulja.

Ja sam danas ponavljala briseve. Ne znam jel od stresa il kojeg vraga, al nešto sam izgleda i ja zaradila. Nevjerojatno..

Baš vas je sve snašlo 😔A moguće da je stres, a možda si i od njega pokupila ovo(nadam se da ne 🤞).
    Vjerujem da će vam urolog pomoći,mislim da je to dobra odluka.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• T_Ivy
    22. Siječanj 2021. 21:09

Mare ja nemam stvarno nikakvih problema. A moze sigurno da se koristi i kao ulje kada je tako pripremljeno, samo sto mora da se rastvori. Pa i te kapsule nisu nista drugo nego to ulje rastvoreno u zelatinu ili nekom drugom ulju. MM se uz pomoc njega resio streptokoka I preporucio mu ga je reumatolog ovde u Nemackoj. I u samom pakovanju ulja pise da se konzumira rastvoreno u nekom drugom ulju ili vodi. Mislim da svakako ovo ulje ne bi bilo u prodaji sa takvim uputstvom za upotrebu da nije dozvoljeno da se na taj nacin koristi 😀 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• T_Ivy
    22. Siječanj 2021. 21:10

Flower zeno heroju, sve čestitke!!! Ovo je predivno! Treba da budeš preponosna❤❤❤

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Lucyinthesky
    22. Siječanj 2021. 21:11

flower93

Evo da se napokon javim 😍 jucer su nam na svijet stigli mala Klara (2400g) i mali Matej (2800g) 😍 oboje su dobro, zdravi i hvala Bogu netreba im inkubator 🙏
    Bio je carski rez, a oporavak gori od ocekivanog. Zbog blizanacke trudnoce i velicine maternice, dosta sam iskrvarila tokom operacije tako da sam jucerasnji cijeli dan provela osamucena. Danas sam napokon dobila 2 doze transfuzije i odmah sam dosta bolje. Vec sam i ustala, otusirala se itd..
    Maleni su prekrasni ❤️💙 tolko su mali i sitni, al kazu da je moja mala Klara najmanja u rodilistu, ali je zato i najglasnije, dok je njezin buraz jako mirno i pristojno dijete hehe

Čestitam ti od srca i želim ti brzi oporavak 🤞❤️Mogu mislit kako su predivni 🤩

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    22. Siječanj 2021. 21:16

Flower  predivnooo 🤩🤩🤩čestitam vam na zdravim i prekrasnim anđelima 😃😇😇 želim ti brz oporavak 🥰🥰🥰💙❤️🤩 uživajte skupa 🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• maja555
    22. Siječanj 2021. 21:20

Sanjich🤞🤰

Flower ja placem od srece 😍😍😍😍😍😍 nek ste svi živi i zdravi ❤️❤️❤️❤️❤️

Maja555 dogovorile smo ti sve vec na to neki dan 😊😊 nevjerujem da ces dobit koktel….

Pronasla sam sad odg koji si pisala. Bila sam malo napravila pauzu, odbolovali koronu i ja i muz. I dr.Mrsica zamjenila dr.Marusic jer cekajuci Mrsica da budu idealni nalazi (zeljezo, vitamin d) necu nikad u postupak. A Marusicka me odmah upisala, guramo prirodne ivf dok mi ne dosadi. 
    Na 7.dan ciklusa endometrij je zadebljao 8 mm, a folikul  je bio 17 mm, dan prije 15 mm. Nadam se da me ceka sutra. 😊

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Ela 👱🏼‍♀️
    22. Siječanj 2021. 21:25

Flower Čestitam 💙❤️🍼🍼🎉🎉
    Želim ti brz oporavak, a bebicama dug i sretan život !!! 

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

Anavi985
    22. Siječanj 2021. 21:28

Flower - Čestitaaam!!! 🎉 Brz oporavak i povratak kući u troje 🎉🎉🎉

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.