Ja jedva čekam da se situacija sredi, i iskreno baš ne kužim zkj se nebi sad kad malo ljepše vrijeme dođe kafići radili na terasama. Ja bi baš popila kavicu kad je ovako lijepi dan, malo se toplije obuces i chill 😁😁😊
Pa da. Ja poželim nekad u čekaonici uletit nekoj mpo supatnici da vidim je li mi na listi, ali čemu kad nemamo gdje na kavu? ☹️
💔💔💔
Tko više nema cisti i ima hrpicu folikula 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Mozda jaaa😁ako se meni obracas!?😂
Citala sam unatrag I nisam mogla povezat komentar ni sa cim osim sa sobom 😂
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozz cure,.moze li I neko odgovoriti.Zavrsavam a kontracepcijom u nedjelju,a drugi dan ciklusa trebam na UZ.Mogu li ocekivati mengu u isto vrijeme kao sto mi je dolazila ili se pilulama moze produziti?
I da li racunate prvi dan menge,dan u kojem dobijete do 17h,a sve iza,da sutrasnji dan racunate kao prvi?
Zelim vam svako dobro,curamaa koje imaju pozitivnu betu, cestitam a svima koji cekaju puno srece I drzim figice 🤞🤞
Ne stignem sve procitati, jos sam aktivna na drugoj grupi missmama, zao mi ostaviti cure borilice,odavno se druzimo.🤗Ovdje zaista neka je spomenula od vas,mogu se prcitat naucni radovi ne teme ,lupam d vitamina…Bas ste korisne za sve koje citaju..Nadam se da cete me primiti na listu vec koji dan ako budemo spremni za postupak.❤
Hej draga dobrodošla ovdje se sve cure primaju ...ovdje ces cuti puno korisnih savjeta cure se zaista trude...ja kada sam bila na pilulama stvari bi dobila doslovno na minutu...nikada nisu kasnile...prvi dan se racuna kad baš bude svježa krv ne kad krene smeđe ili brljavi po malo....nadam se da sam bar malo pomogla...svim curama cestitam na betama da imate školsku trudnocu😇🤰🙏
Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
6.stimulirani u cekanju
Pozz cure,.moze li I neko odgovoriti.Zavrsavam a kontracepcijom u nedjelju,a drugi dan ciklusa trebam na UZ.Mogu li ocekivati mengu u isto vrijeme kao sto mi je dolazila ili se pilulama moze produziti?
I da li racunate prvi dan menge,dan u kojem dobijete do 17h,a sve iza,da sutrasnji dan racunate kao prvi?
Zelim vam svako dobro,curamaa koje imaju pozitivnu betu, cestitam a svima koji cekaju puno srece I drzim figice 🤞🤞
Ne stignem sve procitati, jos sam aktivna na drugoj grupi missmama, zao mi ostaviti cure borilice,odavno se druzimo.🤗Ovdje zaista neka je spomenula od vas,mogu se prcitat naucni radovi ne teme ,lupam d vitamina…Bas ste korisne za sve koje citaju..Nadam se da cete me primiti na listu vec koji dan ako budemo spremni za postupak.❤
Hej draga dobrodošla ovdje se sve cure primaju …ovdje ces cuti puno korisnih savjeta cure se zaista trude…ja kada sam bila na pilulama stvari bi dobila doslovno na minutu…nikada nisu kasnile…prvi dan se racuna kad baš bude svježa krv ne kad krene smeđe ili brljavi po malo….nadam se da sam bar malo pomogla…svim curama cestitam na betama da imate školsku trudnocu😇🤰🙏
Hvala ti.Da da,znam to ,kad nastupi pravo krvarenje a negdje su cure govorile kad se dobije kasno uvece da tek od sutra racuna prvi dan.Bitno mi je to radi ultrazvuka da ne fulam dan, da bude bas drugi.To nisam pitala na klinici pa nisam sigurna.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Hej draga dobrodošla ovdje se sve cure primaju …ovdje ces cuti puno korisnih savjeta cure se zaista trude…ja kada sam bila na pilulama stvari bi dobila doslovno na minutu…nikada nisu kasnile…prvi dan se racuna kad baš bude svježa krv ne kad krene smeđe ili brljavi po malo….nadam se da sam bar malo pomogla…svim curama cestitam na betama da imate školsku trudnocu😇🤰🙏
Hvala ti.Da da,znam to ,kad nastupi pravo krvarenje a negdje su cure govorile kad se dobije kasno uvece da tek od sutra racuna prvi dan.Bitno mi je to radi ultrazvuka da ne fulam dan, da bude bas drugi.To nisam pitala na klinici pa
Kad je kasno navečer računas od sutra dan
Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
6.stimulirani u cekanju
Ja sam u panici.
Došli rezultati trombo i imuno pretraga..
Ako me nije sasjeklo kada sam vidila MTHFR A1298C HETEROZIGOT i PAI-1 (4G/5G) HOMOZIGOT 5G
mislim da nikad neće.
SVe ostalo mi piše NORMALAN TIP.
Kaj ovo znači?!
oharascarlett14@gmail.com
MTB juuuhuuuu za ciste!!!
Nikita joj HZZ 🤯🤯🤯 radim u knjigovodstvu,sve znam. Da,odnosi se na zatvoreno stožerom,sad sam do kraja pohvatala. Ludilo! A ta tog doktora,bolje da sutim jer cu bit jako neugodna i neprikladna 😡🤬🤬😠 nek ti on plati ako misli da je u redu reci nekome da plati 15 000 ko da je 15 kn.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mila-Milica čestitammm!!!! <3
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Ja jedva čekam da se situacija sredi, i iskreno baš ne kužim zkj se nebi sad kad malo ljepše vrijeme dođe kafići radili na terasama. Ja bi baš popila kavicu kad je ovako lijepi dan, malo se toplije obuces i chill 😁😁😊
Pa da. Ja poželim nekad u čekaonici uletit nekoj mpo supatnici da vidim je li mi na listi, ali čemu kad nemamo gdje na kavu? ☹️
Pa daa, baš to. Nadam se da će ipak proljeće donijeti lijepo vrijeme i uživanje 😊😊 i super se folikulice i kj je cista nestala 👏👏👏👏
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja sam u panici.
Došli rezultati trombo i imuno pretraga..
Ako me nije sasjeklo kada sam vidila MTHFR A1298C HETEROZIGOT i PAI-1 (4G/5G) HOMOZIGOT 5G
mislim da nikad neće.
SVe ostalo mi piše NORMALAN TIP.
Kaj ovo znači?!
Blaga trombofilija za koju hematolozi ne daju terapiju ako u anamnezi nemas duboku vensku trombozu, plucnu emboliju ili vise od 3 spontana pobacaja. Ja pijem andol preventivno na preporuku vise ginekologa nego hematologa.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji