Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2021. 21:15

Maslačakxx

E i da vas malo ohrabrim, jedna poznanica s endometriozom, nije aktivna na forumu, kod P u cita ostala trudna iz drugog pokušaja :)
    Bože podrži.
    A kad vi sve pričate o postupcima, sad se u meni bocka hahha, stvarno je zarazno razmišljat o tome 'možda baš ovaj put, sad su mi šanse bolje, stanice kvalitetnije,..' haha pravi smo ovisnici 😂😂

Vise me te price ne ohrabruju🤣🤣🤣, evo ja prvi put missed, drugi put biokemijska. Tek veći me ohrabruju🤣🤣🤣

19. Siječanj 2021. 21:16

Čudovište

Maslačakxx

E i da vas malo ohrabrim, jedna poznanica s endometriozom, nije aktivna na forumu, kod P u cita ostala trudna iz drugog pokušaja :)
    Bože podrži.
    A kad vi sve pričate o postupcima, sad se u meni bocka hahha, stvarno je zarazno razmišljat o tome 'možda baš ovaj put, sad su mi šanse bolje, stanice kvalitetnije,..' haha pravi smo ovisnici 😂😂

Vise me te price ne ohrabruju🤣🤣🤣, evo ja prvi put missed, drugi put biokemijska. Tek veći me ohrabruju🤣🤣🤣

Veći tjedni me ohrabruju, ja ne znam sta je meni sa ovim tipkanjem🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

19. Siječanj 2021. 21:18

Meto

Cudoviste jos sam povela sestru da mi bude ugodnije, ocito nije pomoglo. 😅 iduci put ce biti u granicama normale👌🤞 tako i ja isla vadit krv za stitnjacu, tsh preko 4, ja u analize fino polako, neoptereceno, ono sve ok.. sad se mislim bi li uopce ponavljala u bolnici ili drito u Dugopolje😜
    Mtb za neke treba biti nataste, za neke ne. Ha, koji odgovor 😂😂😂 nisam ja danas u centru😛

Pa ja vjerojatno hoću i dodatno u analize, jer ono mi je bas stres od 7 do 9 ujutro, guzva, jos i nisam neki jutarnji tip. I jos kovid, nije da mi smetaju ljudi, ali me nerviraju kad mi se nakače na vrat, npr u redu na blagajni. Ono... drzi distancu😏😏

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Siječanj 2021. 21:23

Maslačakxx

Bože podrži.

🥰❤️
    Ovo su lijepe vijesti za nas endo-paćenice 🙈🙈

endometrioza

Nada 🍀
    19. Siječanj 2021. 21:26

Cure čitam vas, nisam baš bila raspoložena za pisanje, prala me neka depra zadnje vrijeme.
    Vidim dosta finih sličica i novosti. Miss, Teja predivne sličice, predivne bebice. 
    Flower još malo i uspjela si, tvoje bebe će te nagraditi za sve ubrzo.
    Nadalica vidi se na okicama da je hiperaktivna, preslatka je
    Mattan, Ericaa nemam pametnog savjeta ali šaljem zagrljaj da se sve brzo i u vašu korist riješi.
    MTB stvarno ne mogu vjerovati, nazalost slika Hrvatske, ako imaš novaca sve može preko reda... A ko zna za što je to dobro, možda te baš u IVF klinici čeka pobjednički pokušaj.
    Sve druge cure mislim i na vas, ne funkcionira mi baš glava zadnje vrime.
    Možda se neka od Vas sjeća da sam pisala da sam u novoj mpo klinici dobila termin tek 30.06. To me baš ubilo u pojam.
    Onda sam zakazala termin za histeroskopiju 10.02. gdje mi je dr. obeća napraviti scratching endometrija. Nakon toga se obično radi postupak odmah u sljedećem ciklusu. Nisam se mogla pomiriti sa tako kasnim terminom za novi pokušaj pa sam iskopala podatke od mpo dr. osobno i poslala joj mail gdje sam joj objasnila moju situaciju. Iako me nikada u životu nije vidjela bila je puna razumjevanja i ponudila mi termin već 03.02, sve dokumente sam njoj osobno poslala i zaobišla u potpunosti med. osoblje. Tako da ako sve bude u redu mogu u stimulaciju u ožujku. Sada sam puno mirnija i manje depresvina 
    Možda je to i za neke od vas opcija, pitati osobno dr. oni ipak imaju sve u rukama i ako im je neko drag ili im se svidi mogu vas ugurati priko reda. Just a thought...  Pusa svima

AuroraB
    19. Siječanj 2021. 21:38

Ludakopatka, hvala na pojašnjenju... slušati ću tijelo, ono je ok rekla bih, ali razumno je dati mu vremena...Drago mi je da nakon svega proživaljavaš 1. rođendan male bebice
    MTB po meni si dobro odlučila, nema smisla čekati ako imate novaca jer vrijeme je ovdje dosta važan faktor. Još nedao Bog da nešto neočekivano krene po zlu (sjetimo se lockdowna bolnica u 3mj.!), pa da pobjegne još koji mjesec. Razumijem i to da je to privatna klinika i da daju prednost onima koji plaćaju, jbg... tako kapitalizam funkcionira, ali ovo sa pilulama u Beti radi naštimavanja postupka jest da liječnička komora ispita.
    Lucyinthesky nisam znala ovo za lijek... u svakom slučaju, platio HZZO ne platio, nisu dobro popratili izdavanje lijekova. Imaju oni dosta sličnih gafova, mislim da im treba još jedna kvalitetna sestra. Prednost im je što daju extra puno terapije i điđi miđija  koje u državnoj bolnici  ne možeš dobiti i uvijek su telefonski dostupni. Ah ne znam... u ovom našem svijetu, stvarno ima svakakvih priča i događaja!
    Mattan tebe je baš ovo sve pokosilo...Nikako na zelenu granu, ali bude i to prošlo! Ako ne prije, do proljeća smo sve ko nove 😇 Mene isto boli želudac zadnja dva tri dana, i to nakon što popijem Proxeed, možda su i ti svi dodaci počeli smetati za želudac, moram malo pripaziti pošto ih planiram piti još duže vrijeme. 
    Čudovište koliko imaš godina i koliki ti je AMH?
    Flower jel imaš barem telku u sobi?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Slee
    19. Siječanj 2021. 21:38

Nada super sto si uspjela srediti sve! Citam tvoj potpis i bas me potreslo jer ja otkad sam usla u sve su mi rekli - ma samo su jajovodi koje nemas problem i onda se zaredali neuspjesi, a sada vidim tvoj potpis i godine borbe. Jesi radila sve dodatne pretrage? Sto kazu, zasto dolazi do gubitaka/neuspjeha

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

19. Siječanj 2021. 21:44

AuroraB

Ludakopatka, hvala na pojašnjenju… slušati ću tijelo, ono je ok rekla bih, ali razumno je dati mu vremena…Drago mi je da nakon svega proživaljavaš 1. rođendan male bebiceMTB po meni si dobro odlučila, nema smisla čekati ako imate novaca jer vrijeme je ovdje dosta važan faktor. Još nedao Bog da nešto neočekivano krene po zlu (sjetimo se lockdowna bolnica u 3mj.!), pa da pobjegne još koji mjesec. Razumijem i to da je to privatna klinika i da daju prednost onima koji plaćaju, jbg… tako kapitalizam funkcionira, ali ovo sa pilulama u Beti radi naštimavanja postupka jest da liječnička komora ispita.
    Lucyintheskynisam znala ovo za lijek… u svakom slučaju, platio HZZO ne platio, nisu dobro popratili izdavanje lijekova. Imaju oni dosta sličnih gafova, mislim da im treba još jedna kvalitetna sestra. Prednost im je što daju extra puno terapije i điđi miđijakoje u državnoj bolnici ne možeš dobiti i uvijek su telefonski dostupni. Ah ne znam… u ovom našem svijetu, stvarno ima svakakvih priča i događaja!
    Mattantebe je baš ovo sve pokosilo…Nikako na zelenu granu, ali bude i to prošlo! Ako ne prije, do proljeća smo sve ko nove 😇Mene isto boli želudac zadnja dva tri dana, i to nakon što popijem Proxeed, možda su i ti svi dodaci počeli smetati za želudac, moram malo pripaziti pošto ih planiram piti još duže vrijeme.
    Čudovištekoliko imaš godina i koliki ti je AMH?
    Flowerjel imaš barem telku u sobi?

85godiste, a amh mi seta od 6 do 13🤔🤔. Uvijek imam oko 6 antralnih. Ošteceni su mi jajnici.

Nada 🍀
    19. Siječanj 2021. 21:46

Slee

Nada super sto si uspjela srediti sve! Citam tvoj potpis i bas me potreslo jer ja otkad sam usla u sve su mi rekli - ma samo su jajovodi koje nemas problem i onda se zaredali neuspjesi, a sada vidim tvoj potpis i godine borbe. Jesi radila sve dodatne pretrage? Sto kazu, zasto dolazi do gubitaka/neuspjeha

Ma sve moguće pretrage smo napravili. Kod mene je došlo do prijevremenog poroda izazvanog ili infekcijom ili grlić maternice nije izdrža a i maternica mi je malo manja. Beba je rođena živa ali je nažalost dobio infekciju u bolnici i bio je premali da se sa njom izbori. Za sljedeću trudnoću mi je preporučeno zatvaranje grlića maternice, bez toga se niti uz ležanje ne bih usudila ići do kraja.

Slee
    19. Siječanj 2021. 21:48

Nada bas mi je zao zbog gubitaka! Drzim fige da ovaj sad bude uspjesan kada se sve tako lijepo poslozilo

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.