Nikitta, hvala pravim te i često si mi u molitvama kao i druge cure. Grlim
Manemoj vitamin D se relativno brzo podigne dozama od 6.000 iu dnevno…, a relativno brzo i padne. Slobodno uzimaj 6.000 iu dnevno, jer imaš baš deficit. 😘
Meto Oleovit 1 kap = 400 iu.
Mattan užas. Ja jedem već mjesec dana samo na 1 stranu, radi zuba i zubnog mesa koje su mi rezali na drugoj strani, a nije još dovoljno zaraslo, e ludim. Suosjećam s tobom. Nadam se da će ti dati Controloc. Ako imaš možda jake žgaravice, dobro je bademovo mlijeko, neke trudnice se kunu u to!
MTB koliko znam, za spolne hormone ne treba biti na tašte🤷🏼♀️
Maslacak ajme kako sam happy kad endo sis uspije. Znaš li dobitni protokol?
Nada86 baš mi je drago da si se izborila za raniji termin. Grlim 💜
Hvala ti, šta bi mi bez tebe 🥰 bacam se na 25000 svaka 4 dana onda 😊
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nada bas mi je zao zbog gubitaka! Drzim fige da ovaj sad bude uspjesan kada se sve tako lijepo poslozilo
Hvala ti, i ja se nadam i molim i za sebe i za sve vas. Malo mi je u zadnje vrijeme knedla u grlu. Pisale ste o osjećajima kad su oko vas drugi trudni, sve to slično doživljavamo. Oko nas baby boom, ali neću dozvoliti da mi to stvara pritisak, pokušati ću ovaj put šta opuštenije.
Ludakopatka, hvala na pojašnjenju… slušati ću tijelo, ono je ok rekla bih, ali razumno je dati mu vremena…Drago mi je da nakon svega proživaljavaš 1. rođendan male bebiceMTB po meni si dobro odlučila, nema smisla čekati ako imate novaca jer vrijeme je ovdje dosta važan faktor. Još nedao Bog da nešto neočekivano krene po zlu (sjetimo se lockdowna bolnica u 3mj.!), pa da pobjegne još koji mjesec. Razumijem i to da je to privatna klinika i da daju prednost onima koji plaćaju, jbg… tako kapitalizam funkcionira, ali ovo sa pilulama u Beti radi naštimavanja postupka jest da liječnička komora ispita.
Lucyintheskynisam znala ovo za lijek… u svakom slučaju, platio HZZO ne platio, nisu dobro popratili izdavanje lijekova. Imaju oni dosta sličnih gafova, mislim da im treba još jedna kvalitetna sestra. Prednost im je što daju extra puno terapije i điđi miđijakoje u državnoj bolnici ne možeš dobiti i uvijek su telefonski dostupni. Ah ne znam… u ovom našem svijetu, stvarno ima svakakvih priča i događaja!
Mattantebe je baš ovo sve pokosilo…Nikako na zelenu granu, ali bude i to prošlo! Ako ne prije, do proljeća smo sve ko nove 😇Mene isto boli želudac zadnja dva tri dana, i to nakon što popijem Proxeed, možda su i ti svi dodaci počeli smetati za želudac, moram malo pripaziti pošto ih planiram piti još duže vrijeme.
Čudovištekoliko imaš godina i koliki ti je AMH?
Flowerjel imaš barem telku u sobi?
Pisala sam već, valjda ti je promaknulo, tko bi to sve popratio.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Eto potpis, ali poznavajuci sebe sigurno cu ga izbrisati😅🤭🤭
Čudoviš(t)e ne briši prije FET-a, ipak je potpis blagoslovljen i praćen od naše trudnice Ruške isprobaj i tu opciju pored toliko mijenjanja nick- ova
Ahaaaaaaa cudoviste je korisnicko ime? Jesam povezala? Ili sam ispala glupa 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Maslačakxx, mah, većina tih suplemenata je mlaka vodica, teško da možemo neki rusvaj napraviti s tim.
Meto, sad sam pametnija nakon tvog odgovora.
Čudovište, ja nisam prošla što i ti, ali svejedno - sad se veselim tuđoj dobroj priči (od nepoznate osobe) tek u visokim tjednima. Ili nakon poroda. Ili kad dijete maturira. Hvala na potpisu, baš si mi nekako bliža ovako. Čak i ako ga izbrišeš, super je da si ga stavila.
nada86, samo ti nama piši i kad si u depri. Ovdje si uvijek dobrodošla.
Super si se snašla s ovim što si išla direktno doktoru. Tako je, treba se izboriti za sebe!!!
AuroraB, išli mi preko HZZO ili preko plaćanja, mi naše postupke plaćamo i klinika to na kraju dobije. Mislim da i mi pogrešno razmišljamo kad podrazumijevamo da nam je ovo "besplatno". Klinike koje rade s državom imaju poslovni razlog zašto to rade - zaključili su da im se tako isplati. I za to su plaćene. I sama sam (uspješna) poduzetnica i veoma sam svjesna kako se posao vodi i zašto.
Nikitta, ah, ovo sa jedenjem na jednu stranu budi stare traume u meni. Suosjećam jako. Znam da to jako sporo ide, unaprijed se veselim trenu kad ćeš ubaciti hrgu nečeg u usta i opušteno je žvakati, apsolutno nesvjesna kojim zubima je žvačeš.
💔💔💔
Maslačakxx, mah, većina tih suplemenata je mlaka vodica, teško da možemo neki rusvaj napraviti s tim.
Meto, sad sam pametnija nakon tvog odgovora.Čudovište, ja nisam prošla što i ti, ali svejedno - sad se veselim tuđoj dobroj priči (od nepoznate osobe) tek u visokim tjednima. Ili nakon poroda. Ili kad dijete maturira.
Hvala na potpisu, baš si mi nekako bliža ovako. Čak i ako ga izbrišeš, super je da si ga stavila.
nada86, samo ti nama piši i kad si u depri. Ovdje si uvijek dobrodošla.
Super si se snašla s ovim što si išla direktno doktoru. Tako je, treba se izboriti za sebe!!!AuroraB, išli mi preko HZZO ili preko plaćanja, mi naše postupke plaćamo i klinika to na kraju dobije. Mislim da i mi pogrešno razmišljamo kad podrazumijevamo da nam je ovo "besplatno". Klinike koje rade s državom imaju poslovni razlog zašto to rade - zaključili su da im se tako isplati. I za to su plaćene. I sama sam (uspješna) poduzetnica i veoma sam svjesna kako se posao vodi i zašto.
Nikitta, ah, ovo sa jedenjem na jednu stranu budi stare traume u meni. Suosjećam jako. Znam da to jako sporo ide, unaprijed se veselim trenu kad ćeš ubaciti hrgu nečeg u usta i opušteno je žvakati, apsolutno nesvjesna kojim zubima je žvačeš.
Nije da se ne veselim, pa bila je šala.
A s druge strane stvarno mislim da je uspjeh tek tada kada se trudnoca iznese do kraja. Svjedoci smo iz prve ruke tome.
Sortiraj odgovore
Najstariji