Nikitta, bas naletim na ovaj clanak: https://www.24sata.hr/show/kasandra-prekinula-sutnju-nakon-14-godina-zbog-opake-bolesti-nisam-mogla-ni-hodati-739924
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobro jutro cure moje drage. Znam da je podne ali meni je jutro 🙈 toliko sam istresirana radi tih glupih potresa, ne spavam kako treba, kronično umorna.. i sinoć u 19:00 ja popila Normabel od 5mg i spavala od tad do evo maloprije 🙈🙈🙈 toliko nisam spavala ni nakon najluđih izlazaka 😅. I čak sam i osjetila potres noćas ali me nije bilo briga 😂😂.
Nikita šaljem ti 10 minuta čvrstog zagrljaja ❤️❤️❤️
Nadam se da je ovo zadnja menga pod Visane🤞🏻
Sanjich slažem se s tobom. Jednom mi je jedan bivši šef rekao da je najteže na svijetu biti pozitivan i ja se slažem, za to treba jako puno truda. A mi toliko silno želimo biti trudne da je red da osjetimo i te trudove oko pozitive 😉😅
Lucy, Bozma i ne znam tko još.. ja isto obožavam cvarke 🥰🥰🥰
MTB pratim tvoje istraživanje oko klinika...
Slee mislim da si napisala da je Galica uspjela kod Alebica.. ajme napokon netko na forumu tko je uspio kod njega, odmah mi lakše.. inače meni moj doktor sad već malo fali 😅🙈. Jučer smo izmijenili par mailova i odmah mi nekako lakše. Imam osjećaj kao da jesam u postupku..
Aurora drago mi je da ide na bolje ❤️
Nadalica ma samo se ti bockaj s muzem 😉😉😉
Ne znam tko je još sve pisao jer sam sad pročitala 20 stranica ali šaljem svima 🥰❤️🥰❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Joj da i Ruska ja isto mislim sestro slatka da nam žele samo najbolje!! Stalno pišu i nude pomoć a MTB nikako da ih na popis stavi 😂😂😂😬
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Htedoh da napisem "dobro jutro" al dok ja procitam zaostatke, i to ne sve, sad je već Dobar dan
Nikitta kad vidim kako se boris sa svim problemima, skidam kapu. Treba ostati normalan, doci ce i dan kad ces se i ti opustiti i zelim ti sto pre taj dan 🤞🍀🙏💕
Ostale cure, 💪🙏 treba biti pozitivan i svaki dan se motivisati, al tesko je. Vidim po sebi, par dana se dignem nabrijana na pozitivu i onda tako padnem da mislim da imam nervni slom. Gluposti od snova, npr.kako sam ukrala neku devojcicu na igralištu.. I tako. Svemu tome i Korona kumuje, uz svu muku jos ni drustvenog zivota, samo neki strah od svega.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Hvala svima na odgovorima i navijanju ☺️
Nisam nis pametnija oko stoperice, osim da ju sama mogu ispratiti van pa da budem sigurna ili jednostavno stisnut zube i cekat doktorovu uputu za betu. Al o tom potom. Korak po korak. Prvo da ja odradim covid test na koji moram ici odmah, a ne tipkat tu po forumu 😂
Dragi moj sestro, zelim ti negativan test ovaj put! 😊
Hahaha hvala 😂
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Joj da iRuska ja isto mislim sestro slatka da nam žele samo najbolje!! Stalno pišu i nude pomoć aMTB nikako da ih na popis stavi 😂😂😂😬
Sta ima lose u tome da ti neko, nicim izazvan, ponudi drogu i lovu? 🤷🏻♀️ a mi ne reagiramo. Divnih ljudi ima na ovom svijetu, a mi to ne znamo cijenit.. jos malo pa ce pocet nudit i aspiracije i transfere 😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nikitta, ja dalmatinka, a ne volin ribu baš 😂 (ma ne volin ja dosta toga, mater je uvik posebne ručkove za mene kuvala. Da se razumimo, nisan štrkljavica nit patim od bolesti neke, samo izbirljivica 🤦🏻♀️)
---
Drugo, svakom osjećaju trebamo dati malo "oduška" kad dođe, bilo to tuga, ljutnja, ogorčenost, nemoć. Smatram da one "instagram" fore i "new age" sranjca poput vortexa 🤦🏻♀️- kako stalno biti sretan i kako se instantno rijesiti losih osjecaja, nisu zdravi.
Veoma smo kompleksne osobe, sa mnogo slojeva i moramo dopustiti svemu tome da nas "obuzme". Smatram samo da je važno da to ne postane trajno stanje. Ja bi se čudila da se svako jutro budiš sa osmjehom od uha do uha, s obzirom šta te sve muči i da ne vidiš kraj tome. Ili, jel se nazire kraj, dođe nešto drugo. Ali, nažalost, to je život. Budeš tužna, pokupiš se na kraj dana i guraš dalje.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
MTB ma razbicemo u februaru, ja nekako verujem. Sve ima svoje "zasto" nas nije htelo u Oktobru.
Ja cekam da prodje 4 meseca od zadnje aspiracije, po zakonu ne sme ranije ni dan. Oko 25.01 ocekujem poziv za histeroskopiju, pa ce mi tada reci kad krecemo sa bockanjem, 4 meseca mi istice oko 7.02 a menstr.bi trebala doci oko 22-og tako da racunam da krecemo oko 25-og.
Pokusavam da desifrujem sta je napisao u planu i programu, vidim ubacio je kortikosteroid Medrol, i heparin. Googlala sam zašto, navodno, priprema endometrijum za implantaciju i neke studije su pokazale bolji ishod IVF nakon Medrol-a. A heparin, ne znam zasto je uveo... Nista spec. nisam dobila za sad da odradim, zadnje je bilo
Homocistein 7,3
Tsh 2,077
Ft4 0,94
Anti TG 3, 93
Anti TPO 0,10
Kardiolipinska ant. igg 0,1.... Igm 4,0
Glikoprotein igg 0,1....igm 1,1
Anti SSB 3,5
ANA
I ne znam, sta od suplemenata prekinuti ranije, a sta furati do kraja..... To me sad muči 🙄🙄🙄 za svaki slucaj sam dokupila shatavari... Q10 cu sigurno do kraja 600 mg dnevno. Kad je bal, nek je na vodi 🤣
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sunny ❤️
Sara ni ja nisam fan čvaraka, a Slavonka. 🤷🏼♀️🙈❤️
Ruska1986 zvučat će glupo, jer visim na forumu missMama, ali ja nikad ne čitam 24 sata, jer većinom pišu budalaštine. 🤣 Sad sam otvorila link koji si postala, Kasandra, predivna pjevačica, nisam znala da je bolovala od endo. Znala sam da je prolazila pakao, ali nisam znala koja bolest. Obožavala sam njene pjesme, a sad mi je malo jasnije zašto se povukla. 😟
Manemoj auuu, deset minuta, to mi ni mama ne pošalje🥰❤️
Cure mojeLežim u krevetu, čekam da progutam matičnu mliječ, da bih ugurala u sebe doručak i tablete protiv bolova, djeca još spavaju, muž mi je donio u krevet jelo. Suze mi idu od jada što prolazi on, ali i ja, ali i sreće što sam ovdje upoznala toliko dobre i iskrene žene poput vas. Danas sam opet u teškoj depri da moj život nema smisla, to me nije opralo mjesec dana, ali eto, to dođe u valovima. Dozvolit ću si takve misli, jer su samo misli, nisu istina. Pustit ću suze da teku. Dozvolit ću si reći da me boli što ne čujem Boga. I što se stalno pitam ima li ga, posebno kad čitam strahote koje se događaju u svijetu. Dozvolit ću si biti na dnu, jer to uvijek menga radi, svu onu nadu i optimizam koji pumpam u dobrim danima, sve to isiše svojim dolaskom, satre me, fizički, a najviše psihički. Proći će, za max 50 godina bit ću ionako mrtvak, bolit će me briga za probleme i sva zla koja sad trpim. Nisam jedina, uostalom. Hvala vam svakoj od srca, nemate pojma koliko mi pomognete. ❤️
Evo citam da je pred nama dokazano najdepresivniji ponedjeljak u godini, treci ponedjeljak u sijecnju i najdepresivnijih par dana u godini, sredina sijecnja😒😒😅, gluposti, znam, ali uz tvoje stanje taj ponedjeljak je samo šlag na torti, ali proći će i on, vec preksutra. I bit ce bolje.
Kad citiram Nikitti imam osjecaj kao da citiram nekoj poznatoj osobi😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji