Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    16. Siječanj 2021. 11:36

BAJO1 ahahaahaaaaa, zakon si. Mislim da ce MTB izvrnit ocima kad vidi sliku 😂😋
    Lavica dobrodosla, stvarno si na pravom mjestu, cure sve znaju! 
    Mattan ja sam se pogubila, na kojoj si ti sada terapiji da spavas stojecki? 
    Sanjich potposujem u potpunosti! Bozma samo da znas da tvoja prica u potpisu zbilja nije sazrijela na cica mica shemu. Vjerujem da si u banani, i zato nominiram Sanich i Auroru za duhovne vodje ove grupe! Mantra POZITIVA POZITIVA POZITIVA
    Meh, znam da je lako reci, a izvuci pomalo otrcano ali nema druge. 
    Mene jucer svrbilo dolje, bas sam se zabrinula. Idem na sistematski iduci tj., drzite fige da nema bestija... 🙈
    Od kada je netko stavio clanak na Co Q10, malo čitam... Pregledala sam i suplemente za kupiti, majkomila ima ih milijon 😳😳 Dajte neke smjernice, samo da suzim izbor! Sad je ova selekcija ubiquinol vs *non pala u vpdu tak da je opet siroko polje 🙈🙈

oharascarlett14@gmail.com

MISS
    16. Siječanj 2021. 11:37

Nikkita slazem se sa Sanjich , ja isto ne znam sta bi vise napisala vezano za tvoju situaciju, uvijek te citam i pratim, ali nekad ostanem bez teksta ..zao mi je krozs ta sve prolazis i divim ti se na snazi koju imas...zelim da znas da se tu uvijek mozes pojadati jer znamo da je tako lakse i iskreno se nadam da ce tvojim bolovima doci uskoro kraj...ti si bas zasluzila da se malo sutuacija okrene i da ti dodu ljepsi dani, makar bez bolova.. ako ti bilp sta treba, bilo kakva moralna ili finamcijska pomoc, sigurna sam da smo tu svi za tebe i nemoj se ustrucavat pitat. Saljem ti jedan veliki zagrljaj i ❤️❤️❤️❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Ruska1986
    16. Siječanj 2021. 11:42

Maslačakxx

MISS

Nikkita slazem se sa Sanjich , ja isto ne znam sta bi vise napisala vezano za tvoju situaciju, uvijek te citam i pratim, ali nekad ostanem bez teksta ..zao mi je krozs ta sve prolazis i divim ti se na snazi koju imas…zelim da znas da se tu uvijek mozes pojadati jer znamo da je tako lakse i iskreno se nadam da ce tvojim bolovima doci uskoro kraj…ti si bas zasluzila da se malo sutuacija okrene i da ti dodu ljepsi dani, makar bez bolova.. ako ti bilp sta treba, bilo kakva moralna ili finamcijska pomoc, sigurna sam da smo tu svi za tebe i nemoj se ustrucavat pitat. Saljem ti jedan veliki zagrljaj i ❤️❤️❤️❤️

Potpisujem ♥️

I ja! 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Slee
    16. Siječanj 2021. 11:43

Zasto je ubiquinol vs *non pao u vodu, nisam popratila? Ja sve kupujem na phama.hr! Dodje mi kroz dva tri dana i uvijek dobijem dodatne bodove koje iduci mjesec pretvorim u kune. Stalno imaju popuste na razne suplemente, ali i kremice i svasta nesto. CoQ10 uzimam fellerov, znam da nije taj neki pravi oblik, ali pravi be nalazim tu pa se zadovoljim i s ovim. Pijem 4 tablete na dan. Tj. sad kad je bio spontani sam malo stala, ne znam kad je najbolje opet krenuti. Odmah? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Tuma
    16. Siječanj 2021. 11:44

Nikitta slažem se s curama. Ja isto do prije godinu, godinu i pol nisam ni čula za endometriozu, a kad i jesam, nisam imala pojma koliko je to teška bolest za žene. Baš mi je žao zbog svega što prolazis i voljela bih da ti mogu pomoć, makar savjetom. Al sve što mogu je poslušati te i reci ti da se držiš i da se nadam da će sve ovo uskoro biti iza tebe❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

16. Siječanj 2021. 11:47

SBjelis

BAJO1 ahahaahaaaaa, zakon si. Mislim da ce MTB izvrnit ocima kad vidi sliku 😂😋
    Lavica dobrodosla, stvarno si na pravom mjestu, cure sve znaju!
    Mattan ja sam se pogubila, na kojoj si ti sada terapiji da spavas stojecki?
    Sanjich potposujem u potpunosti! Bozmasamo da znas da tvoja prica u potpisu zbilja nije sazrijela na cica mica shemu. Vjerujem da si u banani, i zato nominiram Sanich i Auroru za duhovnevodje ove grupe! Mantra POZITIVA POZITIVA POZITIVA
    Meh, znam da je lako reci, a izvuci pomalo otrcano ali nema druge.
    Mene jucer svrbilo dolje, bas sam se zabrinula. Idem na sistematski iduci tj., drzite fige da nema bestija… 🙈
    Od kada je netko stavio clanak na CoQ10, malo čitam… Pregledala sam i suplemente za kupiti, majkomila ima ih milijon 😳😳 Dajte neke smjernice, samo da suzim izbor! Sad je ova selekcija ubiquinol vs *non pala u vpdu tak da je opet siroko polje 🙈🙈

Smijat ces se sad garant.  Al ja bi pila samo prenatal i do kurca.. I vitamin D ako je granican... Meni naoon godinu dana kupovanja suplemenata i svega vise ne pada na pamet kupovat ista.. Plus si opterecujem mozak plus trosim a ne znam ima li uopce smisla.. Ovo sto sam dobila od Bozme cu popit i nastavit samo novalac i vit D...

A pila sam ester c, magnezij, gynositol, q10, solgar prenatal, omegu, b kompleks, vrkutu u kapsulama, vitamin e, uniquinol, super r lipoic acid, n acetyl l cysteine,  i tko zna sta sam jos zaboravila da san pila... 

Tuma
    16. Siječanj 2021. 11:48

Slee

Zasto jeubiquinol vs *non pao u vodu, nisam popratila? Ja sve kupujem na phama.hr! Dodje mi kroz dva tri dana i uvijek dobijem dodatne bodove koje iduci mjesec pretvorim u kune. Stalno imaju popuste na razne suplemente, ali i kremice i svasta nesto. CoQ10 uzimam fellerov, znam da nije taj neki pravi oblik, ali pravi be nalazim tu pa se zadovoljim i s ovim. Pijem 4 tablete na dan. Tj. sad kad je bio spontani sam malo stala, ne znam kad je najbolje opet krenuti. Odmah?

Netko od cura je stavio članak da je zapravo svejedno koristimo li onlik ubiquinol ili ubiqunin (kak se više piše), samo je ubiquinol skuplji.  A ja sam tek na tom članku skuzila da sam i koristila taj drugi oblik (moj je bio žuti).
    Pa ja mislim da ti to ne može štetiti. Ja bih odmah počela... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

sbjelisi
    16. Siječanj 2021. 11:51

MISS

Nikkita slazem se sa Sanjich , ja isto ne znam sta bi vise napisala vezano za tvoju situaciju, uvijek te citam i pratim, ali nekad ostanem bez teksta ..zao mi je krozs ta sve prolazis i divim ti se na snazi koju imas…zelim da znas da se tu uvijek mozes pojadati jer znamo da je tako lakse i iskreno se nadam da ce tvojim bolovima doci uskoro kraj…ti si bas zasluzila da se malo sutuacija okrene i da ti dodu ljepsi dani, makar bez bolova.. ako ti bilp sta treba, bilo kakva moralna ili finamcijska pomoc, sigurna sam da smo tu svi za tebe i nemoj se ustrucavat pitat. Saljem ti jedan veliki zagrljaj i ❤️❤️❤️❤️

I ja ❤❤

oharascarlett14@gmail.com

Sunny_🐣
    16. Siječanj 2021. 12:01

Nikitta ❤

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sara 🌸
    16. Siječanj 2021. 12:04

Bajo 🙈🙈🙈 🥴 Ne shvaćam to deliciju, jednostavno ne shvaćam šta je lipo u njoj. Kad se još sitin sta je to zapravo 🤢 doduše, ja sam jedna od onih koja i skida bijelo sa pršuta, tako da nije ni čudo šta mi se na čvarke diže želudac. Al uživaj 😂🙈
    Nikitta, drži se ❤️🌺

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.