Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Siječanj 2021. 14:03

Nadalica

Ruska tu gdje sam ja u trgovinama nema nazalost

Svinjskog loja ima svugdje za kupiti.
    Onda ga samo začiniš i posušiš i imaš tu odvratnu deliciju. 

💔💔💔

manemoj
    16. Siječanj 2021. 14:05

SBjelis

Cureimamo samo danas. Uzmite sto trebate danas, a da ste okrenute svom dugorocnom cilju. Seh, kino, tuga, cuga, tel.razgovor, studiranje suplementa.. Sto vam srce trazi. Danas. 😉❤
    Uzivajte.
    Bas bi volila negdje nekad da se nadjemo i iz grla nasmijemo glupim forama 😉🎊🍷
    MTB sve si mislim.. Vadim krv u pon. Imuno i trombo. Koliko ima smisla sta ja sad pijem pronatale i vit.D, pa sila nece biti realna. A da ja to omitam do pon? Neam pojma.. Ili nisam pazila na satu.
    Manemoj dobro jutro!

Znaš šta.. ja baš razmišljala kako bi to izgledalo da se mi sve negdje nadjemo.. kao prvo, mislim da nam kava ne bi bila dovoljna, da bi to morao biti vikend negdje.. kao drugo, mislim da bi trebale moderatora jer bi toliko toga imale jedna drugoj reći 😂, kao treće.. mislim da bi to bio najluđi tulum bez alkohola ikad 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Dia85
    16. Siječanj 2021. 14:10

MTB

AuroraB, darliv, Nikitta, puno vam hvala na komentarima o Petrovoj. Ako se čeka 2 mjeseca, ima smisla sad se zakazati, taman ću onda znati rezultate idućeg postupka.

Konzultacije na humanoj u ZG bolnici
    Dakle, ja sam sad spremna za istraživanje, do ponedjeljka trebam donijeti odluku o tome gdje ću i kod koga na konzultacije. Koliko znam, od bolnica ima Petrova, Vinigradska, Vuk Vrhovac i Sveti Duh. Možete li mi pisati iskustva s tim bolnicama i preporučiti/ne preporučiti doktore u njima pa da vidim gdje bih išla? I koliko se čeka na termin kod njih?
    Naravno, najprivlačniji su mi oni koji imaju iskustva sa ženama u poznim godinamaHvala!!!

MTB ja sam odradila jednu IUI u Vinogradskoj kod Bolanče i jako sam zadovoljna, općenito s njim. Zao mi je sto zbog korone i prioriteta koji su ovu jesen zbog korone bili na razini odjela, nisam tamo i ostala. Sestra Anita je isto krasna. Općenito ne vidim neku razliku kad uspoređujem to sa sadašnjim iskustvom kod privatnika. Dapače,jednako su se posvetili.

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Siječanj 2021. 14:12

manemoj

SBjelis

Cureimamo samo danas. Uzmite sto trebate danas, a da ste okrenute svom dugorocnom cilju. Seh, kino, tuga, cuga, tel.razgovor, studiranje suplementa.. Sto vam srce trazi. Danas. 😉❤
    Uzivajte.
    Bas bi volila negdje nekad da se nadjemo i iz grla nasmijemo glupim forama 😉🎊🍷
    MTB sve si mislim.. Vadim krv u pon. Imuno i trombo. Koliko ima smisla sta ja sad pijem pronatale i vit.D, pa sila nece biti realna. A da ja to omitam do pon? Neam pojma.. Ili nisam pazila na satu.
    Manemoj dobro jutro!

Znaš šta.. ja baš razmišljala kako bi to izgledalo da se mi sve negdje nadjemo.. kao prvo, mislim da nam kava ne bi bila dovoljna, da bi to morao biti vikend negdje.. kao drugo, mislim da bi trebale moderatora jer bi toliko toga imale jedna drugoj reći 😂, kao treće.. mislim da bi to bio najluđi tulum bez alkohola ikad 😂😂😂

Ne zaboravi da nam treba veliki prostor i hrpa antistres pomagala - dakle, strunjače, vreće za lupanje, čaše za razbijanje, zidovi za rušenje + prostor za urlanje. 
    Pa nakon toga red smijanja, jedenja, pijenja, zabavljanja, ...
    Onda opet red urlanja, plakanja, izbacivanja frustracije, ...
    Onda red uspoređivanja doktora i svađe čiji je zgodn... ovaj, uspješniji 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Siječanj 2021. 14:24

Dia85, hvala, upisano u tekicu 
    Kako imam q10 samo za idućih 20tak dana , išla sam istraživati gdje mogu dobiti najbolji value for money, ako ne gledam je li ubiquinol ili ubiquinone. Ne znam koliko je tu bitan proizvođač, ali čini mi se da su proteinski shopovi osjetno jeftiniji od ljekarni.
    Npr, ovaj: https://gymbeam.hr/koenzim-q10-60-kaps-gymbeam.html
    60 kapsula, svaka ima 60mg q10 i 35mg E vitamina (što je isto super) - cijena 54kn.
    Ok, znam da je to malo, ali ako uzmem dvije kutije, to je kao da imam 60 kapsula sa 120mg q10 i 70mg E vitamina za samo 108 kn.
    Gledam ljekarne, i koja god ima q10 od 100mg ili 120mg, to je barem 2 ili tri puta skuplje.
    Znam da je jeftinije preko USA shopova, ali nisam nikad naručivala i sad mi je to malkice stresno uz sve ostalo 

💔💔💔

flower93
    16. Siječanj 2021. 14:30

MTB sto se tice cekanja u Petrovoj, sjecam se da ni na konzultacije, a ni na UZV nisam dugo cekala. Kolko tolko su tocni, a ja kad sam isla je bila fkt guzva (prije korone). Na konzultacije sam najduze cekala od svega (mislim u cekaonici), a kad udjes u postupak to sve ide brzinski. Folikulometrije su zakazane odmah ujutro u 7h i ako treba tad ti kaze doktor koje lijekove i kako dalje uzimat, mene je dosta puta slao vadit krv (a ni na to nisam nesto pretjerano dugo cekala). Ugl, ja zivim u VZu i uz folikulometrije sam uspjela i raditi. Ustala bi u 4.30h, spremila se, odradila UZV, izvadila krv, uzela lijekove i uspjela se do 9.30h/10h najkaaasnije vratiti na posao. Naravno, morala sam odraditi tih nekih 2h kasnjenja, ali sve se to nekako dalo i zbuksalo kad imas volje. A sad vidim da u cekaonici ni nema toliko zenski, vjerojatno radi korone, pa mozda ide i jos brze. 

sbjelisi
    16. Siječanj 2021. 14:32

MTB ja gledala na 
    https://www.vitacost.com/productsearch.aspx?ss=1&t=q10
    Ima ih more. Ima cak i za zvakanje, sa okusima! 
    Sta jest jest, bez obzira na T, vidim da je ovo dobro inace za energiju i kronicni umor. A ja često od toga patim.. Mislim da cu u nekom trenu poceti zvakati ove umjesto bombona 😉

oharascarlett14@gmail.com

BAJOMA
    16. Siječanj 2021. 14:32

Nikita ❤️ 
    MTB delicija spremljena 😂😂😂
    https://ibb.co/G0V7PNz

sbjelisi
    16. Siječanj 2021. 14:33

Mattan, MTB to bi bio best party ever! Ovoliko dobrih dusa na jednom mjestu vec dugo nisam srela. Svijet se tako otuđio.. 

sbjelisi
    16. Siječanj 2021. 14:35

SBjelis

Mattan, MTB to bi bio best party ever! Ovoliko dobrih dusa na jednom mjestu vec dugo nisam srela. Svijet se tako otuđio..

Sorry manemoj, ne mattan.
    Ali brijem nije ni Mattan daleko od ovih misli. Sad kad se naspavala.... 😉😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.