MTB hahahha nije ti to uopće loše
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
flower93, hvala. A koliko si čekala da dobiješ prve konzultacije? Ne mislim u čekaoni, nego na termin?
SBjelis, ma da, ali to je opet iz USA, zar ne?
BAJO1, ignoriram te.
Mattan, a onda spavaj po zidovima, što da ti kažemRuska1986, opsjednuta si
Tipa mjesec dana, mjesec i pol. Znam da sam ocekivala da cu cekat puno duze pa me to ugodno iznenadilo. Jedino kaj mi je smetalo je uletavanje sestara doktoru kad su konzultacije u tijeku, jer kak sam rekla, frka strka je uvijek i svi su u guzvi.
Ne znam, al meni je to tolko jutros bilo smjesno... Ono, dopisivanja o vitaminima, nalazima i onda oni sa tim dragi brat i sestro. Nidje veze 🤷🏻♀️😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bajo1 kraljice, ovo uzgleda top, jedino što bi ih ja malo više stisnula 😎
Moji su ovakvi
https://ibb.co/2t0nKst
Mi radili dvije runde ove zime(bojim se i reći od koliko kg) jer je mm zaključio da mu je to isplativije nego da bankrotira ako ja stalno kupuje čvarke koji su btw kao suho zlato postali 😁
Nadalice, googlaj recept čvarci i napravi si za probu. Topi se slanina i na kraju se stisnu kroz neku prešu ajmo reći +dobiješ i mast.
Ajme, za ove što skidaju bijelo s pršuta, samo vi to meni pošaljite, najbolji dio 🤦♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Moji su ovakvi
Mi radili dvije runde ove zime(bojim se i reći od koliko kg) jer je mm zaključio da mu je to isplativije nego da bankrotira ako ja stalno kupuje čvarke koji su btw kao suho zlato postali 😁
Nadalice, googlaj recept čvarci i napravi si za probu. Topi se slanina i na kraju se stisnu kroz neku prešu ajmo reći +dobiješ i mast.
Ajme, za ove što skidaju bijelo s pršuta, samo vi to meni pošaljite, najbolji dio 🤦♀️
😍😍😍😍 i ja vise volim te stisnute i malo jace posoljene🤓🤓i muz je super odlucio! Fakat su skupi ako kupujes...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Moji su ovakvi
Došla sam na brzinu vidjeti što se ovdje događa, a kad ono.... pa vi tu o čvarcima!! Lucyinthesky ovi tvoji su totalno moj tip čvaraka!!!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Moji su ovakvi
Došla sam na brzinu vidjeti što se ovdje događa, a kad ono…. pa vi tu o čvarcima!! Lucyintheskyovi tvoji su totalno moj tip čvaraka!!!
Kad izvrtis sve teme, onda ti ostaju cvarci 💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska kontaktiraj dragog brata i sestru i pitaj posto.
Lucy 👌
Aurora ma nema nista jutros. Planiramo tulum, Ruska nikak da provjeri posto roba, a BAJO i Lucy prave spizu za party, cvarke. MTB i ekipa koja skida masno s prsuta kaze da nece doci na party bez suplemenata pa one traze ove koenzime za oslobadjanje energije po raznoraznim stranicama. Dosli sko do zakljucka da je isto zavrsava li na -non ili -ol pa je sad polje ravno, gledamo cijenu 😂
To ti je to ukratko. Javimo kad je parti i gdje.
oharascarlett14@gmail.com
MTB ja najvise volim kad me mm bocka, nema veze sto nije higijenski, pa kupamo se mi posle ne znam za tebe 😂😜😜😜😜😜😜
Mattan ajme bas smo u kurcu da prostis, zavidim osobama kojima su jedina briga boja noktiju, tik tok , statusi sta se jelo za rucak danas itd.. dok se mi tu borimo kao lavice, sanjam jedan dan da ustanem, nista me ne boli, zdrava sam, lijep, suncan dan ja sa bebama setam i cijeli svijet je moj ❤️ mozda nekada i bude. A pogledati cu taj link sto si poslala, bas me zanima sada 🤗
Nikitta ne znam sta da ti kazem, grlim te beskonacno dugo taman onoliko koliko ti treba. A i meni. Doci ce i taj dan kada ce palac ozdraviti, zubi prestati stvarati probleme, endo biti samo ruzno sjecanje kao i moja psorijaza od srca nam zelim ❤️ vec te zamisljam potpuno zdravu sa jednom predivnom bebicom koja te zove mama 🤗❤️
Lucyintheskyhvala ti od srca za podrsku, i ja se nadam 🤗
Ruska ajoj hocu i ja to, ima li negdje to da kupim ? Luka imam kuci 🙈
Pa ima, na placevima, u ducanima.. Ali mi koji imamo rodbinu na selu, dobijemo domace. Sigurno u Austriji ima negdje nasih ducana, di bi se mozda moglo nac 🤔
Nadalica, Ruska1986 jel mislite na čvarke ili? 😊
endometrioza
Ja prevrtila 3 zadnje stranice jer je netko pisao da je muz jace piknuo i sad ne mogu naci..
Ugl.ja cekam sta ce biti koji dan. Ugl.prodje.
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji