Sunny ❤️
Sara ni ja nisam fan čvaraka, a Slavonka. 🤷🏼♀️🙈❤️
Ruska1986 zvučat će glupo, jer visim na forumu missMama, ali ja nikad ne čitam 24 sata, jer većinom pišu budalaštine. 🤣 Sad sam otvorila link koji si postala, Kasandra, predivna pjevačica, nisam znala da je bolovala od endo. Znala sam da je prolazila pakao, ali nisam znala koja bolest. Obožavala sam njene pjesme, a sad mi je malo jasnije zašto se povukla. 😟
Manemoj auuu, deset minuta, to mi ni mama ne pošalje🥰❤️
Cure mojeLežim u krevetu, čekam da progutam matičnu mliječ, da bih ugurala u sebe doručak i tablete protiv bolova, djeca još spavaju, muž mi je donio u krevet jelo. Suze mi idu od jada što prolazi on, ali i ja, ali i sreće što sam ovdje upoznala toliko dobre i iskrene žene poput vas. Danas sam opet u teškoj depri da moj život nema smisla, to me nije opralo mjesec dana, ali eto, to dođe u valovima. Dozvolit ću si takve misli, jer su samo misli, nisu istina. Pustit ću suze da teku. Dozvolit ću si reći da me boli što ne čujem Boga. I što se stalno pitam ima li ga, posebno kad čitam strahote koje se događaju u svijetu. Dozvolit ću si biti na dnu, jer to uvijek menga radi, svu onu nadu i optimizam koji pumpam u dobrim danima, sve to isiše svojim dolaskom, satre me, fizički, a najviše psihički. Proći će, za max 50 godina bit ću ionako mrtvak, bolit će me briga za probleme i sva zla koja sad trpim. Nisam jedina, uostalom. Hvala vam svakoj od srca, nemate pojma koliko mi pomognete. ❤️
Da, zato sam ti i poslala.. Kasandra je meni uvijek bila predivna! Sve znas, sve smo ti vec rekle.. Bilo sta da trebas, samo nam javi. Znas da mislimo na tebe i da nam je drago kada se javis jer stvarno dosta toga znas i bas nam pomazes. A pogotovo nam je drago kad nam kazes da ti je malo bolje❤💜 odvratna, glupa bolest 😡 Kako si i rekla, imas pravo bit u depri i slobodno budi.. Osjecaje ionako nema smisla skrivati.. Ja ti mogu samo pozeljeti, od ❤, da te bolovi sto prije popuste, bar malo, da mozes uzivati u druzenju sa svojim muzicem i djecicom. Saljem ti zagrljaje i drz nam se 💜❤💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB ja najvise volim kad me mm bocka, nema veze sto nije higijenski, pa kupamo se mi posle ne znam za tebe 😂😜😜😜😜😜😜
Mattan ajme bas smo u kurcu da prostis, zavidim osobama kojima su jedina briga boja noktiju, tik tok , statusi sta se jelo za rucak danas itd.. dok se mi tu borimo kao lavice, sanjam jedan dan da ustanem, nista me ne boli, zdrava sam, lijep, suncan dan ja sa bebama setam i cijeli svijet je moj ❤️ mozda nekada i bude. A pogledati cu taj link sto si poslala, bas me zanima sada 🤗
Nikitta ne znam sta da ti kazem, grlim te beskonacno dugo taman onoliko koliko ti treba. A i meni. Doci ce i taj dan kada ce palac ozdraviti, zubi prestati stvarati probleme, endo biti samo ruzno sjecanje kao i moja psorijaza od srca nam zelim ❤️ vec te zamisljam potpuno zdravu sa jednom predivnom bebicom koja te zove mama 🤗❤️
Lucyinthesky hvala ti od srca za podrsku, i ja se nadam 🤗
Ruska ajoj hocu i ja to, ima li negdje to da kupim ? Luka imam kuci 🙈
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
MTB ja najvise volim kad me mm bocka, nema veze sto nije higijenski, pa kupamo se mi posle ne znam za tebe 😂😜😜😜😜😜😜
Mattan ajme bas smo u kurcu da prostis, zavidim osobama kojima su jedina briga boja noktiju, tik tok , statusi sta se jelo za rucak danas itd.. dok se mi tu borimo kao lavice, sanjam jedan dan da ustanem, nista me ne boli, zdrava sam, lijep, suncan dan ja sa bebama setam i cijeli svijet je moj ❤️ mozda nekada i bude. A pogledati cu taj link sto si poslala, bas me zanima sada 🤗
Nikitta ne znam sta da ti kazem, grlim te beskonacno dugo taman onoliko koliko ti treba. A i meni. Doci ce i taj dan kada ce palac ozdraviti, zubi prestati stvarati probleme, endo biti samo ruzno sjecanje kao i moja psorijaza od srca nam zelim ❤️ vec te zamisljam potpuno zdravu sa jednom predivnom bebicom koja te zove mama 🤗❤️
Lucyintheskyhvala ti od srca za podrsku, i ja se nadam 🤗
Ruska ajoj hocu i ja to, ima li negdje to da kupim ? Luka imam kuci 🙈
Pa ima, na placevima, u ducanima.. Ali mi koji imamo rodbinu na selu, dobijemo domace. Sigurno u Austriji ima negdje nasih ducana, di bi se mozda moglo nac 🤔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure imamo samo danas. Uzmite sto trebate danas, a da ste okrenute svom dugorocnom cilju. Seh, kino, tuga, cuga, tel.razgovor, studiranje suplementa.. Sto vam srce trazi. Danas. 😉❤
Uzivajte.
Bas bi volila negdje nekad da se nadjemo i iz grla nasmijemo glupim forama 😉🎊🍷
MTB sve si mislim.. Vadim krv u pon. Imuno i trombo. Koliko ima smisla sta ja sad pijem pronatale i vit.D, pa sila nece biti realna. A da ja to omitam do pon? Neam pojma.. Ili nisam pazila na satu.
Manemoj dobro jutro!
oharascarlett14@gmail.com
Mattan, baš mi je žao što si tako loše. Samo ti nama piši, znaš da ovdje pišemo o svemu.
Možeš li si uzeti GO i od kućanskih poslova i svega i samo provesti tjedan dana u krevetu?
lavica_split, dobro nam došla i još brže otišla, trudna. Koliko ja znam, nakon skidanja sa pilula (pogotovo ako je bilo višegodišnje), potrebno je 3-6 mjeseci da tijelo dođe na svoje. Uzmi ovo vrijeme da napraviš sve preliminarne preglede, vidiš treba li ti možda još nešto od suplemenata, i da se pripremiš na postupke.
Sanjich, ovo oko promjene lifestylea se slažem. Moji loši nalazi su od prije 5 godina. U međuvremenu sam jako promijenila život, baš me zanima kakvi će nalazi biti ovaj tjedan.
Slee, ja sam bila kao poludivlja dok mi nisu dali zeleno svjetlo. A onda sam na prvom seksu plakala kao mala beba. Kasnije sam to nadoknadila.
Sa suplementima slobodno kreni odmah.
Bozma, razumijem što hoćeš reći. Zato te ne nagovaram na postupak, već na konzultacije. To nije financijski tako zahtjevno. I, iako znaš moje iskustvo, ono što mi je rečeno na uvodnom razgovoru je stvarno bilo zadovoljeno - nisu me ništa lagali i bili su realni i objektivni.
💔💔💔
Nikitta, drago mi je da barem noktić dobro raste. Što se boli tiče, drago mi je da se smanjila ali znam kako je to - nakon toliko vremena si više luda od sve te boli, pa ni objektivno smanjenje više ne pomaže.
I dobro si odlučila, pusti danas da sve to proteče, kako bi sutra mogla ustati u nove izazove.
Tanja79, dakle krećemo slično. Nalazi ti izgledaju OK. Što se suplemenata tiče, ja sam sebi napravila plan što kad prestajem - napiši što ti uzimaš pa ću ti reći za ono što znam.
Nadalica
SBjelis, ako si do sad uzimala prenatale i D vitamin, onda možeš i nastaviti, samo odi natašte i nemoj uzimati ništa prije vađenja. Ako nisi, počni ih uzimati od ponedjeljka.
Sara, i ja mičem bijelo sa pršuta
💔💔💔
Nina92, hvala ti na mišljenju o Petrovoj. Mene zanimaju samo konzultacije da vidim što će mi reći na temelju mojih nalaza. Nisam sigurna da ću ići i na postupak u bolnicu, privatnica sam pa mi je vrijeme stvarno jako bitno - ne mogu uzimati godišnje i čekati u redovima.
Tuma, hvala ti na tvom iskustvu. Ovo sa kontaktom od embriologa tek na dan transfera mi je grozno. Ostalo zvuči dobro. Mene za sad ne zanima postupak u bolnici (iako bih možda i ostala), više stručnost i da li bi me mogli dobro savjetovati što da radim kad mi vide sve nalaze.
Nikitta, hvala na osvrtu na Sv Duh i Petrovu.
Sve ostale, slobodno samo pišite. Ja si sve ovo spremam u svoju tekicu, kako bih mogla dobro odlučiti.
Sanjich, bez brige, sve što budem čula pišem i ovdje.
💔💔💔
Pročitala sve, puf pant. Je da sam po putu i ručak si zagorila, ali kao da je to bitno
💔💔💔
Ruska tu gdje sam ja u trgovinama nema nazalost
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Metohvala na informacijama 😘
Anchy321 mislim da se mozes prebaciti bilo kuda. Ja samo znam da ako radi biopsiju na Rebru ti onda moras na postupak u Petrovu. Jer je to njihova procedura. Tako smo mi radili. Rekli su nam da se mozemo vratiti i na VV na postupak ali je to jako komplicirano za prijenos materijala sa Rebra.
Bas cu vidjet gdje ce ga narucit..hvatamo prve slobodne termine jer ne zelimo vise gubit vrijeme…probat cu nazvat i svoju ginekologicu da je pitam onda za to da mi da uputnicu u istu bolnicu gdje je i on a ovo onda otkazat mozda 🤔 nisam ni sama pametna
Anchy123 nemoj nista otkazivati. M biopsiju moze raditi na Rebru ili u Vinogradskoj. Ako radi na Rebru onda ti ides u postupak u Petrovu (te dvije bolnice su vezane), ako M radi postupak u V onda i ti ides u postupak u V. Ako je odluceno da on ide na biopsiju ja bi na vasem mjestu dogovorila termin za konzultacije kod urologa i na Rebru i u V. Vidite tko vam se vise svidi i u koga imate vise povjerenja i odlucite gdje cete u postupak.
Ti imas konzultacijski termin dogovoren u Petrovoj na humanoj? Ja ga ne bi otkazivala. Konzultacije te ne obvezuju da ostanes u toj bolnici, a mozes nesto pametno saznati od doktora
Na uputnici mi piše prvi pregled..zato i pitam jer nebi si nabijala bespotreban trošak
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji