Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    16. Siječanj 2021. 10:13

Bozma, evo napravim neki kolaz kroz dan pa posaljem dio kolekcije 😂😂😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Matkiša 😎
    16. Siječanj 2021. 10:13

Sanjich🤞🤰

Mattan

Mene je ova stimulacija gadno zeznula… Evo 2 mjeseca mira nemam da me nešto ne boli…. Toliko mi je muka od sinoć i boli me želudac a o neispavanosti da ne govorim, zaspala sam dok sam ručak pravila naslonjena na zid 😵 ima li tome kraja više… Cijela utroba me boli…
    Eto nema veze s ni čijim postom ali morala sam napisati da mi bude lakše…

I ja se ponekad osjećam kao da već godinu dana nisam dobro..Tako da ne znam sto bi ti rekla.. nemamo izbora ako zelimo ovo sto zelimo :) Svima nam je slicno bar to ako te malo utjesi :*

Joj sanjić znam da smo napačene skroz, zato vam i pišem.... Ma imam ja problema sa želucem (genetski) ali doktor mi rekao da sam živčana (imala sam 15 godina tada) i to mi stoji u kartonu gastritis psiho-somatski 😂😂
    Pracimo feštu večeras, baš sam se "nameračila" na crno vino pa sam se sad naživcirala stvarno haha

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

16. Siječanj 2021. 10:16

Lavica, dobro dosla, nadam se da ces vec sljedeci mjesec bit trudna. Koliko sam tu upratila, stopira ovulaciju ako se uzima od pocetka ciklusa, ti vec imas vodeci folikul mislim da ne bi trebalo bit problema. A za bolove, dok sam ga pila stalno me probadalo kao prvi dan M. Evo cak i sad, ciklus iza estrofema probada.

16. Siječanj 2021. 10:16

3 godine u IVF
    3 prirodnjaka (u 2 pukao folikul pred aspiraciju, 1 aspiracija bez stanice)
    Čiča miča, gotova je priča

Ja bi da ti ovo obrises jer ti prirodnjaci nisu ni odradjeni ..Jer ovako to gledas svaki dan .. a bezveze.. 

Ja sam mozda luda ali sam ja misljenja da se trebamo sta vise tjerat na pozitivu, sami sebi moramo stvoriti pozitivno razmisljanje da bi se bolje osjećali i živjeli..

Tko zna kakva bi ja bila nakon 3 godine ali ne zelim da odustanes.. i sama znas da neces jos! Napisi lipo u potpisu da odmaraš i kuješ plan za ZG <3 Jer sigurno nećemo ostaviti taj zadnji hzzo postupak da propadne do 42godine <3

16. Siječanj 2021. 10:20

Slee

Sanjich hvala, sinoc sam malo proucavala - meni je rezultat 2, sto je kao na gornjoj granici. A zasebno su mi i inzulin i glukoza u ok razinama

I meni su u ok razini pojedinacno.. i moja priv. ginekologica bi uvijek rekla da je sve super.. Dok mi on nije vidio to i odma rekao da je IR.. Male stvari u lifestylu mogu pomoci :)

Ja sam vec 4 dan opet na sioforu. lagane glavobolje postojane ali neću odustat probat ću izgurat jer moram ju držat u kontroli za slucaj da mi uspije drugi  FET. 

flower93
    16. Siječanj 2021. 10:21

I meni je Vrcic savjetovao par kila dolje, ali radi inzulinske rezistencije zbog koje i jesam dobila par kila extra. Nakon tih konzultacija, preporucio mi je mioinositol prah nakon kojeg sam prvi put u zivotu osjetila da ovuliram, imala ovulacijsku sluz, a ciklus se vratio u neke normalne okvire trajanja (cca 33 dana max, a prije toga je ciklus trajao i 40dana).

Slee
    16. Siječanj 2021. 10:32

Ja cijelo vrijeme mislim da imam inzulinsku i onda mi dodju ok rezultati. Nisam jos bila da mi ocita netko strucan, ai bar ovako na oko mi sve ok izgleda.
    Evo saljem:
    https://ibb.co/jWfvPt9

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

BAJOMA
    16. Siječanj 2021. 11:22

Tko je ono spominjao čvarke . Sline mi iscurile .
    Zato ja sebi nabavila slaninu bez kože . Sad cu  sebi napravit 😂😂🤦😛 
    https://ibb.co/HpkBJZC

flower93
    16. Siječanj 2021. 11:29

Slee

Ja cijelo vrijeme mislim da imam inzulinsku i onda mi dodju ok rezultati. Nisam jos bila da mi ocita netko strucan, ai bar ovako na oko mi sve ok izgleda.
    Evo saljem:
    https://ibb.co/jWfvPt9

To ti je okej. Meni je nalaz bio prvo vadjenje 4,5, a nakon 120min 3,6. Sto znaci da je gusteraca previse inzulina ispustila i tijelu se cini da je opet gladno, bez energije i trazi jos secera. Sad su mi u trudnoci ti nalazi OGTTa bili savrseni. 

Slee
    16. Siječanj 2021. 11:32

Ja ovo i jesam vadila dok sam bila trudna (cca 5tt), a nisam ni znala da jesam. Ne znam koliko je to moglo utjecati na rezultate

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.