Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    16. Siječanj 2021. 07:50

Leia2.0 
    I ja sam u prvom postupku bila na Ovaleapu i Ovitrellu, i imala sam odlične rezultate jedino što su mi stanice bile slabije kvalitete. Meni se nije Ovitrell dugo zadržao, svi testovi za trudnoću koje sam napravila su bili bijeli🙈🙈, ali ja nisam ni išla testirati prije 6dpt blastice.
    Darliv da li si ti kad čula da je netko u Petrovoj dobio npr. dvostruku štopericu ili neku pomoć za ugniježdenje npr. decapeptyl? Mene malo brine to što mislim da se oni ne bave takvim "novotarijama", a opet vjerujem da znaju što rade.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Ruska1986
    16. Siječanj 2021. 07:56

darliv

Ruska1986

loansolver220@

Pozdrav dragi moj brat i sestro
    Nudimo zajmove onima koji to trebaju. NE PROPUSTITE.
    Napomena: OVO NIJE PREVARA !!!
    SAMO RADIMO POMOĆ U POTREBAMA U CIJELOM SVIJETU ZBOG DVA VALA PANDEMIJE (koronavirus).
    Obratite nam se u sljedećim detaljima u nastavku

E-adresa: Expressloans2020@outlook.com

Google hangout: expressloan1212@gmail.com

Nazovite: +1 (313) 306-0862

WhatsApp: +1 (313) 306-0862

Ne znam za vas, cure, al ja se idem odmah javit! Bas se vidi da nam zele iskreno pomoc 😂😂

Sestro ovi pisu bas iz srca 🤣

Pa vidis:moj dragi brat i sestro ❤💜 da ti se srce rastopi..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    16. Siječanj 2021. 08:00

Leia2.0

Hvala svima na odgovorima i navijanju ☺️
    Nisam nis pametnija oko stoperice, osim da ju sama mogu ispratiti van pa da budem sigurna ili jednostavno stisnut zube i cekat doktorovu uputu za betu. Al o tom potom. Korak po korak. Prvo da ja odradim covid test na koji moram ici odmah, a ne tipkat tu po forumu 😂

Dragi moj sestro, zelim ti negativan test ovaj put! 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    16. Siječanj 2021. 08:02

Nymeria.

Jutro cure 😊 molim pomoć oko inositola ili mioinositola.
    Davno sam dobila preporuku da ga pijem…pa sam malo pila malo ne. Uglavnom pila sam po 2 vrećice onog gynositola al u njemu je već i folna no to bi htjela izbjeći. Makar mi je rečeno da pijem 4 vrećice dnevno al to mi se činilo previše.
    2 vrećice sadrže 4000mg mioinositola. Pa tražim nešto slično, jedino ne kužim jel fakat ima razlika inositol ili mioinositol?
    Našla sam ovo:
    https://ibb.co/JR2tmsc
    I to bi mi bilo super uz 4 tablete dnevno trajalo bi mi 3mj.
    Kaj mislite o tome? Malo me strah naručivati s tih stranih web shopova al valjda je to sve ok i provjereno.
    Ili je bolje od tableta uzeti onaj jarrow prah…
    Pliz ako netko ima iskustva pišite. 🙂
    Pri kraju sam s vrećicama pa bi trebala uzet nekaj.
    Btw čestitam svim curama koje su uspjele 😀🥰 i pozdravljam sve borkinje koje se još bore ❤
    Pratim vas kako stignem…al nemam kaj za pisati… 😔
    Nikakvih lijepih vijesti nemam…

Javit ce ti se uskoro nase ekspertice! Sigurno neka nesto zna... 😊😊 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

darliv
    16. Siječanj 2021. 08:10

AuroraB nisam cula za duplu stopericu tamo, to i mene zanima, mozda se javi netko iz Petrove da je dobio..ili da je cuo da su nekome dali.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Matkiša 😎
    16. Siječanj 2021. 08:44

https://instagram.com/mygoodnessrecipes?igshid=1twr7dbldjo6t 
    Nadalice ovo ti je profil od ženske koja je napisala knjigu o prehrani za dermatitise.
    Ja pijem njezin sokič i odličan je... Vidjet ćeš na profilu koje probleme ljudi imaju i kako ih se fino riješe 😊
    A ja, sam isto paničarka tako da te razumijem, meni su uši u ljuskicama već godinama, i unutra u kanalu je sve crveno.. Ali odbijam kortikosteroide, možda 2,3 puta godišnje namažem kad bsš počne krvariti... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    16. Siječanj 2021. 08:44

Nikitta tako mi je žao što neka obična stvar kao menga tebi predstavlja toliko bol i muku i ponekad ni ne znam što bi ti napisala, a da bar zvuči utješno. Valjda će te Visanne napravit svoje uskoro da te riješe te muke i boli 🤞❤️
    Nadalica žao mi je što prolaziš to i što moraš na tolike injekcije, ali nadam se da će se to sanirati nekako 🤞
    A čvarci, ajme, ako si mesojed nema boljeg, bar meni. Ma divota živa, hrskavo, slano, ukusno, sa lukom ili bez...

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Siječanj 2021. 08:50

Bozma, mislim da meni nitko nije radio posebno na spolnim hormonima radi godina. Nemam vremena gubiti na neke terapije, idu odmah u postupak, ali mi daju stimulaciju koja je namijenjena mom slučaju. Možda malo zbrzaju, ali s druge strane nije da nisu imali rezultate.
    IVF bira samo klijente preko HZZO, ali njihova statistika je za sve klijente. U našim godinama, šansa je 10-15% i od toga ne možemo pobjeći.
    Mislim da si malo sad razočarana pa sve vidiš crno. Ja bih si dala još malo vremena da se oporavim od svega od prošle godine, a onda stvarno ima smisla da odeš na neke konzultacije. Nemaš što izgubiti. Možda konzultacije možeš obaviti i preko Zooma.

Tiki, a nikome ne gine OGGT. Bolje ga obaviti pa biti OK, nego ga ne obaviti. Suosjećam, pregadno je.

Slee, imam i ja cistu od 4cm na jednom jajniku (vodena, funkcionalna - tako je opisuju), zato su me stavili na Proveru 10 dana, trebala bi otići sa ovom menstruacijom koju očekujem za 2, 3 dana. I da, jajnik bolucka radi toga.

TirelessIvy, divna doktorica. Ja nisam na kraju odužila, ali sama činjenica da sam provjerila više puta mi je dala mir. Mislim da je bitno dati si taj period kad poričemo/ne vjerujemo da prirodno prođe (u nekom razumnom roku), pomaže prebolijevanju.

Nikitta, ok. Ispričavam se, to jest bilo preintimno pitanje. Ne znam je li znaš, ali to što ti se tijelo trese od uzrujanosti je dobra vijest - ne radi uzrujanosti, nego jer tvoje fantastično tijelo nalazi način da izbaci frustraciju vani sa tom trešnjom. Jako jako zdrav mehanizam koji je većina nas pogubila po putu. Žao mi je što prolaziš kroz (predug) loš period. 

Nadalica, ma da, ali ni je to to. Ovo sa iglicama je higijenskije od ovoga sa mužem.  

Ruska1986, meni je draži onaj sa drogama, koji je citirao moj početni post na engleskom. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Siječanj 2021. 08:55

AuroraB, darliv, Nikitta, puno vam hvala na komentarima o Petrovoj. Ako se čeka 2 mjeseca, ima smisla sad se zakazati, taman ću onda znati rezultate idućeg postupka.

Konzultacije na humanoj u ZG bolnici
    Dakle, ja sam sad spremna za istraživanje, do ponedjeljka trebam donijeti odluku o tome gdje ću i kod koga na konzultacije. Koliko znam, od bolnica ima Petrova, Vinigradska, Vuk Vrhovac i Sveti Duh. Možete li mi pisati iskustva s tim bolnicama i preporučiti/ne preporučiti doktore u njima pa da vidim gdje bih išla? I koliko se čeka na termin kod njih? 
    Naravno, najprivlačniji su mi oni koji imaju iskustva sa ženama u poznim godinama  Hvala!!!

💔💔💔

16. Siječanj 2021. 09:12

MTB dio se slazem dio ne, istina je da mi nemamo vremena za terapije koje traju mjesecim, a prvi postupak je svima nama vise istrazivanje, niti znaju kako cemo reagirat na terapiju ni hocemo li uopce pa do toga kakve ce bit stanice. Ali izmedju prvog i drugog ionako cekamo 3 mjeseca. Zasto ne iskoristit ta 3 mjeseca za popravit ono sta se da popravit jer ih svakako gubimo. Da sam razocarana, jesam. Imam cime i bit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.