Nikitta, i ja mislim da je los zametak i tu nista ne mogu. Nije prvi put i sumnjam da ce mi evo sad zameci krenut na bolje
Čudovište, a nije bas siva, imala je nijansu roze, jako jako slabu. Žao mi što nisam jučer izvadila betu dok je još pokazivalo išta, čisto da zadovoljim znatiželju i da ne propadne uputnica od onog feta. Znaju oni tako pokazivat te sjene, ali kad se test osusi nestanu. Ovo su meni sad suhi testivi i crte se jos vide. A 6-7 dan od ovulacije je taman dan za impataciju. A stavljala sam ovako i prije 3-4mjeseca, ciklus prije stimulacije, 7 i 8 dan crta, 9-ti se pocela gubit. Mozda je toga bilo i prije ali nisam tako rano radila testove 😁
A mozda si ipak trebala otici i da je iznad 5 znala bi da se nesto kuha ili se kuhalo. Sigurno googlaš internet cheapie 8dpo, ako nisi sada imas ideju😅. Ja sam odlucila da necu vise narucivati te testove ali ipak sam ih narucila. 100kom hcg i 100kom lh, meni se nekako cini da nakon zadnjeg postupka nemam ovulacije
Miss, mislim da mozes, ove trudnice oko mene su uzimale zeljezo u trudnoci. Ako nisi sigurna nazovi humanu pa pitaj.
Nikitta, kako je Grizli to dobro usporedila 😁. Ma ja sak ga kupila i nisam bila sigurna pa bi ga nekad popila, ali samo 25mg, najcesce preskocila, na kraju kad sam vadila krv bio mi je 21, a i testosteron i androstedion visok. I svaki put kad bi uzela i samo 25mg dnevno mjesec prije stimulacije imala sam hrpu praznih folikula i mislim da je to od toga, tu smo nedavno stavljali ona videa gdje onaj doktor objasnjava kako testosteron djeluje na folikule i stanice i da nikako ne bi trebalo uzimat DHEA, eventualno ubacit malo LH u stimulaciju.
Meni je dheas 6.9, gornja granica je 9, jel bi trebala izvaditi i dhea bez s?
Evo da se brzinski javim, nazalost nista od cuda, danas na uzv se nije vidio plod ni zumancana, a gestacijska je iste velicine kao i prije tjedan dana. Dr je rekla da danas i u pon izvadim betu za svaki slucaj, a onda cemo probati sljed tjedan s tabletama to rijesiti u bolnici, ak to ne uspije onda kiretaza 😔
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Čudovište, ahahah...nisam to jos googlala, sad si mi dala ideju 😂. Ma i ja sam rekla da necu vise, da cu narucit one inovita iz njemacke, oni me dodju oko 3kn/kom. A sad nakon ovih crtica...ma ovako bar znam da se i kad se nesto dogadja 😂 narucila sam ih opet. Sta god probala ovi su daleko najosjetljiviji. To reagira i na betu, stopericu od 2.
Bozma, i ja mislim,ali imam pregled u pon pa cu ga pitat za svaki slucaj , tnx 😘
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Cure ja od jutra zovem kliniku... Nisu se javljali a do 13h su danas. Od 9 sam na telefonu i evo tek ih sad dobila 🙀🙀🙀🙀 uglavnom u ponedjeljak ponovo krećem sa Estrifamom da blokiramo ovulaciju... I 27.1.imam zakazan termin za UZV. Pa vjerojatno FET onaj prvi tjedan u veljači... Brzo to nešto kod mene ide 🤣🤣🤣🤣 ja u 2 mjeseca odradim 4 ciklusa 🤣
Ide tko samnom tako rano? MTB kad krećeš sa bockanjem, koji dc? Ostale curke? Vidim ima nas puno za 2 mj, ajmo datume na sunce 🥰❤️😘
endometrioza
Čudovište, ahahah…nisam to jos googlala, sad si mi dala ideju 😂. Ma i ja sam rekla da necu vise, da cu narucit one inovita iz njemacke, oni me dodju oko 3kn/kom. A sad nakon ovih crtica…ma ovako bar znam da se i kad se nesto dogadja 😂 narucila sam ih opet. Sta god probala ovi su daleko najosjetljiviji. To reagira i na betu, stopericu od 2.
A da mi stavis link i od tih testova🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nina89 jako mi je žao 😔😔 Drži se!
Gledam sad na portalu zdravlja (išla radit novi token jer sam bila razina 2 pa nije bilo) imala sam 2016 displazija vrata maternice i cistu žutog tijela,neke vaginitise, vulvitise i svakakve pičkitise 😅😅 ja se toga uopće ne sjećam... Al zar nije displazija v.m kao naznaka nekih stanica raka itd... Ili sam pobrkala?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji