Cure, pozdrav, danas mi je 8dan ciklusa. Menstruacija mi je zavrsila ima 3 dana, medutim danaas opet krenilo krvarenje, i to cak i obilno, friska crvena krv. Da li se je mozda to nekome dogodilo?
🤍
Cudoviste, otvorila si novi profil, ha 😂
Slee samo odmaraj, konacno je sve gotovo.. zao mi je sto si morsla kroz sve to proci😞 Saljem zagrljaj😘
Cupice vjetovatno to nisu iskomucirali kako treba.. kod smrznutog tkiva je malo nazgodno jer i nakon odmrzavanja oni spavaju, a to sjeme nije "ocisceno" kroz ejakulat (joj, nezz kako obajsnit neg laicki) pa zapravo ne znaju kakvo je ni nista, no ima ih. A mi cemo mantrati da barem bude jedan pravi spermij iz kojeg ce se razviti pravi embrij a mozda se i podijeli pa budu dvije bebane🤗 I da, radi se ICSI🤞🤞🍀
Sanjich nista danas na testicu? 😞❤️
Nadalice kraljice, skriveni narkomanu😁❤️
Sta je toliko lose stanje d
a moras cak toliko uzimati lijekove?
Mattan 😂😂 😁
Ja izvadila jucer hormone, na 3dc💪 Sad cekam🙄
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Mila vjerovatno zaostatci krvi, trebalo bi do sutra stati.. znalo je meni rijetko slicno biti, izadje to i onda kao rukom odneseno.. poprati u svakom slucaju krvarenje, kod nas je sve postalo normalno u postupcima i nista cudno😨
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Mila vjerovatno zaostatci krvi, trebalo bi do sutra stati.. znalo je meni rijetko slicno biti, izadje to i onda kao rukom odneseno.. poprati u svakom slucaju krvarenje, kod nas je sve postalo normalno u postupcima i nista cudno😨
Aa kakav ti je sljedeci ciklus bia? Normalan ili? Ja sam ova 2dana imala smedarenje, medutim nisam puno obracala pozornost, kao stara krv ostala, medutim jutros sam se bas sokirala, izaslo sa dnevnog uloska, puno krvi i friska. Aaa dobro si rekla u nas sve normalno postaje 😑😔😕😟
🤍
Cudoviste, zar nije receno da ce sljedeci nadimak bit sljokicav, svjetlucav, cvjetni tj. nesto sto odise pozitivom, a ti sve gore i gore
Nego ima li tko komentar na moje testove, a da to nije luda si (to znam i sama, pa mi ne morate pisat)
Cudoviste, zar nije receno da ce sljedeci nadimak bit sljokicav, svjetlucav, cvjetni tj. nesto sto odise pozitivom, a ti sve gore i gore
Nego ima li tko komentar na moje testove, a da to nije luda si (to znam i sama, pa mi ne morate pisat)
Ovaj sada je snažan🤣🤣 nije negativan. A meni bi ti kinezi znali davati sjenu u prvom dijelu ciklusa, ali bas bi bila siva sjena bez roze boje. Nemam ih sada da pokusam, cekam posiljku 100kom😅
nikad nisam koristila test u prvom dijelu ciklusa pa neznam što bi rekla... Je li to test na trudnoću ? nemam pojma zaista....
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
nikad nisam koristila test u prvom dijelu ciklusa pa neznam što bi rekla… Je li to test na trudnoću ? nemam pojma zaista….
Provjeravala sam da li ce biti sjena jer su kinezi poznati po sjenama. I bila je, iako nije bilo apsolutno nikakve sanse za trudnoću. Ali ta sjena bude siva. Kad je u pitanju trudnoca, stoperica ili booster onda druga crta bude roza, provjereno!
Čudovište, a nije bas siva, imala je nijansu roze, jako jako slabu. Žao mi što nisam jučer izvadila betu dok je još pokazivalo išta, čisto da zadovoljim znatiželju i da ne propadne uputnica od onog feta. Znaju oni tako pokazivat te sjene, ali kad se test osusi nestanu. Ovo su meni sad suhi testivi i crte se jos vide. A 6-7 dan od ovulacije je taman dan za impataciju. A stavljala sam ovako i prije 3-4mjeseca, ciklus prije stimulacije, 7 i 8 dan crta, 9-ti se pocela gubit. Mozda je toga bilo i prije ali nisam tako rano radila testove 😁
Meni stigli nalazi štitnjaca 2.36, to je ok ja mislim,ali zeljezo tj feritin 57..to je niže...da li smijem u trudnoci uzimati kendural c ili nesto drugo, jel neko mozda zna?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji