Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    15. Siječanj 2021. 09:57

Jutro, cure! Ja sam si uzela jucer slobodan dan 😂 jer sam bas bila malaksava i nikakva, ali ta infuzija me dignula. 
    Iskreno, nisam stigla procitati sto ste sve pisale - ima li kakvih vaznih vijesti da mi netko ukratko preprica? 
    Sanjich, vidim u potpisu pa pretpostavljam da je test bio negativan, ali super sto vec planiras za dalje! 

Ja sam mirala odgoditi konzultacije u Repromedu jer nisam bila sposobna za put. Trazit cu novi termin 29.1.
    Sad kad je sve proslo su me oprale neke emocije lude, ali dozvolit cu si sve osjecati. 

Kako ste vi? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    15. Siječanj 2021. 09:59

I da, Mtb, pomakni me na popisu, mislim da necu ici u 3. mjesecu i da ce mi trebati veca pauza - barem tako sada osjecam - pisi proljece/ljeto🥱
    Su ti dosli nalazi? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

ericaa
    15. Siječanj 2021. 10:01

Mattan

ericaa

MTB

Sad me malo brine znanje Mattan o biologiji. Ja jučer brinem jesam li trudna, a ona mene danas pitam imam li zeleno svjetlo za seks. Mattan, jesi li sigurna da vaš problem nije pogrešna rupica?

hahahahahhahahahahha ispljuvala sam kavu po tipkovnici

Haha vidiš ti provokatoricu jednu! U tu rupicu mi ništa ne ulazi, neka uđe u zapisnik 😅😅

čuvaj rupicu i dalje  a cure, jeste me nasmijale ! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa
    15. Siječanj 2021. 10:05

Sanjich i ja sam pogubljena u nadimcima ali koliko me sjećanje sluzi sa sljokicama,prosli nadimak je bio 😡🐥? Ili 🤯🐈‍⬛? 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Matkiša 😎
    15. Siječanj 2021. 10:14

ericaa

Mattan

ericaa

MTB

Sad me malo brine znanje Mattan o biologiji. Ja jučer brinem jesam li trudna, a ona mene danas pitam imam li zeleno svjetlo za seks. Mattan, jesi li sigurna da vaš problem nije pogrešna rupica?

hahahahahhahahahahha ispljuvala sam kavu po tipkovnici

Haha vidiš ti provokatoricu jednu! U tu rupicu mi ništa ne ulazi, neka uđe u zapisnik 😅😅
    čuvaj rupicu i daljea cure, jeste me nasmijale !

😅😅😅😅

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nadalica
    15. Siječanj 2021. 10:23

Cure evo dobila sam nalaze za seboreju/psorijazu, moram uzimati neka antitijela koja se daju penom, godinu dana bockanja tim antitijelima kosta 12 000 eura, na kraju mi kaze da ce mi oni pokriti troskove 😯 eto sada i ja da se bockam s vama zajedno 🙈 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Siječanj 2021. 10:29

Mattan, nije ni čudo da si zabrijala - blizu su te rupice, svatko se mogao zabuniti. 
    To za Mariju je stara vijest. 

SBjelis, ja sam na kraju vidjela i nove uputnice, ali vide se sa puuuno zakašnjenja. Dakle, prvi dan ujutro mi je dala uputnice. Tek sam sutradan ujutro vidjela da "sam bila kod nje", uputnice se nisu vidjele. Navečer se i taj dio ažurirao (kad sam već sve povadila) pa se vidjelo sve.
    Ne znam točno koje se čekaju nekoliko tjedana, danas ću saznati - ali dio ovih za trombofiliju. Spolne dobiješ isti dan, ali vadiš ih na početku ciklusa. Sumnjam da će trajati baš mjesec dana, i za ove prve su rekli da će biti gotove tek danas, a poslali su mi jučer rano popodne.

Čudovište 

Sanjich, Čupica je kolateralna žrtva, tko je Čudovište provjeri na listi.

Slee, samo polako.  Došao dio nalaza (koagulacija), ovdje mi kažu da su dobri. Ostale čekam.

Nadalica, vidiš što ti je ljubomora. Izmislila si nešto samo da se možeš bockati s nama. 

💔💔💔

Nadalica
    15. Siječanj 2021. 10:33

MTB nisam ovisnica ali  💉💉💉💉 🙈♥️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Matkiša 😎
    15. Siječanj 2021. 10:35

Nadalice koje si pretrage radila za seb/pso?!
    Jesu li ti to kortikosteroidi ili? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

15. Siječanj 2021. 11:02

Drage cure, evo da podijelim jedan koristan info za 40+ i low-responderice... tema: DHEA-s.. nešto što je mene dugo mučilo, pa da nekome prikratim muke. Napisala sam i na rodin forum, pa se sad ponavljam:-D

Dugo sam razmišljala dal početi uzimati DHEA-s dodatak, svugdje čitam preporuča se 40+ i niskim AMH-ovkama... izvadila sam DHEA-u iz krvi iznosila je 5,62 (referentne vrijednosti 1,65 - 9,15), dakle negdje na pola referentnih vrijednosti. Piti ili ne piti? Neki feeling mi je govorio da je to ok i da ne pijem, ali ponukama nekim (zapravo nestručnim) pričama kako je ovaj i ovaj zatrudnio od kad je počeo piti DHEA-u (pa ispadaš čudan što je ne piješ, zašto si ne želiš pomoći?!), redanjem neuspješnih postupaka, posustala sam i počela je piti prije 2 mjeseca. 50 mg dnevno (dakle, manje od preporučene doze). Kako sam sad bila na sistematskom, izvadili su mi testosteron - pre visok. Neki dan sam bila na konzultacijama kod dr. Alebića, kad je vidio moje nalaze i kad sam mu rekla da pijem DHEA-u s takvim nalazom skoro me napao. Rekao mi je kako se on baš bavio istraživanjima vezanim uz DHEA-u, da je prestanem piti jer mi je dobra, ništa korisno s time neću učiniti. Dakle, cure koje imaju DHEA-u na sredini referentnih vrijednosti ili više - nebi trebale piti DHEA-u..
    Ono što mi je savjetovao od suplimenata jest aktivni folat i D-vitamin (moj je 70 nmol/L, ok je, ali za MPO ga nije loše povećati).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.