MTB, hvala. 🙂
Recovelle koristim 5 ili 6 dana (nisam 100% sigurna), a onda još dva dana imam pikanje al ne znam kojim injekcijama 🤷🏻♀️ (zaboravila sam naziv😅), mislim da su Orgalutran.

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sunny mogu ti rec da i mene to čekanje ubija..ja bi to sad odma punkcija/biopsija za 5 min nalaz..ima/nema..i ajmo dalje…MM je isto tako polako a mene to zivcira uzasno..neki dan sam ja bila puna pozitive danas sam nekako na dnu i samo crne misli..morat cu ja uzet i njega pod svoje i ubrzat malo te njegove pretrage…on je imao bruh kad je bio mali eh sad mala je vjerovatnost da je tu nesto prekinuto ali onda bi se punkcijom trebalo nać… 😏
eto vidiš...ako je bruh stvarno razlog onda ćete sigurno nešto naći punkcijom ali normalno je da imaš i crne dane, samo nemoj da dugo traju
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
ericaa, od noćurka si sluzava, a ne vlažna
eto sad, novi termini

💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Eh da…jel netko od cura uzeo embryoglue? Prošli put mi je to spomenuo ako želim ali da on misli da nema potrebe pa se nije primilo. Sad se sve nešto razmišljam da ovaj put tražim 🤔
Draga Libo,
nedavno sam imala konzultacije kod svoje MPO doktorice (KBC) i njen komentar na moje pitanje vezano za Embryo glue je bio: "To je naöin da privatne klinike opravdaju dodatne troskove lijecenja, medutim smatram da koristenje EG ne pospjesuje ishod lijecenja".
Eh da…jel netko od cura uzeo embryoglue? Prošli put mi je to spomenuo ako želim ali da on misli da nema potrebe pa se nije primilo. Sad se sve nešto razmišljam da ovaj put tražim 🤔
Draga Libo,
nedavno sam imala konzultacije kod svoje MPO doktorice (KBC) i njen komentar na moje pitanje vezano za Embryo glue je bio: "To je naöin da privatne klinike opravdaju dodatne troskove lijecenja, medutim smatram da koristenje EG ne pospjesuje ishod lijecenja".
Hvala ti draga 🙂
Rekao mi je ginekolog da mi on kaže da znam da postoji da ne čitam na forumu a on me nije obavjestio ali da nebi on. Sad ću cuti što će reći. Al neću onda tražiti. Rađe ću kako MTB kaže izdaditi progesteron i vit.D. Štitnjacu sam vadila prije 2 tjedna i ok je.
Hvala vam cure. Baš ste sve super!!! 😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Manemoj, nisam nikad nista drugo probala, ali da mi se svidja utrogestan, i nije bas. Svaki put se pitam ostane li uopce ista u meni, kako stavim tako sve u komadima nerastopljeno zvrsi na ulosku. Cure po forumima kazu da im je bolji i crinone gel. Znaci ima alternative, ne znam zasto forsiraju bas utrogestan
Ja sam dobila crinone gel, kad dođem do toga. Ovo me utješilo sad malo
, znači taj gel ne curi toliko van
Ericaa ako ti bude trebalo, meni je ostala skoro cijela kutija crinone gela pa ti mogu poslati.

🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Manemoj, nisam nikad nista drugo probala, ali da mi se svidja utrogestan, i nije bas. Svaki put se pitam ostane li uopce ista u meni, kako stavim tako sve u komadima nerastopljeno zvrsi na ulosku. Cure po forumima kazu da im je bolji i crinone gel. Znaci ima alternative, ne znam zasto forsiraju bas utrogestan
Ericaa ako ti bude trebalo, meni je ostala skoro cijela kutija crinone gela pa ti mogu poslati.
hvala ti puno! Ali mislim da ću to moći dobiti na uputnicu, uz nadoplatu, pa radije da uzme netko tko plaća lijekove. Ali od srca ti hvala

💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
hvala ti puno! Ali mislim da ću to moći dobiti na uputnicu, uz nadoplatu, pa radije da uzme netko tko plaća lijekove. Ali od srca ti hvala
Već sam ponudila, ali to nikome ne treba tko ide privatno u postupak jer koliko sam skužila daju ga samo ovi u Rijeci. Znam da ćeš ga dobiti na recept, ali meni je baš blesavo bacati lijek pa sam ga htjela pokloniti.

🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Sunny mogu ti rec da i mene to čekanje ubija..ja bi to sad odma punkcija/biopsija za 5 min nalaz..ima/nema..i ajmo dalje…MM je isto tako polako a mene to zivcira uzasno..neki dan sam ja bila puna pozitive danas sam nekako na dnu i samo crne misli..morat cu ja uzet i njega pod svoje i ubrzat malo te njegove pretrage…on je imao bruh kad je bio mali eh sad mala je vjerovatnost da je tu nesto prekinuto ali onda bi se punkcijom trebalo nać… 😏
eto vidiš…ako je bruh stvarno razlog onda ćete sigurno nešto naći punkcijomali normalno je da imaš i crne dane, samo nemoj da dugo traju
Evo gledam klinike u inozemstvu di ima donora i paralelno ponude za gotovinske kredite 🤣 pukla sam, gotovo je 🤣🤣
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
eto vidiš…ako je bruh stvarno razlog onda ćete sigurno nešto naći punkcijomali normalno je da imaš i crne dane, samo nemoj da dugo traju
Evo gledam klinike u inozemstvu di ima donora i paralelno ponude za gotovinske kredite 🤣 pukla sam, gotovo je 🤣🤣
Anchy ako ti tribe bilo kakao savet ili informacija u vezi sa postupkom sa donorom samo pitaj. Mi amo u toj prici jako dugo, sve faze smo prosli Od toga da ispocetka MM nije za to hteo ni da cuje, preko - pa mozda probamo, do toga da sada on glavni tu vodi rec - bira tamo kriterijume i kaze - e ovo moze, a ovo ne moze

👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Već sam ponudila, ali to nikome ne treba tko ide privatno u postupak jer koliko sam skužila daju ga samo ovi u Rijeci. Znam da ćeš ga dobiti na recept, ali meni je baš blesavo bacati lijek pa sam ga htjela pokloniti.
A ako je tako, može... bilo mi je nezgodno reći jer mislila sam da je nekom potrebnije, pogotovo tko sve plaća. Hvala ti puno. Ti si isto u Rijeci?

💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji