Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ShanghaiBaby
    14. Siječanj 2021. 15:24

ericaa

ShanghaiBaby

ericaa

Olivera

ericaa

Olivera

ericaa

Bozma 🍀🐞

Manemoj, nisam nikad nista drugo probala, ali da mi se svidja utrogestan, i nije bas. Svaki put se pitam ostane li uopce ista u meni, kako stavim tako sve u komadima nerastopljeno zvrsi na ulosku. Cure po forumima kazu da im je bolji i crinone gel. Znaci ima alternative, ne znam zasto forsiraju bas utrogestan

Ja sam dobila crinone gel, kad dođem do toga . Ovo me utješilo sad malo, znači taj gel ne curi toliko van

Ericaa ako ti bude trebalo, meni je ostala skoro cijela kutija crinone gela pa ti mogu poslati.

hvala ti puno! Ali mislim da ću to moći dobiti na uputnicu, uz nadoplatu, pa radije da uzme netko tko plaća lijekove. Ali od srca ti hvala

Već sam ponudila, ali to nikome ne treba tko ide privatno u postupak jer koliko sam skužila daju ga samo ovi u Rijeci. Znam da ćeš ga dobiti na recept, ali meni je baš blesavo bacati lijek pa sam ga htjela pokloniti.

A ako je tako, može… bilo mi je nezgodno reći jer mislila sam da je nekom potrebnije, pogotovo tko sve plaća. Hvala ti puno. Ti si isto u Rijeci?
    Ericaa ja sam isto u RI! :)
    Kod koga si? Jesi zadovoljna s njima?

Kod profesorice. Jesam, za sad sam zadovoljna. Naravno, čeka se, gužva je ali svi su susretljivi i jako ljubazni. Ti ? Ideš u novi postupak? Nova sam relativno pa neznam što znači da si na Enolvi.

Ericaa Da, slažem se, profa je ok. Ja sam trenutno u postupku kod prof. Enolva je lijek koji se daje jednom u obliku inekcije, a djeluje jače. Ja imam lošu kv JS i stoga smo išli na opciju da dobijem što više JS u postupku, pa se možda koja posreći. :) U ned mi je UTZ pa ćemo vidjeti rezultat.

Ako trebaš kakav info tu sam! :)

Sretno!

ericaa
    14. Siječanj 2021. 15:34

ShanghaiBaby

EricaaDa, slažem se, profa je ok. Ja sam trenutno u postupku kod prof. Enolva je lijek koji se daje jednom u obliku inekcije, a djeluje jače. Ja imam lošu kv JS i stoga smo išli na opciju da dobijem što više JS u postupku, pa se možda koja posreći. :) U ned mi je UTZ pa ćemo vidjeti rezultat.

Sretno!

Hvala ti, vjerojatno će mi trebat jer sam polupogubljena  Sretno na UTZV!! Držim ti fige. Kvalitetu j.s. mogu vidjeti tek nakon punkcije? 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Tigrica
    14. Siječanj 2021. 15:39

Bozma 🍀🐞

Manemoj, nisam nikad nista drugo probala, ali da mi se svidja utrogestan, i nije bas. Svaki put se pitam ostane li uopce ista u meni, kako stavim tako sve u komadima nerastopljeno zvrsi na ulosku. Cure po forumima kazu da im je bolji i crinone gel. Znaci ima alternative, ne znam zasto forsiraju bas utrogestan

Zato ako se ne varam jeftiniji je od crinone gela..njegova cijena je oko 315 kn ako se ne varam. Lakse je sa njim jer se stavlja samo na vecer prije spavanja. Ja sam ga koristila i svaki put procurila na dan kad trebam dobit a sa utricima ne. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tigrica
    14. Siječanj 2021. 15:41

ericaa

Bozma 🍀🐞

Ja sam dobila crinone gel, kad dođem do toga . Ovo me utješilo sad malo, znači taj gel ne curi toliko van

Aplikator turni malo dublje kad stavljas crinone gel i  samo istisni, ne vadi dok nisi sve istisnula.

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

ShanghaiBaby
    14. Siječanj 2021. 15:41

ericaa

ShanghaiBaby

EricaaDa, slažem se, profa je ok. Ja sam trenutno u postupku kod prof. Enolva je lijek koji se daje jednom u obliku inekcije, a djeluje jače. Ja imam lošu kv JS i stoga smo išli na opciju da dobijem što više JS u postupku, pa se možda koja posreći. :) U ned mi je UTZ pa ćemo vidjeti rezultat.

Sretno!

Hvala ti, vjerojatno će mi trebat jer sam polupogubljenaSretno na UTZV!! Držim ti fige. Kvalitetu j.s. mogu vidjeti tek nakon punkcije?

Ericaa hvala ti!! :) 
    Da, na žalost to je totalno neistražen teren i oni ne znaju do oplodnje dali su stanice dobre ili ne.
    JS se mogu procijeniti samo morfološki, po izgledu, ali kvaliteta se zapravo ne može odrediti. Uspješnost oplodnje je jedino mjerilo tome. :(

• Dia85
    14. Siječanj 2021. 15:44

Leia2.0

Bok cure, evo samo da vam javim. Imam 7 folikula veličine 14-16 mm. Ima ih još nekoliko, ali ih nisu sve izmjerili - kažu da budu sutra jer da su se malo sakrili danas.
    Smanjili su mi dozu ovaleapa na 100 jedinica, radi opasnosti od OHSS-a.
    Misle da će aspiracija bit već u nedjelju, možda ponedjeljak.
    Mene malo brine što je nedjelja tek 11. dc, 10. dan da primam terapiju. Kolike su šanse da to sve sazrije do tada
    Čini mi se da ste i vi pisale o tome, da ako je prerano da su šanse velike da budu nezrele, ili sam nešto krivo pokopčala?
    A možda je to i kod svakog individualno.

Leđa 2.0 ja ih na svakom jajniku imam toliko i vise, prekjucer mi je smanjena doza Gonala na 100,od sutra Orgalutan inekcija,a aspiracija najavljena u srijedu,cetvrtak, danas mi je tek 7. dan ciklusa. Cini mi se da smo mi tu negdje šta se tice postupka i lijekova. Meni kažu da će sigurno biti free ali jer je OHSS vrlo vjerojatno. Od jučer sam na bolovanju jer me strah korone (maksimalno hoću izbjeći kontakte, lose se osjećam,nadam se da je reakcija na lijek i toliko stanica, al za svaki slucaj..jucer sma bila poprilično zabrinuta,danas sam se malo posložila). Mislim da je tebi to sve ok,bitno da je pod kontrolom

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Siječanj 2021. 15:44

Pitanje za iskusne. Ako mi je kiretaža bila 11.12, da li je do sad beta trebala otići do nule? Ili to sporije pada?

💔💔💔

• Dia85
    14. Siječanj 2021. 15:45

Dia85

Leia2.0

Bok cure, evo samo da vam javim. Imam 7 folikula veličine 14-16 mm. Ima ih još nekoliko, ali ih nisu sve izmjerili - kažu da budu sutra jer da su se malo sakrili danas.
    Smanjili su mi dozu ovaleapa na 100 jedinica, radi opasnosti od OHSS-a.
    Misle da će aspiracija bit već u nedjelju, možda ponedjeljak.
    Mene malo brine što je nedjelja tek 11. dc, 10. dan da primam terapiju. Kolike su šanse da to sve sazrije do tada
    Čini mi se da ste i vi pisale o tome, da ako je prerano da su šanse velike da budu nezrele, ili sam nešto krivo pokopčala?
    A možda je to i kod svakog individualno.

Leđa 2.0 ja ih na svakom jajniku imam toliko i vise, prekjucer mi je smanjena doza Gonala na 100,od sutra Orgalutan inekcija,a aspiracija najavljena u srijedu,cetvrtak, danas mi je tek 7. dan ciklusa. Cini mi se da smo mi tu negdje šta se tice postupka i lijekova. Meni kažu da će sigurno biti free ali jer je OHSS vrlo vjerojatno. Od jučer sam na bolovanju jer me strah korone (maksimalno hoću izbjeći kontakte, lose se osjećam,nadam se da je reakcija na lijek i toliko stanica, al za svaki slucaj..jucer sma bila poprilično zabrinuta,danas sam se malo posložila). Mislim da je tebi to sve ok,bitno da je pod kontrolom

Leia2.0. Sorry na tipfelerima,nezgodno mi s moba tipkati:)

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

ericaa
    14. Siječanj 2021. 15:50

Tigrica primljeno na znanje  piše na netu da je cijena 345 kn a ide na uputnice, samo neznam koliko je nadoplata. 
    Shanghaibaby stalno neke prepreke po putu. Ali što je to za nas   Po fejsu vidim da nisu oduševljeni Rijekom pa mi je utješno čuti da ima i zadovoljnih i onih koji su uspjeli. Nekoliko puta sam ovdje pročitala da to nije sprint nego maraton, jedna velika istina za sve ovo... Svakako ti sretno a ja kad zapnem se javim. Za sada čekam i kujem planove 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Mačkica🙃
    14. Siječanj 2021. 15:56

Danas sam bila na monitoringu za FET. To mi je prvi puta. Dobila sam uputu da od sutra koristim Crinone gel. 
    Transfer mi je u utorak. 
    Ima li koja iskustva s tim crinone gelom ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.