Sunny mogu ti rec da i mene to čekanje ubija..ja bi to sad odma punkcija/biopsija za 5 min nalaz..ima/nema..i ajmo dalje…MM je isto tako polako a mene to zivcira uzasno..neki dan sam ja bila puna pozitive danas sam nekako na dnu i samo crne misli..morat cu ja uzet i njega pod svoje i ubrzat malo te njegove pretrage…on je imao bruh kad je bio mali eh sad mala je vjerovatnost da je tu nesto prekinuto ali onda bi se punkcijom trebalo nać… 😏
eto vidiš…ako je bruh stvarno razlog onda ćete sigurno nešto naći punkcijomali normalno je da imaš i crne dane, samo nemoj da dugo traju
Evo gledam klinike u inozemstvu di ima donora i paralelno ponude za gotovinske kredite 🤣 pukla sam, gotovo je 🤣🤣
hahaha kraljice e kak funkcionira to sa donorstvom? nisam to još krenula istraživati, to ću tek (možda) ako dobijemo veliko NE za ovo sve prije hhh. Donorstvo - kao imaš katalog pa biraš po slici i nekakvom ''životopisu'' ili kao oni biraju pa šta te zapadne? TirelessIvy vi u Češkoj idete na donaciju? Kak je to tamo?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Manemoj, nisam nikad nista drugo probala, ali da mi se svidja utrogestan, i nije bas. Svaki put se pitam ostane li uopce ista u meni, kako stavim tako sve u komadima nerastopljeno zvrsi na ulosku. Cure po forumima kazu da im je bolji i crinone gel. Znaci ima alternative, ne znam zasto forsiraju bas utrogestan
Ja sam dobila crinone gel, kad dođem do toga. Ovo me utješilo sad malo
, znači taj gel ne curi toliko van
Ericaa ako ti bude trebalo, meni je ostala skoro cijela kutija crinone gela pa ti mogu poslati.
hvala ti puno! Ali mislim da ću to moći dobiti na uputnicu, uz nadoplatu, pa radije da uzme netko tko plaća lijekove. Ali od srca ti hvala
Već sam ponudila, ali to nikome ne treba tko ide privatno u postupak jer koliko sam skužila daju ga samo ovi u Rijeci. Znam da ćeš ga dobiti na recept, ali meni je baš blesavo bacati lijek pa sam ga htjela pokloniti.
A ako je tako, može… bilo mi je nezgodno reći jer mislila sam da je nekom potrebnije, pogotovo tko sve plaća. Hvala ti puno. Ti si isto u Rijeci?
Ericaa ja sam isto u RI! :)
Kod koga si? Jesi zadovoljna s njima?
Manemoj, nisam nikad nista drugo probala, ali da mi se svidja utrogestan, i nije bas. Svaki put se pitam ostane li uopce ista u meni, kako stavim tako sve u komadima nerastopljeno zvrsi na ulosku. Cure po forumima kazu da im je bolji i crinone gel. Znaci ima alternative, ne znam zasto forsiraju bas utrogestan
Ericaa ako ti bude trebalo, meni je ostala skoro cijela kutija crinone gela pa ti mogu poslati.
hvala ti puno! Ali mislim da ću to moći dobiti na uputnicu, uz nadoplatu, pa radije da uzme netko tko plaća lijekove. Ali od srca ti hvala
Već sam ponudila, ali to nikome ne treba tko ide privatno u postupak jer koliko sam skužila daju ga samo ovi u Rijeci. Znam da ćeš ga dobiti na recept, ali meni je baš blesavo bacati lijek pa sam ga htjela pokloniti.
A ako je tako, može… bilo mi je nezgodno reći jer mislila sam da je nekom potrebnije, pogotovo tko sve plaća. Hvala ti puno. Ti si isto u Rijeci?
Nisam, u Istri sam, ali lako ti pošaljem poštom. Imaš neki mail da ti se javim pa se dogovorimo?
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information......https://rb.gy/oftkio
A ako je tako, može… bilo mi je nezgodno reći jer mislila sam da je nekom potrebnije, pogotovo tko sve plaća. Hvala ti puno. Ti si isto u Rijeci?Ericaa ja sam isto u RI! :)
Kod koga si? Jesi zadovoljna s njima?
Kod profesorice. Jesam, za sad sam zadovoljna. Naravno, čeka se, gužva je ali svi su susretljivi i jako ljubazni. Ti ? Ideš u novi postupak? Nova sam relativno pa neznam što znači da si na Enolvi.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sunny mi smo isli do sada u Cesku, ali pisle dva poslednja postupka gde su prema meni bili uzasni i doktori strasno neodgovorni, odlucili smo da pokusamo ovde u Nemackoj. Pravila su razlicita u razlicitim zemljama. U Ceskoj na primer postoji 6 kriterijuma na osnovu kojih se bira: krvna grupa, visina, tezina, boja ociju, boja kose i naravno rasa. Tu zavisi koliko su predusretljivi embriolozi, da li hoce da dozvole kada suzite izbor na osnovu ovih 6 kategorija, da li hoce da ti daju dodatne informacije. U posledjog klinici nisu, a u ovoj prethodnoj jesu. Naravno ne smeju da otkriju identitet, ali dobijes informacije o licnim interesovanjima, obrazovanju donora, cime se bavi i tako. I svi donori i cela stvar je anonimna.
U Nemackoj lokalne banke spermija isto daju samo ovih 6 kategorija za biranje, ali specificnost je da donor jeste anoniman, ali dete po navrsenom punoletstvu ima pravo da trazi informaciju koje bio donor, ako je zainteresovano. Sam donor nema prava da inicira kontakt.
Opet, neke klinike u Nemackoj saradjuju sa skandinavskim bankama. Te skandinavske su realno najbolje. Tamo imas slicicu kako su donori izgledali kao deca, intervju gde mozes da cujes glas, sve ovo oko visine, tezine i slicno, ali i dosta o licnosti, interesovanjima, obrazovanju, afinitetima i slicno. U nasoj klinici (na zalost) rade samo sa nemackim bankama, pa ako nam naredna dva-tri puta tu ne uspe, promenicemo i otici u drugu koja radi sa skandinavskim. Koliko znam i klinike u Makedoniji rade sa skandinavskim bankama
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Sunny e da, a Kaliko su ti skandinavci ludi, te banke ti cak i salju paketic za inseminaciju na kucnu adresu - ako hoces da budes sama svoj majstor
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Bok cure, evo samo da vam javim. Imam 7 folikula veličine 14-16 mm. Ima ih još nekoliko, ali ih nisu sve izmjerili - kažu da budu sutra jer da su se malo sakrili danas.
Smanjili su mi dozu ovaleapa na 100 jedinica, radi opasnosti od OHSS-a.
Misle da će aspiracija bit već u nedjelju, možda ponedjeljak.
Mene malo brine što je nedjelja tek 11. dc, 10. dan da primam terapiju. Kolike su šanse da to sve sazrije do tada
Čini mi se da ste i vi pisale o tome, da ako je prerano da su šanse velike da budu nezrele, ili sam nešto krivo pokopčala?
A možda je to i kod svakog individualno.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Nisam, u Istri sam, ali lako ti pošaljem poštom. Imaš neki mail da ti se javim pa se dogovorimo?
evo maila:
ericaasuper@gmail.com
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sunnye da, a Kaliko su ti skandinavci ludi, te banke ti cak i salju paketic za inseminaciju na kucnu adresu - ako hoces da budes sama svoj majstor
to sam vidjela na drugoj temi, ne moram ti ni reć da mi je svašta palo na pamet kad sam pročitala
Sortiraj odgovore
Najstariji