MTB i ja ti toplo preporucujem Petrovu za konzultacije. Ne zato jer sam tamo uspjela ostvarit trudnocu, vec od samog starta smatram da nase bolnice ipak nisu toliko loss i ne zaostaju za privatnicima. Jedina ti je razlika u tome sto nemas neki veliki komfor, moras prihvatit da je tamo frka strka uvijek, ali sestre i doktori su stvarno divni i kazu ti bas sve ono sto trebas znat.
Kad sam se ja narucivala za konzultacije, u mailu sam im napisala da iskljucivo zelim prof Vrčić, tako da vidi malo koji bi ti doktor odgovaral i mozes cak traziti da te kod njega naruce, naravno ako ima free. Vrčića netko il jako hvali il jako kudi, meni je on npr odlican doktor, specijalist i covjek. Zadnja dva dana me strasma panika hvata da mi je ctg premiran, da vise ne osjecam svoju curku tolko kolko sam prije, danas me posjeo, odradio uzv i totalno primirio. Sve je u najboljem redu i guram dalje. Samo moja psiha vec polako pati. Ugl, idi, probaj, nista te ne kosta, a malo si razmisli kod kojeg bi doktora to htjela i odradit.
Izdrži jos 5 dana🥰🥰🥰
Normalno ti je da je manje osječas nemaju mjesta vise polako jos malo pa ih gledaš uživo🥰
Sanjich žao mi je, nadam se da ćemo i veljači sve skupa u FET i da nećemo podbaciti 😁 bit čnep zdrave, nećemo kašljati spremne za prihvaćanje male mrvice 🥰❤️
Recimo meni nisu kontrolirali progesteron uopće, znaš da sam imala blokiranu ovulaciju i sve to... Dobila sam uputu da 6 dana prije transfera počnem stavljati vaginalete, da ga povećaju, pa onda u transfer 😁, ja uzimala 3 dana i odgodila sve 🤭🤭
Libo evo meni već drugi put doktor odbija embrioglue, kaže da je to bespotrebno 🙀 a s obzirom da se sve u mojoj klinici skupo plaća, sumnjam da bi odbili zaradu da nema neke cake u tome. Tako da ipak neću, veli da nije dokazan veći broj trudnoća uz korištenje ljepila. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
endometrioza
Nikitta, pa zar ti nije HBO Go dovoljno dobar?
ma2013, 2-6 dana, ovisno o broju i kvaliteti zametaka, te tvojim godinama. Najčešće je to treći ili peti dan, ali vidjeli smo svašta dosad.
Znači, naručena sam na IVF u 05 mjesecu, UZV zadnji dan ciklusa u 7:30, i koliko sam shvatila taj zadnji dan ciklusa rade aspiracija folikula?
Oprostite na glupim pitanjima, zbunjena sam u svemu tome 🙈
Nema glupih pitanja. Taj zadnji dan ciklusa ti je UZV da bi se vidjelo možeš li uopće ići u postupak (imaš li ciste, kako izgleda stanje). Ako je sve ok, 2, 3 dana kasnije (dakle na 2DC ili 3DC iduće ciklusa) počinješ sa stimulacijom (to su najčešće injekcije). Pikaš se nekih 8-10 dana, a u međuvremenu svaka 2 dana ideš na UZV (folikulometrije) da vide kako ti folikule rastu. Kad su dovoljno velike, daju ti štopericu i 2 dana kasnije ideš na aspiraciju (to je najčešće oko sredine tog ciklusa).
A sad, s obzirom na to da sam ja bila dobra i lijepo ti odgovorila, ti možeš:
1. pročitati prve dvije stranice topica da malo naučiš osnovne pojmove
2. ukratko se predstaviti jer mi volimo znati sve o svakome - godine, dijagnoze, gdje idete u postupak
3. napraviti potpis da te ubuduće lakše pratimo i navijamo za tebe
💔💔💔
Nikitta, pa zar ti nije HBO Go dovoljno dobar?
ma2013, 2-6 dana, ovisno o broju i kvaliteti zametaka, te tvojim godinama. Najčešće je to treći ili peti dan, ali vidjeli smo svašta dosad.
Znači, naručena sam na IVF u 05 mjesecu, UZV zadnji dan ciklusa u 7:30, i koliko sam shvatila taj zadnji dan ciklusa rade aspiracija folikula?
Oprostite na glupim pitanjima, zbunjena sam u svemu tome 🙈
Nema glupih pitanja. Taj zadnji dan ciklusa ti je UZV da bi se vidjelo možeš li uopće ići u postupak (imaš li ciste, kako izgleda stanje). Ako je sve ok, 2, 3 dana kasnije (dakle na 2DC ili 3DC iduće ciklusa) počinješ sa stimulacijom (to su najčešće injekcije). Pikaš se nekih 8-10 dana, a u međuvremenu svaka 2 dana ideš na UZV (folikulometrije) da vide kako ti folikule rastu. Kad su dovoljno velike, daju ti štopericu i 2 dana kasnije ideš na aspiraciju (to je najčešće oko sredine tog ciklusa).
A sad, s obzirom na to da sam ja bila dobra i lijepo ti odgovorila, ti možeš:
1. pročitati prve dvije stranice topica da malo naučiš osnovne pojmove
2. ukratko se predstaviti jer mi volimo znati sve o svakome - godine, dijagnoze, gdje idete u postupak
3. napraviti potpis da te ubuduće lakše pratimo i navijamo za tebe
MTB hvala na odgovoru. 😊
Mogu ići u postupak, sad u 5 mj trebam se javiti prvi dan ciklusa da dobijem injekcije za 5 dana, uz to da drugi dan imam vađenje krvi za progesteron, a zadnji dan UZV u 7:30. Zato sam zbunjena 😅
Hvala budem sve malo kasnije pročitala i napisala sve 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
MTB i ja ti toplo preporucujem Petrovu za konzultacije. Ne zato jer sam tamo uspjela ostvarit trudnocu, vec od samog starta smatram da nase bolnice ipak nisu toliko loss i ne zaostaju za privatnicima. Jedina ti je razlika u tome sto nemas neki veliki komfor, moras prihvatit da je tamo frka strka uvijek, ali sestre i doktori su stvarno divni i kazu ti bas sve ono sto trebas znat.
Kad sam se ja narucivala za konzultacije, u mailu sam im napisala da iskljucivo zelim prof Vrčić, tako da vidi malo koji bi ti doktor odgovaral i mozes cak traziti da te kod njega naruce, naravno ako ima free. Vrčića netko il jako hvali il jako kudi, meni je on npr odlican doktor, specijalist i covjek. Zadnja dva dana me strasma panika hvata da mi je ctg premiran, da vise ne osjecam svoju curku tolko kolko sam prije, danas me posjeo, odradio uzv i totalno primirio. Sve je u najboljem redu i guram dalje. Samo moja psiha vec polako pati. Ugl, idi, probaj, nista te ne kosta, a malo si razmisli kod kojeg bi doktora to htjela i odradit.
Ma stavile ste mi bubicu i tražit ću konzultacije. S obzirom da teško da će mi doktorica dati 5 uputnica da odem na 5 konzultacija, prvo ću se ovdje raspitati kod koga i zašto. Ali to ću od ponedjeljka.
Vrčića se malo bojim, svašta su ovdje cure pisale. A ja sam nježni cvjetak, kad sam kod doktora se često sva pogubim i postanem jako nesigurna, bitno mi je da se radi o humanom i nježnom doktoru (ne treba me draškati perom po guzici, ali neću ni nekoga tko bi bio grub ili urlao na mene, koliko god stručan bio).
Ma dapace, dobro si razmisli. On je malo cudan na prvu. Znam da je i meni bio cudan na prvim konzultacijama, kasnije vise ne, a sad mi je totalno drag. Razmisli si dobro, googlaj malo, a mozda neka od cura ovdje ima takodjer iskustva s Petrovom, al drugim doktorom pa ti moze pomoc.
MTB, Dada hvala na odgovoru 🤗 vidjet cu sad što će mi reći na ultrazvuku. Ne bih htjela da se opet pitam dali bi uspjelo da smo stavili ljepilo,a opet nebi ni bacala novce, rade bi bebi kupila nešto lijepo za te pare...razmisljam da vadim i ja progesteron jer,prošli puta sam bila na terapiji utrogestana i točno na dan kad sam morala procuriti sam dobila,bez obzira na 6 tableta utrogestana dnevno
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Evo cure MM je obavio urologa..uputili su ga izvadit spolne hormone, analizu mokraće, ponovit spermiogram i napravit punkciju...
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Aa cure moje, vidim da ste dosta aktivne… Nisam uspila sve popratit. Mene uvatila depresija. Bas sam vam ajme. Valjda je sve na naplatu doslo. Tuga, tjeskoba uff. Koliko god zelim borbu bas sam par dana ajme. Oprostite nisam vas popratila sve. Sanjich kako si ti?
Draga skroz te razumijem, ja sam tako provela 12mjesec.. i sad nakon neuspjesnog feta nema sanse da ponovim to i prepustim se tome.. gurat dalje i planirat drugi fet.. sad vec i razmisljam i korak dalje od toga.. da bi na 2 stimulirani ošla u petrovu.. pa treci u ivf ili betu..to one 2022 xD
sto koraka unaprijed samo da se ne bacin u ocajavanje :)
Jesi ti sad bolje bar malo ? <3 Koji je plan za dalje?
Cureee helppp ⚠️ dali znate moždaaa (jer nisam još nigdje pročitala) dali je moguće da se krvari nakon prestanka uzimanja progesterona??
Naime M mi treba doći krajem mjeseca tamo iza 25.1, ja sam za ovaj opisani FET uzimala 3 dana dozu 400 - cyclogest i sad evo sam se gušila u kašlju doslovce i kad sam otišla na wc vidjela sam blago crvenu krv i to par puta brisala i par puta krv. I sva sam se prepala. Sad sam stavila uložak i čekam da vidim šta je to 🤷🏻♀️ zbog čega usred ciklusa. Danas mi je trebao biti FET ali eto... Ja i moj imunitet se posvađali 😪😪😪😪😪
endometrioza
Evo cure MM je obavio urologa..uputili su ga izvadit spolne hormone, analizu mokraće, ponovit spermiogram i napravit punkciju…
Anchyy123 super da je to obavio 🤗 javi kako će se odvijati dalje situacija 🤞🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji