Evo cure MM je obavio urologa..uputili su ga izvadit spolne hormone, analizu mokraće, ponovit spermiogram i napravit punkciju…Anchyy123 super da je to obavio🤗 javi kako će se odvijati dalje situacija🤞🤞
Kolko mi je lakše jer smo se pokrenuli tolko me lagano hbata panika da ne ćemo baš nesto postic 😏😏
Nemoj sad već razmišljati negativno. Još nije ni potvrđena dijagnoza. A ako se potvrdi, u većini slučajeva azoo se ipak nađe dovoljno za postupak. Pokušaj razmišljati pozitivno jer i na ovom forumu ima jako puno sretnih priča koje su počele sa azoo. Ako jedan doktor kaže ne, idite kod drugog.
Meni osobno najteže pada neizvjesnost. Zato sad i forsiram da sve što prije obavljamo da dođemo do konačne dijagnoze. U slučaju da se dijagnoza potvrdi, postoji biopsija. Ako biopsijom ništa ne nađu znamo da je to to. Ja bih najradije odmah znala sve pa da mogu svoj/naš daljnji život planirati (ja volim planirati
) dok moj M to sve odgađa jer ga je strah saznati konačnu dijagnozu pa se eto nekako nađemo na sredini
ja malo popustim, a on malo meni udovolji.
Hoću reći, tek smo na početku i pokušaj što pozitivnije sad razmišljati jer nas čeka dug put i treba čuvati živce nemojte odustajati od svojih želja bez da iscrpite apsolutno sve mogućnosti, ako i tad ne uspije onda bar znate da ste dali sve od sebe.
Danas mi je dobar dan pa sam puna pozitive, ali imam i ja dana kad ronim suze i pitam se zašto mi samo eto nikakve koristi od toga. Još sam jučer imala neki ispad na poslu sa šefom pa sad svi misle da sam trudna jer sam preburno reagirala
how yes no
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Bajo
Sara opis je vrh
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Manemoj, nisam nikad nista drugo probala, ali da mi se svidja utrogestan, i nije bas. Svaki put se pitam ostane li uopce ista u meni, kako stavim tako sve u komadima nerastopljeno zvrsi na ulosku. Cure po forumima kazu da im je bolji i crinone gel. Znaci ima alternative, ne znam zasto forsiraju bas utrogestan
Eh da…jel netko od cura uzeo embryoglue? Prošli put mi je to spomenuo ako želim ali da on misli da nema potrebe pa se nije primilo. Sad se sve nešto razmišljam da ovaj put tražim 🤔
Draga Libo,
nedavno sam imala konzultacije kod svoje MPO doktorice (KBC) i njen komentar na moje pitanje vezano za Embryo glue je bio: "To je naöin da privatne klinike opravdaju dodatne troskove lijecenja, medutim smatram da koristenje EG ne pospjesuje ishod lijecenja".
Manemoj, nisam nikad nista drugo probala, ali da mi se svidja utrogestan, i nije bas. Svaki put se pitam ostane li uopce ista u meni, kako stavim tako sve u komadima nerastopljeno zvrsi na ulosku. Cure po forumima kazu da im je bolji i crinone gel. Znaci ima alternative, ne znam zasto forsiraju bas utrogestan
Ja sam dobila crinone gel, kad dođem do toga . Ovo me utješilo sad malo
, znači taj gel ne curi toliko van
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ja sam dobila crinone gel, kad dođem do toga. Ovo me utješilo sad malo
Nzn ali na Rodinu forumu su spominjale da im je drazi od utrogestana, ti ces nam javit curi li 😁
Ja sam dobila crinone gel, kad dođem do toga. Ovo me utješilo sad malo
Nzn ali na Rodinu forumu su spominjale da im je drazi od utrogestana, ti ces nam javit curi li 😁
može kad vam napišem, cure sva sam vlažna, znajte da se odnosi na crinone
ili noćurak ako krenem s tim
Nikita odlično si opisala, opsjeda. Al nemam ja vremena za to, uhvati me nervoza i strah, sat-dva, pa prođe. Bit će to sve odlično, plus sad imam odličan razlog za napast muža (kao da mi treba razlog) ova dva mjeseca i nadat se čudu
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
ma2013, možda sam onda nešto krivo shvatila, ali teško da se bockaš 5 dana, a onda čekaš do kraja ciklusa za UZV. Vjerojatno dođeš nakon tih 5 dana na UZV. Tako si sad i napisala. Aspiracija glumi ovulaciju, i uvijek je sredinom ciklusa.
Hvala na potpisu. Držimo fige za tvoju moćnu desetorku!!
flower93, budem dobro istražila, hvala. Zato i odgađam na idući tjedan, jer sam predetaljna u tim stvarima, a malo sam sad umorna od svega.
Libo, vadi progesteron, to ti je bolja investicija. Plus D vitamin, štitnjača & klasika.
Anchyy123, držmo figeeee
Dada, mislim da je to klasika, progesteron se često daje da izazove menstruaciju.
BAJO1, još malo pa ćeš sve to ti početi naplaćivati tom malom derištedu
Ruska1986, hvala!!
Sara, awwww, imaš dečkića. Šteta što je ružan na tatu, a ne lijep na mamu
manemoj, nema do guranja utrića - po podu wca, ispod veš mašine, ...
💔💔💔
Sunny mogu ti rec da i mene to čekanje ubija..ja bi to sad odma punkcija/biopsija za 5 min nalaz..ima/nema..i ajmo dalje...MM je isto tako polako a mene to zivcira uzasno..neki dan sam ja bila puna pozitive danas sam nekako na dnu i samo crne misli..morat cu ja uzet i njega pod svoje i ubrzat malo te njegove pretrage...on je imao bruh kad je bio mali eh sad mala je vjerovatnost da je tu nesto prekinuto ali onda bi se punkcijom trebalo nać... 😏
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji