MTB ja cu da budem ona manje sexi trudnica neispavana s podocnjacima 😂😂😂
https://ibb.co/5hp08Lw
MTB i ja ti toplo preporucujem Petrovu za konzultacije. Ne zato jer sam tamo uspjela ostvarit trudnocu, vec od samog starta smatram da nase bolnice ipak nisu toliko loss i ne zaostaju za privatnicima. Jedina ti je razlika u tome sto nemas neki veliki komfor, moras prihvatit da je tamo frka strka uvijek, ali sestre i doktori su stvarno divni i kazu ti bas sve ono sto trebas znat.
Kad sam se ja narucivala za konzultacije, u mailu sam im napisala da iskljucivo zelim prof Vrčić, tako da vidi malo koji bi ti doktor odgovaral i mozes cak traziti da te kod njega naruce, naravno ako ima free. Vrčića netko il jako hvali il jako kudi, meni je on npr odlican doktor, specijalist i covjek. Zadnja dva dana me strasma panika hvata da mi je ctg premiran, da vise ne osjecam svoju curku tolko kolko sam prije, danas me posjeo, odradio uzv i totalno primirio. Sve je u najboljem redu i guram dalje. Samo moja psiha vec polako pati. Ugl, idi, probaj, nista te ne kosta, a malo si razmisli kod kojeg bi doktora to htjela i odradit.
Ma stavile ste mi bubicu i tražit ću konzultacije. S obzirom da teško da će mi doktorica dati 5 uputnica da odem na 5 konzultacija, prvo ću se ovdje raspitati kod koga i zašto. Ali to ću od ponedjeljka.
Vrčića se malo bojim, svašta su ovdje cure pisale. A ja sam nježni cvjetak, kad sam kod doktora se često sva pogubim i postanem jako nesigurna, bitno mi je da se radi o humanom i nježnom doktoru (ne treba me draškati perom po guzici, ali neću ni nekoga tko bi bio grub ili urlao na mene, koliko god stručan bio).
Mislim da u Petrovoj imas i dr. Lanu Skrgatic, ako nisam fulala ime. Rekla si da ti je lakse sa zenama...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo cure MM je obavio urologa..uputili su ga izvadit spolne hormone, analizu mokraće, ponovit spermiogram i napravit punkciju…Anchyy123 super da je to obavio🤗 javi kako će se odvijati dalje situacija🤞🤞
Kolko mi je lakše jer smo se pokrenuli tolko me lagano hbata panika da ne ćemo baš nesto postic 😏😏
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Sanjich, 7 dana od ovulacije bi ga trebalo vadit, ali on ti tada samo govori jesi imala ovulaciju taj ciklus. Inace ako se hoces uvjerit da ga imas dovoljno nakon FETa onda ga izvadis. Netko tu je vadio, manemoj ili netko, pa je bio manji na samom utrogestanu nego sto je bio sa injekcijama prigesterona
to znam za 21 dc kad se vadi ali bila je prica jos nekad u postupku..ako se tko sjeca il ima zapisano :)
Ja sam ti vadila prvi put dva dana prije aspiracije i onda dan prije transfera. Drugi put sam ga vadila dva dana nakon transfera, bila mi je manja vrijednost na utrogestanu nego na cyclogestu i podigao mi je dozu.
Ako pomaze, mene je baš doktor slao kao pod normalno
a neće štetit da i ja izvadim prije tranfera, zapisat cu si to..pa ako bude niza vrijednost mozda mi da ili promjeni nesto :)
hvala :*
A jesi ti dobila utrogestan ili bilo kakav progesteron?
Ja sam vadila prije prvih konzultacija i to je bilo ok. Onda sam onaj put prije transfera vadila nultu vrijednost prije utrica i bio mi je baš mali.
Evo po nalazima:
31.10 2 dana prije aspiracije progesteron 0.44
4.11 2 dana korištenja cyclogesta 114.20 (referentna vrijednost za prvo tromjesečje je 23-137)
18.12 2 dana nakon transfera, 2 dana korištenja utrogestana progesteron 38.85. doktor mi povećao dozu na 1000 mg utrogestana.
Znači baš dosta velike razlike pa evo ako nekom isto pomaze
mislim da ti to nema veze sa cyclogestom nego s time da je ovo prvo bilo nakon aspiracije, imala si folikule koji su otpustili nešto pregesterona, a drugi put si bila na estrofemu, nije bilo folikula ni ovulacije i zato je progesteron bio niži
Erica Rijeka baš uvijek voljela odskakat od ostatka HR. 🙈 Za nervozu te potpuno razumijem. Meni se cijela 2020. svela na čekanje. Ne znam koliko bi ti pomoglo da uzimaš Yaz do tada?
Rijeka, sami protiv svih hahahahahhaha
Naglasili mi i onaj dan na telefon i danas u mailu da ga ne uzimam do stimulacije. Ma mislim da je to samo moj strah, jer se cista čak i smanjila na prošlom UTZV. I nitko mi nije dao naslutiti da bi se to moglo dogoditi, samo čitajući svašta sam se prepala malo. Sad sam se pripremila da idem u ožujku, ako sve bude dobro na brisevima i UTV, i da ako ovu godinu ne uspije, a čvrsto vjerujem da hoće, da ću ić za ZG u 2022. To će mi biti 2 godine u Rijeci i vidjet ću koliko ću moći napraviti u ovoj, prošla godina je sva svima bila zeznuta i zbog lockdowna i svega, procedure su iskomlicirale se i tako je kako je. I sama si prošla kalvariju lockdowna od svega drugog što ti se izdogađalo, i to puno, puno goru od mene tako da naša je 2021.g. Samo sam si plan napravila jer mi je tako lakše, ako ništa ne bude do 10/2021, radim nalaze i naručujem se za ZG najvjerojatnije.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB ja cu da budem ona manje sexi trudnica neispavana s podocnjacima 😂😂😂
https://ibb.co/5hp08Lw
bajo tocno si onakva kakvu sam te i zamislila, vidi se u ocima zajebantica teska :D
Bajo je S V E! 😂❤️
Jesi obavila pregled, sve ok? Meni rezultati testa dolaze sutra, zato se sad šopam svim i svačim u slucaju da od sutra vise ne smin. 🙈
Beban mi je velik cilo kilo, ukrivo cili nekako stoji, zabija svoju glavu u moju zdjelicu i ne da se ni izmirit ni slikat. Otvara je usta, reko da je pravo na oca, uvik ima štagod za reć,čak i kad ga niko ne sluša 🙈 Al zato ima bokun nosa na majku svoju 😂🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sanjich, 7 dana od ovulacije bi ga trebalo vadit, ali on ti tada samo govori jesi imala ovulaciju taj ciklus. Inace ako se hoces uvjerit da ga imas dovoljno nakon FETa onda ga izvadis. Netko tu je vadio, manemoj ili netko, pa je bio manji na samom utrogestanu nego sto je bio sa injekcijama prigesterona
to znam za 21 dc kad se vadi ali bila je prica jos nekad u postupku..ako se tko sjeca il ima zapisano :)
Ja sam ti vadila prvi put dva dana prije aspiracije i onda dan prije transfera. Drugi put sam ga vadila dva dana nakon transfera, bila mi je manja vrijednost na utrogestanu nego na cyclogestu i podigao mi je dozu.
Ako pomaze, mene je baš doktor slao kao pod normalno
a neće štetit da i ja izvadim prije tranfera, zapisat cu si to..pa ako bude niza vrijednost mozda mi da ili promjeni nesto :)
hvala :*
A jesi ti dobila utrogestan ili bilo kakav progesteron?
Ja sam vadila prije prvih konzultacija i to je bilo ok. Onda sam onaj put prije transfera vadila nultu vrijednost prije utrica i bio mi je baš mali.
Evo po nalazima:
31.10 2 dana prije aspiracije progesteron 0.44
4.11 2 dana korištenja cyclogesta 114.20 (referentna vrijednost za prvo tromjesečje je 23-137)
18.12 2 dana nakon transfera, 2 dana korištenja utrogestana progesteron 38.85. doktor mi povećao dozu na 1000 mg utrogestana.
Znači baš dosta velike razlike pa evo ako nekom isto pomaze
mislim da ti to nema veze sa cyclogestom nego s time da je ovo prvo bilo nakon aspiracije, imala si folikule koji su otpustili nešto pregesterona, a drugi put si bila na estrofemu, nije bilo folikula ni ovulacije i zato je progesteron bio niži
A može biti ali razlika je baš ogromna.. a i ja moram priznati da mi je cyclogest puno draži i za koristiti bio. Staviš tu jednu i miran si a utrice dobila od 100 pa gurala po 4 komada 😱😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji