Pitanje za iskusne. Ako mi je kiretaža bila 11.12, da li je do sad beta trebala otići do nule? Ili to sporije pada?
Našla sam. Može biti pozitivna i tjednima nakon pobačaja.
Zanimljivo.
Naime, piškila sam. Na LH za ovulaciju i na Mullerov test.
LH je tamnija crta nego je bila kad sam bila trudna.
Na Mullerovom je sjena sjenine sjene, slično kao i prvi test koji sam smatrala bijelim kad sam bila trudna.
Samo što sam sad piškila sa popodnevnim urinom, nakon ni 2h pauze.
I na kontracepciji sam.
I doktor mi je 4.1. navečer rekao da imam 3 folikula na desnom jajniku, ali da neću ovulirati radi ciste.
Ginekologica mi je 7.1. rekla da sam negdje oko sredine ciklusa, folikula više nije bilo.
Ako sam ovulirala, to je od 5.1. do 7.1. nekad.
A 5.1. sam počela piti kontracepciju.
A danas je 14.1. i ne može fizički biti crtica od trudnoće, pogotovo ne popodne.
A Provera se ne smije, ne smije, ne smije piti u trudnoći.
Neka mi netko potvrdi da je ova sjena od prošle trudnoće i da mi se beta još pročišćava iz sustava.
💔💔💔
Tigrica primljeno na znanjepiše na netu da je cijena 345 kn a ide na uputnice, samo neznam koliko je nadoplata.
Shanghaibaby stalno neke prepreke po putu. Ali što je to za nasPo fejsu vidim da nisu oduševljeni Rijekom pa mi je utješno čuti da ima i zadovoljnih i onih koji su uspjeli. Nekoliko puta sam ovdje pročitala da to nije sprint nego maraton, jedna velika istina za sve ovo… Svakako ti sretno a ja kad zapnem se javim. Za sada čekam i kujem planove
Ide na recept od giniekologice ...nista nisam nadoplačivala ,ili zbog prava mpo ili zbog dopunskog...nesto je ..tako je bilo prije 2 godine. I obicno ih nisu imali u apoteci te su naručili za drugi dan.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Danas sam bila na monitoringu za FET. To mi je prvi puta. Dobila sam uputu da od sutra koristim Crinone gel.
Transfer mi je u utorak.
Ima li koja iskustva s tim crinone gelom ?
Koristila sam cc prije dvije godine gel...ne znam sta su ti rekli stavljas ga prije spavanja da ti se moze bolje upit u organizam . Bolji mi je bio od utrica nisam bila toliko napuhana
Tigrica primljeno na znanjepiše na netu da je cijena 345 kn a ide na uputnice, samo neznam koliko je nadoplata.
Shanghaibaby stalno neke prepreke po putu. Ali što je to za nasPo fejsu vidim da nisu oduševljeni Rijekom pa mi je utješno čuti da ima i zadovoljnih i onih koji su uspjeli. Nekoliko puta sam ovdje pročitala da to nije sprint nego maraton, jedna velika istina za sve ovo… Svakako ti sretno a ja kad zapnem se javim. Za sada čekam i kujem planove
Ide na recept od giniekologice …nista nisam nadoplačivala ,ili zbog prava mpo ili zbog dopunskog…nesto je ..tako je bilo prije 2 godine. I obicno ih nisu imali u apoteci te su naručili za drugi dan.
hvala na info.
MTB nemam pojma odgovor ali rekla bih 99,99 % da nisi trudna jer nemoguće da ti s popodnevnim,razrijeđenim urinom pokaže crticu nakon8 dana od ovulacije. Mislim da su ostaci bete jer oni se bave maternicom ali u krvi ostaje hormon još neko vrijeme. Po mojoj logici, bez iskustva.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ide na recept od giniekologice …nista nisam nadoplačivala ,ili zbog prava mpo ili zbog dopunskog…nesto je ..tako je bilo prije 2 godine. I obicno ih nisu imali u apoteci te su naručili za drugi dan.hvala na info.
MTB nemam pojma odgovor ali rekla bih 99,99 % da nisi trudna jer nemoguće da ti s popodnevnim,razrijeđenim urinom pokaže crticu nakon8 dana od ovulacije. Mislim da su ostaci bete jer oni se bave maternicom ali u krvi ostaje hormon još neko vrijeme. Po mojoj logici, bez iskustva.
Nema na čemu , sretno
MTB komentare doktorice pokušaj zaboraviti. Ne zna ona što mi znamo, a to je da ćeš uspjeti. 🙏🏼
Rina89 termofor na nogice obavezno, posebno nakon transfera, pomaže da ostane dobra cirkulacija u maternici, jer se tijelo ne muči sa dodatnim zagrijavanjem stopala. Pravilo jest beta 14 dnt, ali u ovom svijetu strpljenje je rijetka valuta 😂
Za sljedeći onda obavezno kupujem termofor 🙂.
Ili koristi TM u tu svrhu
Koristim, ali treba grijanje i kad njega nema. 😁
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Evo nas dvi s pregleda .
Njegovim rijecima" centimetri su tu i to je bitno 😂😂😂
I vidimo se za 4 tjedna ...Nemam sliku nismo je uspili slikat ona se migoljila.🥰😂 Imam neku upalu u urinu pa dobila urinofos granule .
Evo nas dvi s pregleda .
Njegovim rijecima" centimetri su tu i to je bitno 😂😂😂
I vidimo se za 4 tjedna …Nemam sliku nismo je uspili slikat ona se migoljila.🥰😂 Imam neku upalu u urinu pa dobila urinofos granule .
Ništa od noge kraj glave? ccc, neće ta biti gimnastičarka Nadam se da nisi platila 950kn kad već nema slike.
💔💔💔
Erica svašta, ja dođem u Petrovu s D1, obavim uzv/konzultacije i mpo mi napiše sve pretrage (spolne hormone, nalaze štitnjače, markeri na spolno prenosive, vitamin D..) i sve radim kod njih, jedino se nalazi štitne vade na Rebru, ali Petrova spada pod KBC Rebro, tako da interna uputnica vrijedi i tamo. Markeri se vade pokraj Petrove, u Zavodu za transfuzijsku medicinu, i isto vrijedi interna uputnica iz Petrove. Jedino kariotip mi je soc. gin. morao dati uputnicu, jer se to ne radi u KBC.
Odlično što tvoja MPO dr. sve želi dati. Ja nisam imala takvo iskustvo. Dobila sam papir na početku sve što moram imati od nalaza, to donijela i to je bilo to.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
MTB ajme ja ti pojma nemam.. doktori pretpostavljam ništa nisu rekli? Malo sam guglala i piše da beta može padati i 9 tjedana do nule.. ako pomaže..
Cure imam pitanje.. sad bi mi nekad trebala biti ovulacija.. užasno, ali baš bas me boli donji dio ledja kao kad trebam dobiti mengu.. to je jedino.. prije su me jajnici oko ovulacije znali boliti, sad njih ni ne osjetim samo ta ledja.. jesam zabrijala ili mi je to novi simptom ovulacije radi postupaka?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji