Sanjich, 7 dana od ovulacije bi ga trebalo vadit, ali on ti tada samo govori jesi imala ovulaciju taj ciklus. Inace ako se hoces uvjerit da ga imas dovoljno nakon FETa onda ga izvadis. Netko tu je vadio, manemoj ili netko, pa je bio manji na samom utrogestanu nego sto je bio sa injekcijama prigesterona
to znam za 21 dc kad se vadi ali bila je prica jos nekad u postupku..ako se tko sjeca il ima zapisano :)
Ja sam ti vadila prvi put dva dana prije aspiracije i onda dan prije transfera. Drugi put sam ga vadila dva dana nakon transfera, bila mi je manja vrijednost na utrogestanu nego na cyclogestu i podigao mi je dozu.
Ako pomaze, mene je baš doktor slao kao pod normalno
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Rita7 super hvala ti na informacijama
MTB danas mi soc. radi podpone pa ću ga nazvati i tražit uputnicu
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
https://ibb.co/QKD7wy2 🤣🤣🤣🤣 mtb slijedim tvoje stope 😊 di cu nabavit vecu kutijicu 😳
ovo je super, samo da su malo veće ove pregrade. Ovo je napravljeno za one male tabletice a ne za ove naše konjske
Sanjich, 7 dana od ovulacije bi ga trebalo vadit, ali on ti tada samo govori jesi imala ovulaciju taj ciklus. Inace ako se hoces uvjerit da ga imas dovoljno nakon FETa onda ga izvadis. Netko tu je vadio, manemoj ili netko, pa je bio manji na samom utrogestanu nego sto je bio sa injekcijama prigesterona
to znam za 21 dc kad se vadi ali bila je prica jos nekad u postupku..ako se tko sjeca il ima zapisano :)
Ja sam ti vadila prvi put dva dana prije aspiracije i onda dan prije transfera. Drugi put sam ga vadila dva dana nakon transfera, bila mi je manja vrijednost na utrogestanu nego na cyclogestu i podigao mi je dozu.
Ako pomaze, mene je baš doktor slao kao pod normalno
a neće štetit da i ja izvadim prije tranfera, zapisat cu si to..pa ako bude niza vrijednost mozda mi da ili promjeni nesto :)
hvala :*
Bok cure 🙂 čitala sam sad 2 sata zaostatke 🙂 super za sve cure kojima sve ide kako i treba 👏 žao mi je za cure koje nisu sad uspjele ali slijedeći je dobitan za sve! 💪
Ja sam danas dobila i idući četvrtak idem na ultrazvuk pa ako je sve ok(A bit će 😇) nakon ovulaciju vraćaju mog pingvina 😍 🐧🙏
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
MTB komentare doktorice pokušaj zaboraviti. Ne zna ona što mi znamo, a to je da ćeš uspjeti. 🙏🏼
Rina89 termofor na nogice obavezno, posebno nakon transfera, pomaže da ostane dobra cirkulacija u maternici, jer se tijelo ne muči sa dodatnim zagrijavanjem stopala. Pravilo jest beta 14 dnt, ali u ovom svijetu strpljenje je rijetka valuta 😂
Za sljedeći onda obavezno kupujem termofor 🙂.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
rita7, ja za početak neću tražiti d1, samo za uvodne konzultacije. Jer još ne znam bih li kod njih i na postupak.
Libo, wooohooo za pingvina
Bozma, da, baš su konjske. Jedva progutam ove omege, radije bih si ih gurnula da znam da će se i tako apsorbirati
💔💔💔
mtb i sunny_
zaboravila sam napisat jednom kad dodes na humanu u bolnicu i dobijes nekog doktora na odjelu, sve pretrage koje ti oni tamo kazu i dogovoris da radis ti i oni daju uputnice i to za bolnicu gdje zelis (tipa ja sam kod njih na sv. duhu a vadim krv u vinogradskoj i sl.), ne trebas vise vidjet niti soc. ginekologa niti soc. doktora (bar godinu dana dok ne zatrebs ponovo d1)…..
U Rijeci nije tako, ja za sve moram opet kod socijalnog ginekologa. Za sve nalaze, rboseve, papa testove, markere i naravno recepte i uputnice D1 koje sam istrošila ko sumanuta hahahhaha tako da probajte naći dobrog socijalca jer će vam trebat. Bar je tako kod nas
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB komentare doktorice pokušaj zaboraviti. Ne zna ona što mi znamo, a to je da ćeš uspjeti. 🙏🏼
Rina89 termofor na nogice obavezno, posebno nakon transfera, pomaže da ostane dobra cirkulacija u maternici, jer se tijelo ne muči sa dodatnim zagrijavanjem stopala. Pravilo jest beta 14 dnt, ali u ovom svijetu strpljenje je rijetka valuta 😂
Za sljedeći onda obavezno kupujem termofor 🙂.
Ili koristi TM u tu svrhu
💔💔💔
Rina89 ja sam rekla preporucio MPO doktor i dali su mi uputnicu 😁 a ono preporucio forum 😬🤣 i cure vitamin D mi je 40,dakle nizak. Danas se bacam u potragu za Dluxom crvenim. 🍀 Sanjich drzim sve za tebe 🙏😍
Pokušat ću i ja na isti način. 😁
Uh, tvoj je stvarni nizak. Dobro da si provjerila.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji