Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Siječanj 2021. 10:41

Bozma 🍀🐞

Sanjich, 7 dana od ovulacije bi ga trebalo vadit, ali on ti tada samo govori jesi imala ovulaciju taj ciklus. Inace ako se hoces uvjerit da ga imas dovoljno nakon FETa onda ga izvadis. Netko tu je vadio, manemoj ili netko, pa je bio manji na samom utrogestanu nego sto je bio sa injekcijama prigesterona

to znam za 21 dc kad se vadi ali bila je prica jos nekad u postupku..ako se tko sjeca il ima zapisano :)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Siječanj 2021. 10:44

Sanjich, ne znam kad se treba vaditi progesteron (ako ne pratiš ovulaciju, mislim da možeš bilo kad. Inače, ima točan dan kad se vadi da se potvrdi ovulacija), ali sam gledala na nekom filmiću da su značajno veće šanse implantacije ako se uz utriće dobivaju dodatne injekcije progesterona nakon transfera. Ja sam ih dobivala u svom poludobitnom postupku.
    (i izvadi betu sutra, molim te)

Sunny_, da, pitaš socijalnog ginekologa. Reci mu da pokušavate puno godina (pojačaj malo to, poduplaj te godine) sa praćenjem ovulacije i sve, da te ne bi maltretirali s nekim filozofijama. Ako kreneš prije mene (ja ću u ponedjeljak vjerojatno), javi mi kako je prošlo sa prijavom i time. I kasnije sve pretrage rješavaš preko uputnica. Ako ti je loš socijalac, sad je vrijeme da ga zamijeniš - po mogućnosti s nekim tko zna koristiti email.

ericaa, onda ćemo u ožujku i ja i moja beba navijati za tebe. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Siječanj 2021. 10:44

Sanjich🤞🤰

Bozma 🍀🐞

Sanjich, 7 dana od ovulacije bi ga trebalo vadit, ali on ti tada samo govori jesi imala ovulaciju taj ciklus. Inace ako se hoces uvjerit da ga imas dovoljno nakon FETa onda ga izvadis. Netko tu je vadio, manemoj ili netko, pa je bio manji na samom utrogestanu nego sto je bio sa injekcijama prigesterona

to znam za 21 dc kad se vadi ali bila je prica jos nekad u postupku..ako se tko sjeca il ima zapisano :)

Netko iz IVF poliklinike je vadio, mislim na dan transfera ili koji dan kasnije.

💔💔💔

14. Siječanj 2021. 10:46

Sanjich🤞🤰

Bozma 🍀🐞

2dc su meni pisali da vadim, ali tada ne smije bit velik jer ako je velik valjda znaci da imas cistu ili tako nesto. Jedino ako ces nakon transfera izvadit pa da si sigurna da ga uzimas dovoljno. Ali ne vjerujem da je to kod tebe razlog sto se nije implatiralo, imala si svoju ovulaciju i vec tu si imala progesterona, plus 8 utrogestana. 

• rita7
    14. Siječanj 2021. 10:46

Sunny_  uputnicu za humanu u bolnici ti daje tvoj soc. ginekolog ! ja ga ni nisam imala do ovog sranja tako da dok sam nasla soc. ginekologa i narucila se isto je bila drama...navikla sam sve preglede obavljat privatno ali mislim da bi bankrotirala da sam u ovom krenula odmah kod privatnika....mozda i dodem kod privatnika ako me osvoje na konzultacijama xd ali ako ne-ispucam ovo koliko mogu preko hzzo-a

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

ericaa
    14. Siječanj 2021. 10:51

MTB

Sanjich, ne znam kad se treba vaditi progesteron (ako ne pratiš ovulaciju, mislim da možeš bilo kad. Inače, ima točan dan kad se vadi da se potvrdi ovulacija), ali sam gledala na nekom filmiću da su značajno veće šanse implantacije ako se uz utriće dobivaju dodatne injekcije progesterona nakon transfera. Ja sam ih dobivala u svom poludobitnom postupku.
    (i izvadi betu sutra, molim te)

Sunny_, da, pitaš socijalnog ginekologa. Reci mu da pokušavate puno godina (pojačaj malo to, poduplaj te godine) sa praćenjem ovulacije i sve, da te ne bi maltretirali s nekim filozofijama. Ako kreneš prije mene (ja ću u ponedjeljak vjerojatno), javi mi kako je prošlo sa prijavom i time. I kasnije sve pretrage rješavaš preko uputnica. Ako ti je loš socijalac, sad je vrijeme da ga zamijeniš - po mogućnosti s nekim tko zna koristiti email.

ericaa, onda ćemo u ožujku i ja i moja beba navijati za tebe.

the more the merrier  hvala ti...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

14. Siječanj 2021. 10:58

https://ibb.co/QKD7wy2  🤣🤣🤣🤣 mtb slijedim tvoje stope 😊 di cu nabavit vecu kutijicu 😳

• rita7
    14. Siječanj 2021. 11:00

mtb i sunny_
    zaboravila sam napisat jednom kad dodes na humanu u bolnicu i dobijes nekog doktora na odjelu, sve pretrage koje ti oni tamo kazu i dogovoris da radis ti i oni daju uputnice i to za bolnicu gdje zelis (tipa ja sam kod njih na sv. duhu a vadim krv u vinogradskoj i sl.), ne trebas vise vidjet niti soc. ginekologa niti soc. doktora (bar godinu dana dok ne zatrebs ponovo d1).....

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Siječanj 2021. 11:00

Sanjich🤞🤰

https://ibb.co/QKD7wy2 🤣🤣🤣🤣 mtb slijedim tvoje stope 😊 di cu nabavit vecu kutijicu 😳

Moje ne bi stalo u kutijicu, ja imam nekoliko kutija u jednom ormariću - za jutro, za popodne, za večer, ... 
    Postat ćemo super žene 

💔💔💔

14. Siječanj 2021. 11:02

MTB

Sanjich🤞🤰

https://ibb.co/QKD7wy2 🤣🤣🤣🤣 mtb slijedim tvoje stope 😊 di cu nabavit vecu kutijicu 😳

Moje ne bi stalo u kutijicu, ja imam nekoliko kutija u jednom ormariću - za jutro, za popodne, za večer, …
    Postat ćemo super žene

dobra ideja s kutijicama.. ma ide mi na k otvarat svaki san 10 kutija.. morat cu ja nes iskombinirat na tjednoj bazi pripremit.. samo da ubacin u sebe..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.