Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    14. Siječanj 2021. 09:45

Slee nadam se da se danas bolje osjecaš 
    Čupica totalno nepotreban komentar od doktorice. Apsolutno nema logike da bi zamrznuli nešto što prije nisu pregledali i utvrdili da ima sperme unutra dovoljno za postupak. Nije nikome u interesu tebe filati hormonima pa na dan oplodnje utvrdit da u zamrznutom materijalu nema sperme. Bit će to sve super 
    Manemoj super kuma 
    Nikita drago mi je da si se konačno čula sa doktorom i da se sad osjecaš bolje  zaslužuješ laganu i bezbolnu budućnost 
    MTB vjerojatnosti i statistike ne vrijede za nas tu  vjerojatnost da ćemo M i ja imati dijagnozu azoo je bila manja od 1% pa evo nas. Ti za svoje godine imaš super AMH i M ima super spermio. Ja baš vjerujem da ćeš ti biti trudnica jako brzo 
    Sanjich ideš po svoje smrzliće i to jako brzo  želim ti svu srecu 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Siječanj 2021. 09:54

Nikitta, pa da, žene tamo imaju ogromno srce. Dođe netko s tužnom pričom i odmah ga prime. Ljudi to zloupotrebljavaju.
    Ja ih nisam molila ni cimala da nešto bude brže jer, realno, imam oko mjesec i pol do transfera, a nalazi mi trebaju za to. Je da sam znatiželjna, ali ne želim biti radi toga bezobrazna.
    Sanjam muža kako se seksa sa ženama od 80 godina ispred moje pokojne babe. Što misliš, zašto odbrojavam do zadnje tablete??? 
    I da, riješit ću to s konzultacijama, ali idući tjedan. Malo sam se preforsirala ovih dana, treba mi odmor. Ako se čeka mjesec i više, onda ionako tih par dana neće napraviti neku razliku, tad ću već biti u postupku (a možda i trudna). Budem tražila ginekologicu uputnicu idući tjedan, a onda ovdje i savjete za gdje i kako.

Sunny_

💔💔💔

Lucyinthesky
    14. Siječanj 2021. 10:09

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Lucyinthesky

Sanjich🤞🤰

manemoj

Sanjich🤞🤰

Kmammu je inace trebala bit rijec imam xD

Ps curke hvala svima na podrski idemo dalje u novi fet 🤞🤞❤️ brzo ce to doci sad.. Kad pogledam kalendar pocetak veljace.. To je doslovno 2-3tjedna 😊🤞👶

Jesi piskila jutros?

Jesam nema nista 😊 drzite fige sad da M brzo stigne.. Sanjala sam dva puta pozitivan test tokom noci.. Moram rec da je osjecaj fenomenomenonalan i da mi jw koolko god to zvucalo morbidno.. To dalo malo vjetra u ledja i podsjetilo zasto dizem glavu gore i idem u novi fet u pohod na 👶🤞🤞❤️

To je dobar stav, drži se i bit će to ok, sljedeći je dobitan🤞👍Betu ipak izvadi da zaključiš tu priču.

Kakav je tebi plan za dalje? Nikako da pitam a vrijeme je da krenem navijati opet 😉

Pitaš mene ili Sanjich?

Tebe :)

Ja ti krajem ožujka idem ponovno u postupak i to je to, borba dalje.Do tad ću obavit te pretrage za trombofiliju i to je više manje to.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    14. Siječanj 2021. 10:13

Slee

Jaoooo koliko vi stignete ispisat u par sati! Pa nemreeeem vas sustic!
    Ovlas sam bacila oko na sve jer sam iscrpljena na max, moram samo spomenuti da je Bajo moj favorit jer imamo isti talent i strast prema testovima. Sjene su tu, ja glasam za novo testiranje ujutro, ne znam sanjich sto si odlucila.

Ja sam u medjuvremenu (dok ste vi ispisale 20stranica) zavrsila na infuziji jer mi je dosla muka, nije prestajalo ispadati iz mene zgrusana krv i bilo je malo kao u hororu. Krvna slika hvala bogu super pa ne treba transfuzija. Kaze doktorica da sam ja samo odlucila izbaciti sve sto se moglo oduziti na 5 dana u par sati. Idem sad spavati jer za drugo nisam.

Drz nam se i javi se, da znamo da je sve ok ❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

14. Siječanj 2021. 10:26

Žene moje nadam se da razumijete zasto ne stavljam test ☃️, nema smisla samo produljujemo bespotrebno. Ajmo se okrenut nadolazećim aktivnostima.. Za par dana mila milica moze krenut piskit, drzimo joj 🤞🤞 nek pokrene pozitivan niz... A js cu u veljaci skupa s vama 😊❤️

Saro sretno sa seceron 😊
    Lucy i ozujak ce brzooo, jedva cekan i navijam da ti bude uspjesan ❤️

Mtb enciklopedijo nasa jesi li upisala u svoju biljeznicu sta o vadjenju progesterona kad se ide u fet.. Bozma, nikita znate li vi? 
    Meni je u glavi da je moguce da nema dovoljno prog. U tijelu i zato ne uspije implantacija.. Koji dan se on onda vadi? Na ovulaciju ili? Na daN transfera?  Sjecam se da je to netko pisao mozda ove cure u inozemstvu.. Da to kontroliraju u tijeku postupka pa npr ako je slab dobiju injekcije ili nes.. 
    Meni je palo na pamet mozd sam ja imala manjka jer je ipak 7dpo bio transfer.. A utriće nisam stavljala ranije.. 

sbjelisi
    14. Siječanj 2021. 10:27

Nisam sve stigla pročitati, stislo me posao. 
    Sanjich ahahah ti čekaš nas pa da zajedno u veljači grizemo nokte! Čekamo betu.. 
    MTB bravo za popis, Vinokradska je draga, tamo sam vadila prvi put spolne hormone, bili su dragi, a ja sva smotana... 
    Nikitta HBO Go ima 7 dana free trial 

oharascarlett14@gmail.com

Sunny_🐣
    14. Siječanj 2021. 10:29

cure ja isto razmišljam da se narucim u Petrovoj na konzultacije. Meni je to sa bolnicama isto znanstvena fantastika kao kod MTB  srećom nisam imala nikakvih zdravstvenih problema pa doktoricu opće prakse i soc ginekologa imam samo na papiru nikad nikakvu uputnicu nisam tražila  Jedino što sam radila je papa test jednom godišnje i to privatno preko firme. E sad uputnicu za Petrovu za humanu trebam tražiti svog soc ginekologa ili doktor opće prakse? i za sve te pretrage vezane uz MPO zovem soc ginekol. i kažem da se spremamo za MPO i da mi trebaju te i te uputnice ili? 
    stvarno nema smisla tolike pare davati privatnim laboratorijima ... 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

ericaa
    14. Siječanj 2021. 10:32

Pozdrav,
    evo da vam javim da su na humanoj zaključili da je prevelika gužva u velajči ovdje na forumu pa me stavili za ožujak 
    valjda sam ja krivo razumjela, na menstruaciji u veljači se trebam javiti za konzultacije i onda u ožujku u postupak. Tako da, eto. 32 godine sam dočekala, u ovoj godini MPO 2 put vađenim hormonima, 3 briseva, 2 papa testa, 2 markera i jednim praznim folikulom. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

14. Siječanj 2021. 10:34

Sanjich, 7 dana od ovulacije bi ga trebalo vadit, ali on ti tada samo govori jesi imala ovulaciju taj ciklus. Inace ako se hoces uvjerit da ga imas dovoljno nakon FETa onda ga izvadis. Netko tu je vadio, manemoj ili netko, pa je bio manji na samom utrogestanu nego sto je bio sa injekcijama prigesterona

Mila-Milica
    14. Siječanj 2021. 10:37

Sanjich🤞🤰

Žene moje nadam se da razumijete zasto ne stavljam test ☃️, nema smisla samo produljujemo bespotrebno. Ajmo se okrenut nadolazećim aktivnostima.. Za par dana mila milica moze krenut piskit, drzimo joj 🤞🤞 nek pokrene pozitivan niz… 

Planiram kako su cure preporučile, 8. dan od transfera. 🙏🙏

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.