Sanjich, sve znaš već ❤️ iđemo dalje.
Mtb, 😂 ja i Bajo se definitivno savršeno uklapamo u tvoju podlistu šta se tiče imena. 😂 A moj muž bi se najviše složija sa prvim dijelom imena.
Držite mi fige, spreman se na test glukoze. Lipo sam marendala bar sad (ovdje se radi malo drukciji test nego u RH gdje moras doruckovat prije dolaska na secer). Živila Njemačka 😂
A da? Pa sretno ti! Kod nas ne smijes nista jest 12 sati prijs… Jos kad te potres zdrma dan ranije 🙆🏻♀️ sretno i javi nam rezultate 🤗🤗
Taj se ovdje radi u slučaju da su vrijednosti ovog kojeg cu ja sada raditi prekoračene tj vise od dozvoljenih. Pa da budu sigurni onda ide taj veliki. Zapravo je u jednu ruku samo mrcvarenje trudnice ako mora to prolazit nakon tog malog testa. Al njihova pravila. Ja sam jutros bila gladna zato san sritna jer je taj test na redu prvo. Inače ga smatram apsurdnim. 🤷🏻♀️😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Kmammu je inace trebala bit rijec imam xD
Ps curke hvala svima na podrski idemo dalje u novi fet 🤞🤞❤️ brzo ce to doci sad.. Kad pogledam kalendar pocetak veljace.. To je doslovno 2-3tjedna 😊🤞👶
Jesi piskila jutros?
Jesam nema nista 😊 drzite fige sad da M brzo stigne.. Sanjala sam dva puta pozitivan test tokom noci.. Moram rec da je osjecaj fenomenomenonalan i da mi jw koolko god to zvucalo morbidno.. To dalo malo vjetra u ledja i podsjetilo zasto dizem glavu gore i idem u novi fet u pohod na 👶🤞🤞❤️
To je dobar stav, drži se i bit će to ok, sljedeći je dobitan🤞👍Betu ipak izvadi da zaključiš tu priču.
Kakav je tebi plan za dalje? Nikako da pitam a vrijeme je da krenem navijati opet 😉
Pitaš mene ili Sanjich?
Tebe :)
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mtb, 😂 ja i Bajo se definitivno savršeno uklapamo u tvoju podlistu šta se tiče imena. 😂 A moj muž bi se najviše složija sa prvim dijelom imena.
Držite mi fige, spreman se na test glukoze. Lipo sam marendala bar sad (ovdje se radi malo drukciji test nego u RH gdje moras doruckovat prije dolaska na secer). Živila Njemačka 😂
A da? Pa sretno ti! Kod nas ne smijes nista jest 12 sati prijs… Jos kad te potres zdrma dan ranije 🙆🏻♀️ sretno i javi nam rezultate 🤗🤗
Taj se ovdje radi u slučaju da su vrijednosti ovog kojeg cu ja sada raditi prekoračene tj vise od dozvoljenih. Pa da budu sigurni onda ide taj veliki. Zapravo je u jednu ruku samo mrcvarenje trudnice ako mora to prolazit nakon tog malog testa. Al njihova pravila. Ja sam jutros bila gladna zato san sritna jer je taj test na redu prvo. Inače ga smatram apsurdnim. 🤷🏻♀️😁
Uuuuuu sretno meni je bila užasna muka od glukoze a, ruke mi licile na okorjelog narkoma posli jer nije mogla nac venu iz prve 🤗
Uuuuuu sretno meni je bila užasna muka od glukoze a, ruke mi licile na okorjelog narkoma posli jer nije mogla nac venu iz prve 🤗
Jel ovako Bajo? https://ibb.co/10qBWr2
To je moja priča otkad san se rodila.
A ovdje mi uvik ista sestra vadi krv, i to bude masakr. Da ne pricam kako me je prosli put dvaput bola u prazno. Al šta se ona unervozila, to je tribalo vidit. I od sve zivcanosti mi je na kraju vadila iz neke vene pokraj ručnog zgloba, koliko sam shvatila, tu inače dici vade 😂🤦🏻♀️ I sad čekam, i gledan je, cila san nervozna da me opet ne izmasakrira. Dođe mi da pitam drugu sestru da ona to ovaj put napravi. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jel ovako Bajo?https://ibb.co/10qBWr2
To je moja priča otkad san se rodila.
A ovdje mi uvik ista sestra vadi krv, i to bude masakr. Da ne pricam kako me je prosli put dvaput bola u prazno. Al šta se ona unervozila, to je tribalo vidit. I od sve zivcanosti mi je na kraju vadila iz neke vene pokraj ručnog zgloba, koliko sam shvatila, tu inače dici vade 😂🤦🏻♀️ I sad čekam, i gledan je, cila san nervozna da me opet ne izmasakrira. Dođe mi da pitam drugu sestru da ona to ovaj put napravi. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
😂😂😂🤗
Sanjich 😔. Ali imas jos 2, izvukla je krivu slamku ovaj put, ali sljedeca je prava.
MTB nikitta ti je vec rekla, uzmi uputnicu za konzultacije i naruci se mailom u Petrovu. I sto je Sanjich rekla, ponesi samo one nalaze koje si nosila na ove dosadasnje konzultacije. Po ovom forumu mi se cini da imaju dobrih doktora
Sanjich bas mi je krivo,ali isto ti izvadi betu obavezno..slazem se s Bozmom, mozda kriva slamka,iduca ce bit pobjednicka.. samo hrabro i glavu gore 🙏🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Malo vijesti iz Vinogradske
Opako sam podbacila. Samo 9 epruveta krvi Je li mi olakotna okolnost što sam već jednu turu obavila, i što idući tjedan imam još dvije ture?
Anyway, dio nalaza je gotov sutra, dio za mjesec dana. Ok mi je to, s obzirom na to da idem na postupak iza 15.2. S obzirom da doktorica nije razdvojila uputnice po trajanju čekanja nalaza, zapravo će mi na mail skoro sve doći tek za mjesec dana (jer šalju po uputnicama), ali mogu od sutra doći osobno kod njih skupiti sve što je gotovo.
Za naručivanje - termine imaju tek krajem mjeseca. Ali puštali su ljude i bez narudžbe, jako su ljubazne. Oni bez prebivališta u Zagrebu mogu doći bez naručivanja, ako nije prevelika gužva - prime. Primaju i trudnice bez naručivanja, ali nisam sigurna koliko bi popili moju teoriju da sam ja trudnica u negativnom tjednu
Ekipa je vesela, rade u lošim uvjetima ali su ljubazni i stalno je vedra atmosfera. Prvi put sam tamo, ali baš mi se svidjelo.
I da, doktori često na uputnice napišu nešto općenito (testovi trombofilije, testovi koagulacije). Onda je dobro imati popisić (ja sam ga, naravno, imala) što nam sve u tim testovima treba. Baš sam si bila sretna jer sam mislila neke testove i doplatiti ako je na uputnici samo suženi dio, ovako je žena sve poklikala i sve sam napravila for free
💔💔💔
I jesam li spomenula da mi je danas zadnji dan terapije?
Još samo dvije šugave tablete danas i gotovoooo!!!
Što znači da si uskoro i dečka vidim.
💔💔💔
Sara, držimo fige za dobre rezultate. Iako, ta tvoja pretragica djeluje piece of cake.
Maslačakxxx, meni je isto super vaša ideja o posvajanju i baš se veselim kako nas budeš obavještavala.
Bozma, da, ideja je dobra. Budem pitala ZG cure ovih dana za mišljenja o bolnicama/doktorima, moram priznati da mi je to sad malo previše (a možda i manjak krvi govori iz mene ). Sad mi je bitno malo se smiriti i opustiti i ne razmišljati o pretragama. Do vikenda neću razmišljati o novim stvarima, treba mi odmor.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji