Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2021. 17:07

Ruska1986

MTB

Ruska1986, scena s pikanjem je zakon.Najbolji dio filma.
    Ja sam baš taj dio vikala na nju - ma ne tako, pa jesu oni tebi uopće pokazali?!?!?!

I tamo je dozvoljena pratnja, on je s njom cijelo vrijeme 😂😂 a sta se pikanja tice, nije pogledala ocito prvu stranicu naseg foruma

ahahahhahaha, baš si me nasmijala

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Siječanj 2021. 17:09

Ruska1986

MTB

Ja sam baš taj dio vikala na nju - ma ne tako, pa jesu oni tebi uopće pokazali?!?!?!

I tamo je dozvoljena pratnja, on je s njom cijelo vrijeme 😂😂 a sta se pikanja tice, nije pogledala ocito prvu stranicu naseg foruma

Ma je, ja danas na većinu filmova urlam - Lako vam je tako kad nema korone.  
    Čitala je, čitala, ali loše - pa vidiš da je znala cijeli onaj dio kako se blastocista implantira u maternici  Sad se pitam, možda je to film o manemoj? I ona čita, ali loše. 

💔💔💔

Marinela87
    13. Siječanj 2021. 17:12

Mtb super za nalaze!! Točno kužim za briseve, i meni je ureap. uzela od 2. do 7 mjeseca! I 4 ture antibiotika. Ne ponovilo se

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Ruska1986
    13. Siječanj 2021. 17:13

I test.. Ocito je neki Clear Blue a ne trakice... Daj ono, saberi se zeno!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

13. Siječanj 2021. 17:16

MTB

Ruska1986

MTB

Ma je, ja danas na većinu filmova urlam - Lako vam je tako kad nema korone.
    Čitala je, čitala, ali loše - pa vidiš da je znala cijeli onaj dio kako se blastocista implantira u materniciSad se pitam, možda je to film o manemoj? I ona čita, ali loše.

a kad je čitala taj dio činilo mi se kao da čita našu prvu stranu, još je onako sporo i sa nekim čudnim pauzama čitala, a to je zato dok u glavi prevede sa hrvatskog na engleski
    Ja sam još primjetila da se kod njih postupak čeka pola godine, pa sam promislila kako smo mi sretne, kod nas samo 3 mjeseca, a nekad ni toliko

13. Siječanj 2021. 17:19

Ruska1986

I test.. Ocito je neki Clear Blue a ne trakice… Daj ono, saberi se zeno!

Da, a ja se mislim a je luda, umjesto da je kupila kineze, oni uvjek nešto pokažu, mogla se bar zabavit par dana pišajuč i čekajuć bolju crtu

Ruska1986
    13. Siječanj 2021. 17:23

Bozma 🍀🐞

Ruska1986

Da, a ja se mislim a je luda, umjesto da je kupila kineze, oni uvjek nešto pokažu, mogla se bar zabavit par dana pišajuč i čekajuć bolju crtu

Provlacit kroz filtere, bacat u smece/kopat po smecu, rastavljat na dijelove... Ma zanimacija za bar par dana 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

ericaa
    13. Siječanj 2021. 17:26

Ruska1986

Bozma 🍀🐞

Ruska1986

Provlacit kroz filtere, bacat u smece/kopat po smecu, rastavljat na dijelove… Ma zanimacija za bar par dana 😂😂

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ANKSIMORON
    13. Siječanj 2021. 17:33

ericaa

Ruska1986

ericaa

MTB

Bozma 🍀🐞

MTB

Nina92, ne mogu znati jer te ne znam, ali neke stvari koje ona njemu tamo napravi su meni skoro pa neoprostive. Na to djelovanje mislim, ali ne želim pisati previše da ne spojlam drugima. Nije problem biti tužan, depresivan, histeričan, odustati, blabla… dok si ne uzmemo pravo da koristimo druge ljude kao boksačke vreće. Na žalost, previše sam u životu bila boksačka vreća drugim ljudima, ni kriva ni dužna, pa danas imam nultu toleranciju na to i to me jako živcira i kad vidim u životu i kad vidim na ekranu.

to što kažeš za njeno ponašanje, ja sam na prvu rekla jbt. koje drame, ja nikad nisam ovako regairala nakon neuspjelog, nekad malo zaplačem (više ni to) i idemo dalje, ali meni nikad muž nakon negativne bete/testa nije postavljao onakva pitanja. Ona njegova pitanja nakon negativnog testa po meni isto nisu ok

Ja uzimam u obzir njegove godine. Prebrzo su oni u sve zajedno ušli i nemam osjećaj da su se educirali (pogotovo on). Mislim, helou, gdje je njoj D vitamin a njemu Profertil?
    I meni nije problem njena drama, ni njegova pitanja, ni njihove svađe, sve je to jako prirodno. Težak je ovo proces.
    Nego onaj zaplet u zadnjoj trećini filma, zadnja svađa. E to, tu je ona meni nastupila neoprostivo.

IIIIII sad ga moram pogledatiJeste čule da će se snimati Sex i grad bez Samathe, nove epizode? Morat ću pogledati iako original je original. E i pogledala sam Bridgerton, sasvim ok serijica za mozak na pašu, čak mi bilo žao što je gotova. Povijesno većinom niđe veze ali koga briga

Da, al meni nekako to nije bez Samanthe

istina, kombinacija njih 4 je ipak original i zabavna. Vidjet ćemo, bacit ću oko da mogu prokomentirat i iskritizirat. E jeste gledali Emily u Parizu? Kao trebalo je bit slično Sex i gradu al meni baš i nije osim što je fokus na modu (po meni čak i isforsirano) i kao sexualni život. Nije mi serija loša al nije da bi opet gledala….

Ja sam je pogledala i to u dan doslovno... ni meni nista posebno... aj zgodan je glumac jedino to... 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Teja1408
    13. Siječanj 2021. 17:41

Meni je film samo okej. Mozda malo prespor.
    U principu mi je tuzno vidjeti sa strane sto mi prolazimo ili smo prosli 🥺
    Koji je to vrtlog emocija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.