Evo i mene napokon, ostala sam barem 200 stranica zaostatka, jedva sve procitala 😀
Bila sam u ponedjeljak na prvim konzultacijama i dr mi je odmah u startu lijepo objasnila da bi bilo bolje da su nam na nalazu phd-a napisali da je kod nas ivf neuspjesan. Bez obzira na to ipak idemo barem pokusati. Moram vaditi hormone i doc na uzv 12-14 dan ciklusa. Hormni su se pozurili jer je M stigla prerano, jutros, pa cijeli dan organiziram vađenje krvi sutra na poslu i transport iste do Petrove jer ja ne mogu dobiti slobodan dan. Nadam se da ce to dobro ispasti. Upisana sam za postupak u svibnju.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Pogledala sam i ja i ono… Ok je… Opcenito mi njih dvoje nisu neki par, bolje da je uzela onog od 40 😂😏
I malo mi isto bude iritantna na kraju kad izgubi nit. Jel ima jos kakvih filmova na tu temu?
E, tu se slazem! Taj mi je bas komad, ovaj neki strkljo
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo mene s druge ture tableta pa da ispricam iskustvo. U 8:50 primila sam dvije tablete misoprostola (2x400) i morala ih otopiti ispod obraza u pola sata. Grcenje je pocelo vec nakon 15 minuta. U 9:30 sam mogla popiti tabletu sto me spasilo. Bolilo je mevicu jace nego jaka menstruacija, ali podnosljivo. Ono sto mi je bilo grozno je sto me uhvatila treskavica, ali srecom je to trajalo samo pola sata. Treskavica i vrucica su isto normalna pojava jer tablete djeluju na mikrocirkulaciju. Nakon sto sam popila tabletu protiv bolova (od 800mg) sve se ubrzo stisalo i nastavilo boliti samo kao obicna menstruacija. Krvarenje je krenulo, ali nista spektakularno. U jednom navratu me potjeralo na wc kada je u skoljku pljusnuo malo veci komad. Tad sam osjetila olaksanje. Nastavila sam oskudno krvariti. U 14 na pregledu doktor potvrdjuje da je sve otisno, nitko sretniji od mene. Imam jedino neki cistu na lijevom jajniku, kaze da moguce da je to od svega. Kontrola nakon menstruacije iduce. Pauza dva ciklusa pa mmozemo dalje.
Sad sam uhvatila vremena sve zaostatke procitat..
Drago mi je da je gotovo i da nisi imala nikakve probleme dodatne kolko god to zvucalo uzasno.. Ja kad se sjetim piky i njene agonije nemogu doc k sebi pa mi je drago da je tebi stvarno islo sve kako treba.. ❤️ Proletit ce i ta dva ciklusa, malo gustaj posveti se stvarima koje volis a npr u trudnoci nemozes bas i naravno tipkaj nam 😘😊
Evo i mene napokon, ostala sam barem 200 stranica zaostatka, jedva sve procitala 😀
Bila sam u ponedjeljak na prvim konzultacijama i dr mi je odmah u startu lijepo objasnila da bi bilo bolje da su nam na nalazu phd-a napisali da je kod nas ivf neuspjesan. Bez obzira na to ipak idemo barem pokusati. Moram vaditi hormone i doc na uzv 12-14 dan ciklusa. Hormni su se pozurili jer je M stigla prerano, jutros, pa cijeli dan organiziram vađenje krvi sutra na poslu i transport iste do Petrove jer ja ne mogu dobiti slobodan dan. Nadam se da ce to dobro ispasti. Upisana sam za postupak u svibnju.
Čupica bas sam pitala jucer za tebe. Suuuper 😊😊😊 koliko su spermića našli? Drago mi je da idete u postupak 😊😊😊 brzo ce taj svibanj 😍
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Nina92, nisu meni problem njena razmišljanja, svi imamo takve periode. Meni je problem način na koji ona djeluje. Baš mi je iritantna.
ANKSIMORON, za trudnoću bi D vitamin trebao biti preko 100, čak idealno oko 120. Meni je u mjesec dana trudnoće pao sa 80 (3dnt) na 60 (7tt), bez pola muke, a ona je i dalje tvrdila da je to dobro jer je zima i svi smo u deficitu. Ima ona tu neku predrasudu. A to je čak JEDINI suplement koji je znanstveno potvrđeno da pomaže (4 puta su nam veće šanse ako nam je dobra razina).
Onda bi ti i ja bila iritantni hhahaha ja sam 5 godina bila pozetivna, istrazivala doktore, pretrage sve kao ti a sad imam neka ponašanja kao i ona ali nedam se ja haha dan po dan pa cemo vidjeti sta ce bit
Ja ga bas zato nisam mogla pogledat u potpunosti nego sam na preskokce... Jer se bojim da s vremenom ne postanem i ja takva a tek aam na pocetku.. Zato mi se i nije svidio film bas..
MTBsuper za nalaze 💪
Cure koliko ste vi cekali nalaze za briseve ako ste radili kod privatnika? Ja radila 5.1. u IVFu i jos mi nist nisu javili. A za krvne pretrage poslali nalaz iduci dan 🤷♀️
Brisevi se uvijek duze cekaju, mislim cak i do desetak dana.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Zanimljivo kako su se sad i druge požurile komentirati 😎☕
Gdje se na egrađaninu mogu vidjeti uputnice?
Hm, jel se uopce mogu vidjet? Ja sam uvijek samo nalaze trazila tamo i samo su mi oni i bili vidljivi... Il nisam dobro gledala 🤔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Pozdrav cure, evo da se malo javim. Krenule su mi turbo obaveze pa ne stignem puno popratiti. Uglavnom odgovara mi da sam okupirana jer mi vrijeme brze prolazi do UZV🙏. Na dane znam biti sva u brigama, posebno nocu, je li sve ok, hoce li biti, pa sto pitanja i potpitanja.🙈Presenzibilna sam i nema mi pomoci😁🙈
Ruska1986- bebica je preslatka i prekrasna, vidi se da ce biti napredna curetina, vec trenira gimnastiku😍❤️
Sanjich- mozda je prerano jos za testic, svako tijelo je prica za sebe i tu sam nekako mišljenja da nema pravila. Malo se jos strpi i usmjeri misli u citanje te knjige koja ti je zanimljiva. Navijam za tebe🤞🤞🤞❤️
Svim curama koje cekaju postupak, zelim da sve bude Odlicno pa da lijepo opušteno krenete i da rezultati budu✅😇One koje su vec krenule s bockanjem, suosjećam s vama i svaki put je tesko kao i prvi dan. Ja sam se tri puta dnevno bockala, i uvijek iste traume. Ako nesto znaci, ja bih malo mjesto uboda lagano izmasirala pa mi se nisu stvarale otekline nikakve. One koje planiraju raditi nalaze ili cekaju rezultate da sve bude u referentnim vrijednostima ( ovo ne mislim na one koje cekaju betu- to neka bude sto vece).🤞💪
Love u All❤️
Neka si se ti uposlila da ne razmisljas previse 🤗🤗🤗 bas sam jucer dr rekla kako je nekako lakse kad si vec u nekim vecim tt jer bar od bebe imas povratnu informaciju da je ok, mrda se non stop. Ono do 20 tt je bas mucenje
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Čupica bas sam pitala jucer za tebe. Suuuper 😊😊😊 koliko su spermića našli? Drago mi je da idete u postupak 😊😊😊 brzo ce taj svibanj 😍
Sunny ne pise nam broj, samo da su u nekim uzorcima oskudno pronađeni spermiji. Ne vjerujem da je to veliki broj ali kad smo vec do tu dosli idemo do kraja probati. MM isto ima nesto manje testise s time da se i jednom uopce ne stvara spermatogeneza. Drago mi je da je u 5 mj jer sada ne mogu izostat sa posla, a radim u bolnici, dok je ovo sa koronom i potresom. Radimo preko svojih mogucnosti. Tako da imam vremena da se to malo smiri, ja izvadim sve nalaze i psihicki se pripremim 😀
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Uf, uzurbano kod tebe! Super, nek se sve pokrenulo.. Brzo ce ti proletit 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji