Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    13. Siječanj 2021. 18:44

Čupica

Sunny_

Čupica

Evo i mene napokon, ostala sam barem 200 stranica zaostatka, jedva sve procitala 😀
    Bila sam u ponedjeljak na prvim konzultacijama i dr mi je odmah u startu lijepo objasnila da bi bilo bolje da su nam na nalazu phd-a napisali da je kod nas ivf neuspjesan. Bez obzira na to ipak idemo barem pokusati. Moram vaditi hormone i doc na uzv 12-14 dan ciklusa. Hormni su se pozurili jer je M stigla prerano, jutros, pa cijeli dan organiziram vađenje krvi sutra na poslu i transport iste do Petrove jer ja ne mogu dobiti slobodan dan. Nadam se da ce to dobro ispasti. Upisana sam za postupak u svibnju.

Čupica bas sam pitala jucer za tebe. Suuuper 😊😊😊 koliko su spermića našli? Drago mi je da idete u postupak 😊😊😊 brzo ce taj svibanj 😍
    Sunny ne pise nam broj, samo da su u nekim uzorcima oskudno pronađeni spermiji. Ne vjerujem da je to veliki broj ali kad smo vec do tu dosli idemo do kraja probati. MM isto ima nesto manje testise s time da se i jednom uopce ne stvara spermatogeneza. Drago mi je da je u 5 mj jer sada ne mogu izostat sa posla, a radim u bolnici, dok je ovo sa koronom i potresom. Radimo preko svojih mogucnosti. Tako da imam vremena da se to malo smiri, ja izvadim sve nalaze i psihicki se pripremim 😀

Ajme super onda vam se sve lijepo poklopilo 😊 tako mi je drago 😊 sad do 5tog mjeseca uživajte što više i obskrbi se suplementima 💪💪 jesam dobro shvatila da cete prvo pokusati ivf, a ne odmah icsi? 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Marinela87
    13. Siječanj 2021. 18:46

Mtb Haha, isplatilo bi se probat, možda to kod mene ide naopakim redom, prvo kod tebe na listu, pa onda  i zapravo trudna😂 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

13. Siječanj 2021. 18:47

korisničkoime

🌼TiKi🌼

MTB meni je test bio pozitivan 8dnt, a beta 793, mislim da to nisam bila ja, haha.
    Sanjichsvakako ponovi test ili izvadi betu, sto se patis s tim sjenicama. Ja cak mislim da vidim nest na onom prvom, ali tko ce ga znati. Cesto nas samo zavaravaju ti testovi ako ih radimo prerano.
    Razumna ja sam imala koma period nakon gubitka bebe, zivot mi je bio horor, srusio mi se svijet. S vremenom sam naucila zivjeti s tim gubitkom, dani u suzama su postajali rijeđi, a ja sam postajala sve stabilnija u glavi. Toliko da me sada rijetko sto moze baciti u depresiju. Uzmi jedan dan isplaniraj ga od pocetka do kraja, odi na frizuru, setaj, kupuj nove krpice, druzi se s ljudima koje volis i tako par puta i bit ce ti bolje. Jako je bitno da emocije be drzis u sebi, ako ti se place placi, ako ti se vristi, proseci u sumu i vristi koliko te volja. Bit ce bolje, zivot je takav, cupav i dlakav, ali nema predaje. ❤️

Super si napisala. Ja sam nakon takvog gubitka imala i missed uz kiretažu i biokemijsku. Po tome bih odavno trebala biti u nekoj ustanovi zavezana u luđačku košulju, ali eto nisam, guram dalje.

Sry ak si vec pisala al svaki put kad vidim tvoi post pitam se zasto nemas potpis.. Mozda si vec rekla i pisala al evo  uvijek se pitam jer te nemogu nikako popratit u kojoj si fazi i sta si sve prosla a tako lakse pamtim ljude 😊

Čupica
    13. Siječanj 2021. 18:50

Sunny_

Čupica

Sunny_

Čupica

Evo i mene napokon, ostala sam barem 200 stranica zaostatka, jedva sve procitala 😀
    Bila sam u ponedjeljak na prvim konzultacijama i dr mi je odmah u startu lijepo objasnila da bi bilo bolje da su nam na nalazu phd-a napisali da je kod nas ivf neuspjesan. Bez obzira na to ipak idemo barem pokusati. Moram vaditi hormone i doc na uzv 12-14 dan ciklusa. Hormni su se pozurili jer je M stigla prerano, jutros, pa cijeli dan organiziram vađenje krvi sutra na poslu i transport iste do Petrove jer ja ne mogu dobiti slobodan dan. Nadam se da ce to dobro ispasti. Upisana sam za postupak u svibnju.

Čupica bas sam pitala jucer za tebe. Suuuper 😊😊😊 koliko su spermića našli? Drago mi je da idete u postupak 😊😊😊 brzo ce taj svibanj 😍
    Sunny ne pise nam broj, samo da su u nekim uzorcima oskudno pronađeni spermiji. Ne vjerujem da je to veliki broj ali kad smo vec do tu dosli idemo do kraja probati. MM isto ima nesto manje testise s time da se i jednom uopce ne stvara spermatogeneza. Drago mi je da je u 5 mj jer sada ne mogu izostat sa posla, a radim u bolnici, dok je ovo sa koronom i potresom. Radimo preko svojih mogucnosti. Tako da imam vremena da se to malo smiri, ja izvadim sve nalaze i psihicki se pripremim 😀

Ajme super onda vam se sve lijepo poklopilo 😊 tako mi je drago 😊 sad do 5tog mjeseca uživajte što više i obskrbi se suplementima 💪💪 jesam dobro shvatila da cete prvo pokusati ivf, a ne odmah icsi?

Joj to nisam pitala, a mislila sam, sad si me sjetila 🤦‍♀️ upisala me u biljeznicu na kojoj pise ivf, nemam pojma sada, bila sam jako zbunjena tada kad nisam niti uputnicu trazila za tu krv i uzv. A upisana sam na D1 pa sam trebala dobiti. Idem 25.1. na uzv pa cu se malo bolje informirat 😀

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

Sunny_🐣
    13. Siječanj 2021. 18:52

Čupica

Sunny_

Čupica

Sunny_

Čupica

Joj to nisam pitala, a mislila sam, sad si me sjetila 🤦‍♀️ upisala me u biljeznicu na kojoj pise ivf, nemam pojma sada, bila sam jako zbunjena tada kad nisam niti uputnicu trazila za tu krv i uzv. A upisana sam na D1 pa sam trebala dobiti. Idem 25.1. na uzv pa cu se malo bolje informirat 😀

Hahaha sve jasno 😂 i ja od treme pola stvari nisam pitala, a jos sam ih imala zapisane na papiru 😁 ma kako god bitno da ima materijala za postupak i da se krece  💪💪 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Čupica
    13. Siječanj 2021. 18:56

Sunny_

Čupica

Sunny_

Čupica

Sunny_

Čupica

Hahaha sve jasno 😂 i ja od treme pola stvari nisam pitala, a jos sam ih imala zapisane na papiru 😁 ma kako god bitno da ima materijala za postupak i da se krece 💪💪

Upravo tako 😀

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

13. Siječanj 2021. 18:57

SBjelis

Bozma ne uzima li ova klinika iz MK materijal iz europske banke Cryos? Tamo bi trebalo pisati na sta su donori testirani….

Donori su iz te, iz Danske, a donorice iz neke Ukrajinske, imala sam negdje stranicu spremljenu, i katalog

13. Siječanj 2021. 19:14

Sanjich🤞🤰

korisničkoime

🌼TiKi🌼

MTB meni je test bio pozitivan 8dnt, a beta 793, mislim da to nisam bila ja, haha.
    Sanjichsvakako ponovi test ili izvadi betu, sto se patis s tim sjenicama. Ja cak mislim da vidim nest na onom prvom, ali tko ce ga znati. Cesto nas samo zavaravaju ti testovi ako ih radimo prerano.
    Razumna ja sam imala koma period nakon gubitka bebe, zivot mi je bio horor, srusio mi se svijet. S vremenom sam naucila zivjeti s tim gubitkom, dani u suzama su postajali rijeđi, a ja sam postajala sve stabilnija u glavi. Toliko da me sada rijetko sto moze baciti u depresiju. Uzmi jedan dan isplaniraj ga od pocetka do kraja, odi na frizuru, setaj, kupuj nove krpice, druzi se s ljudima koje volis i tako par puta i bit ce ti bolje. Jako je bitno da emocije be drzis u sebi, ako ti se place placi, ako ti se vristi, proseci u sumu i vristi koliko te volja. Bit ce bolje, zivot je takav, cupav i dlakav, ali nema predaje. ❤️

Super si napisala. Ja sam nakon takvog gubitka imala i missed uz kiretažu i biokemijsku. Po tome bih odavno trebala biti u nekoj ustanovi zavezana u luđačku košulju, ali eto nisam, guram dalje.

Sry ak si vec pisala al svaki put kad vidim tvoi post pitam se zasto nemas potpis.. Mozda si vec rekla i pisala al evo uvijek se pitam jer te nemogu nikako popratit u kojoj si fazi i sta si sve prosla a tako lakse pamtim ljude 😊

A ne mogu stavit, ako se tu izdam morat cu vas sve strijeljat🤣🤣🤣🤣. Pocela sam tu prepoznavat ljude, npr miss, stavila je onaj svoj mail zaranakit i skuzila sam da znam tko je jer imamo zajednickih poznanika.... Postalo je ovo malo sve raskalašeno🤣🤣🤣.
    Zezam se, ne da mi se svaki put ispod posta citati taj sav jad koji mi se dogodio.

Kacusha
    13. Siječanj 2021. 19:30

Drage cure, Sanjich ponovi test svakako! Nikitta drago mi je da si se cula s doktorom. MTB koji ludi snovi, ja vecinom sanjam neka ubojstva 😁 Razumna znam da nije neka utjeha, ali rasplacem se skoro svaki dan... 😐 Ja jos cekam nalaze krvi i sutra napokon na posao!!! 🍾 U zadnje vrijeme našu borbu gledam samo kao teži put do cilja 🤰😍🙏

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

MISS
    13. Siječanj 2021. 19:32

Pokusavam nac film Only You ali nigdje ga nema, HBO nemam pa tamo ne mogu...zna li netko di ga još mogu pogledati, po mogucnosti s prijevodom? 
    Bozma je stavljala link negdje...

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.