Meni je film samo okej. Mozda malo prespor.
U principu mi je tuzno vidjeti sa strane sto mi prolazimo ili smo prosli 🥺
Koji je to vrtlog emocija.
Ma ono, da nisam prosla kroz to, ne bi ga ni pogledala. Ovako se opet i nas tice..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Meni je film samo okej. Mozda malo prespor.
U principu mi je tuzno vidjeti sa strane sto mi prolazimo ili smo prosli 🥺
Koji je to vrtlog emocija.
Ma ono, da nisam prosla kroz to, ne bi ga ni pogledala. Ovako se opet i nas tice..
Bas to, slazem se
Pogledala sam i ja i ono... Ok je... Opcenito mi njih dvoje nisu neki par, bolje da je uzela onog od 40 😂😏
I malo mi isto bude iritantna na kraju kad izgubi nit. Jel ima jos kakvih filmova na tu temu?
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav cure, evo da se malo javim. Krenule su mi turbo obaveze pa ne stignem puno popratiti. Uglavnom odgovara mi da sam okupirana jer mi vrijeme brze prolazi do UZV🙏. Na dane znam biti sva u brigama, posebno nocu, je li sve ok, hoce li biti, pa sto pitanja i potpitanja.🙈Presenzibilna sam i nema mi pomoci😁🙈
Ruska1986- bebica je preslatka i prekrasna, vidi se da ce biti napredna curetina, vec trenira gimnastiku😍❤️
Sanjich- mozda je prerano jos za testic, svako tijelo je prica za sebe i tu sam nekako mišljenja da nema pravila. Malo se jos strpi i usmjeri misli u citanje te knjige koja ti je zanimljiva. Navijam za tebe 🤞🤞🤞❤️
Svim curama koje cekaju postupak, zelim da sve bude Odlicno pa da lijepo opušteno krenete i da rezultati budu✅😇One koje su vec krenule s bockanjem, suosjećam s vama i svaki put je tesko kao i prvi dan. Ja sam se tri puta dnevno bockala, i uvijek iste traume. Ako nesto znaci, ja bih malo mjesto uboda lagano izmasirala pa mi se nisu stvarale otekline nikakve. One koje planiraju raditi nalaze ili cekaju rezultate da sve bude u referentnim vrijednostima ( ovo ne mislim na one koje cekaju betu- to neka bude sto vece).🤞💪
Love u All❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Mtb super za nalaze!! Točno kužim za briseve, i meni je ureap. uzela od 2. do 7 mjeseca! I 4 ture antibiotika. Ne ponovilo se
Ti si mi sad miljenica ❤️❤️❤️
A ne ove tu, razglabaju o glupom filmu i ignoriraju moje vijesti 🙄
Bum ti sredila upad na listu trudnica preko reda, 😘😘😘
💔💔💔
MTB super za nalaze 💪
Cure koliko ste vi cekali nalaze za briseve ako ste radili kod privatnika? Ja radila 5.1. u IVFu i jos mi nist nisu javili. A za krvne pretrage poslali nalaz iduci dan 🤷♀️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Nikitta koonacno da su se stvari i za tebe pokrenule, tako mi je drago! Odmah je lakse..
Razumna tako ce se stvari i za tebe pokrenuti, samo moras naci sto je to sto ce te iskopati iz rupe u kojoj si trenutno zapela. Dr.opce prakse ce ti prep.HZZO psihijatra. Ima ih u svakoj bolnici. On ce ti biti potpora, vjetar u ledja da se iskobeljas.
MTB wow, suuuuper! Korak po korak...
Sanjich ovi grand finale dani su bas teski, izdrzi jos malo. Bas mi je drago da si odlucila cekati betu do petka! Eto sta znaci ova divna potpora ovdje!!
Film je pun rupa i da od nedavno nisam u ovoj temi ne bih ga pogledala dalje od 10min. Ali ona mi je prelijepa i dalje...
Javio se HZZO gin.mailom da je posao uputnice, sad me zanima koje... Probam vidi preko egradjana... Optisala sam mu moze li i uputnica za vitamine i minerale 🙈🙈 Pa sad kako bude. Jeziga. Skup je ovo sport.
Bozma ne uzima li ova klinika iz MK materijal iz europske banke Cryos? Tamo bi trebalo pisati na sta su donori testirani....
oharascarlett14@gmail.com
ANKSIMORON, ove doze koje mi uzimamo su ti za lagano dizanje i održavanje, ne možeš tu napraviti kuršlus. Ne bi valjalo uzimati megadoze na duže vremena, ali i one se mogu (i preporučava se) uzimati na kratke staze za dobar boost. Evo, ja ću idući tjedan vaditi i ako mi nije dovoljno digao (a vjerojatno nije), tražit ću megadoze.
Nina92, ne mogu znati jer te ne znam, ali neke stvari koje ona njemu tamo napravi su meni skoro pa neoprostive. Na to djelovanje mislim, ali ne želim pisati previše da ne spojlam drugima. Nije problem biti tužan, depresivan, histeričan, odustati, blabla… dok si ne uzmemo pravo da koristimo druge ljude kao boksačke vreće. Na žalost, previše sam u životu bila boksačka vreća drugim ljudima, ni kriva ni dužna, pa danas imam nultu toleranciju na to i to me jako živcira i kad vidim u životu i kad vidim na ekranu.
to što kažeš za njeno ponašanje, ja sam na prvu rekla jbt. koje drame, ja nikad nisam ovako regairala nakon neuspjelog, nekad malo zaplačem (više ni to) i idemo dalje, ali meni nikad muž nakon negativne bete/testa nije postavljao onakva pitanja. Ona njegova pitanja nakon negativnog testa po meni isto nisu ok
Ja uzimam u obzir njegove godine. Prebrzo su oni u sve zajedno ušli i nemam osjećaj da su se educirali (pogotovo on). Mislim, helou, gdje je njoj D vitamin a njemu Profertil?
I meni nije problem njena drama, ni njegova pitanja, ni njihove svađe, sve je to jako prirodno. Težak je ovo proces.
Nego onaj zaplet u zadnjoj trećini filma, zadnja svađa. E to, tu je ona meni nastupila neoprostivo.
A scena sa pikanjem? 😂😂 moj je uvijek bjezao iz kuce 😂
Ajme i moj xD ne bi taj pogledo u mene dok se bodem.. Samo pita jel jesi jel ok a nekad ni to xD
Zanimljivo kako su se sad i druge požurile komentirati 😎☕
Gdje se na egrađaninu mogu vidjeti uputnice?
💔💔💔
Zanimljivo kako su se sad i druge požurile komentirati 😎☕
Gdje se na egrađaninu mogu vidjeti uputnice?
Sve bi mi na listu preko reda, a usput nam ne i drago da su ti nalazi uredni 😁
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji