Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    02. Studeni 2020. 22:48

Angribird, Peyton hvala vam na informaciji...
    Meni se čini da su ovam onda to u Solgaru stvarno premale doze...🤔 Pošto svugdje piše 600mg dnevno...
    Ovaj L-karnitin u Proxeedu je super doza, 500mg. Sad još moram vidjeti da li kupiti još i ove velike doze Q10 o kojima cure pričaju.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

02. Studeni 2020. 22:49

peyton

angribird

peyton

I ja pijem Solgarov q10,(50tableta ima unutra) taj su mi preporučili u ljekarni, upoznati su s mojim stanjem.

Proguglaj, znam da su tu cure narucivale sa iherba. Trebalo bi unositi oko 600mg da bi se nesto postiglo. A tolikih doza kod nas na zalost nema kupiti. Ja sam se isto razmišljala da naručim, pa sve danas cu, sutra cu.

Znam za iherb, ali nisam nikad naručivala. Nitko mi nikad nije spomenuo doze, a iskreno, nisam uopće razmišljala o tome.
    Koji s iherba preporučujete?

Ja nisam narucivala isto sam procitala tu na forumu za taj iherb, vidim da na postu iznad Lucyinthesky spominje i neku drugu stranicu. Samo sam malo istrazivala po internetu pa sam nasla i na par stranica na hr i na americkim forumima da bi najmanje 600mg trebalo uzimati da bi se nesto postiglo. A kod njih ima naruciti doze od 200, 400, 600 dok je kod nas svaki od 30, ispada da bi trebalo popiti dnevno 20 kapsula, tih od 30🤔🤔🤣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Studeni 2020. 22:51

AuroraB

Lucyintheskymeni je doktorica u Petrovoj rekla da ako su stanice nezrele da je to "njezin bed" u smislu terapije i davanja štoperice, zato je i zvala embriologicu u labos i išla provjeriti kakve su moje zapravo bile pa da zna bolje odrediti terapiju. Ispostavilo se da moje nisu bile nezrele već da nisu bile najbolje kvalitete. Onda je još jednon pogledala LH, rekla da bi mogao biti i viši i tu mi je odredila Menopur. Eto, čisto da znaš i za sebe.

Meni ovo jako ima smisla zdravoseljački. Ako su nezrele, trebalo je možda još malo čekati ili dati drugačiju stimulaciju.
    Naravno, možda i pričam gluposti.

💔💔💔

Lucyinthesky
    02. Studeni 2020. 22:53

Ja cijelo popodne čitam i nadoknađujem 
    LucyLou zaista mi je jako žao za betu,nekako sam baš jako za tebe navijala Šta reći,znam da je teže tim više što morate sve iz početka,ali sigurna sam da će vam dr nešto pametno reći pa čisto da znate na šta još obratiti pažnju.Držim bezbroj figa za dalje!
    MilaSt drži se,poznato mi je to kad ostaneš bez transfera,ali bez brige,mladi ste koliko vidim i bit će to sve supach 
    Sanjich super za brdo stanica,a freez all mi se čini kao super taktika,posebno uz dr.Sheldona 
    Nikitta budeš ti rasturila tu operaciju,baš imam feeling da budeš i bit će sve prva liga kad završiš,novi početak 
    Nina92 nadam se da će bolovi uskoro prestati i da će ti se tijelo odmoriti za sljedeći FET.
    Bella puno sreće tebi i bebici,mora bit sve dobro,jednostavno mora!
    MTB sretno sutra,bit će beta top topova.a za Coronu se nadam da ipak nije.
    manemoj super za stanice i uspješnu aspiraciju,budu se one lijepo oplodile,a ovo sa estrofemom za menopauzu mi je poznato,tak sam i ja bila u čudu 

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

AuroraB
    02. Studeni 2020. 22:54

NadimakMTB

AuroraB

Lucyintheskymeni je doktorica u Petrovoj rekla da ako su stanice nezrele da je to "njezin bed" u smislu terapije i davanja štoperice, zato je i zvala embriologicu u labos i išla provjeriti kakve su moje zapravo bile pa da zna bolje odrediti terapiju. Ispostavilo se da moje nisu bile nezrele već da nisu bile najbolje kvalitete. Onda je još jednon pogledala LH, rekla da bi mogao biti i viši i tu mi je odredila Menopur. Eto, čisto da znaš i za sebe.

Meni ovo jako ima smisla zdravoseljački. Ako su nezrele, trebalo je možda još malo čekati ili dati drugačiju stimulaciju.

Pa eto... tako je ona sama rekla i svaka joj čast na tome.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Lucyinthesky
    02. Studeni 2020. 22:55

AuroraB

Hvala ti.To mi je bilo logično i čula sam to i prije i to je bilo moje prvo pitanje,ali odgovor je bio da to nije sigurno slučaj.
    I da,netko je pitao za Menopur danas čini mi se,imala sam ga ja u prvom i dobro sam odreagirala čini mi se.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Studeni 2020. 22:57

AuroraB

NadimakMTB

AuroraB

Pa eto… tako je ona sama rekla i svaka joj čast na tome.

Da, to bi meni ulilo puno povjerenja u nju. Volim iskrene i direktne stručnjake, koji mogu priznati da ne znaju sve i koji se ponašaju kao da smo mi tim, a ne oni Bogovi a ja dijete.
    A ne stalno za sve nas kriviti. Glupi Sheldon je našu Bozmu uvjerio da je stara 

💔💔💔

peyton
    02. Studeni 2020. 22:58

Lucyinthesky hvala na odgovoru! 
    Pitam jer sam i (bila)  u istoj klinici i isto mogu reći da je dr super, kao i sestra B., da brzo odgovaraju na mail, SMS....
    Nama je dr odmah na početku rekao da će biti jako teško, ali da ćemo probati. Nekoliko mjeseci sam bila na jednoj terapiji, ali nisam bas reagirala te mi je predložena donacija (ponovo). 
    Nakon par mjeseci su se pojavili folikuli, ali kako je korona i kako je to jedina klinika s kojom sam imala kontakt, a trebalo je brzo reagirati otišla sam opet k njima. (No, folikul niej bio dobar tako da ništa Od tog)
    Možda sam ja preosjetljiva i sigurno sam presubjektivna, ali cijelo vrijeme mi je žao što se nije probala stimulacija pikanjem. Ali, s druge strane, ja sam zelena u ovim vodama ....

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

peyton
    02. Studeni 2020. 23:01

angribird

peyton

angribird

peyton

I ja pijem Solgarov q10,(50tableta ima unutra) taj su mi preporučili u ljekarni, upoznati su s mojim stanjem.

Proguglaj, znam da su tu cure narucivale sa iherba. Trebalo bi unositi oko 600mg da bi se nesto postiglo. A tolikih doza kod nas na zalost nema kupiti. Ja sam se isto razmišljala da naručim, pa sve danas cu, sutra cu.

Znam za iherb, ali nisam nikad naručivala. Nitko mi nikad nije spomenuo doze, a iskreno, nisam uopće razmišljala o tome.
    Koji s iherba preporučujete?

Ja nisam narucivala isto sam procitala tu na forumu za taj iherb, vidim da na postu iznad Lucyinthesky spominje i neku drugu stranicu. Samo sam malo istrazivala po internetu pa sam nasla i na par stranica na hr i na americkim forumima da bi najmanje 600mg trebalo uzimati da bi se nesto postiglo. A kod njih ima naruciti doze od 200, 400, 600 dok je kod nas svaki od 30, ispada da bi trebalo popiti dnevno 20 kapsula, tih od 30🤔🤔🤣

Znači bankrot  ova bi bočica trajala jedva dva dana ..
    Idem ja vidjeti koju mi je prijateljica predložila s iherba (ona je pila), pa javim! 

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Studeni 2020. 23:03

peyton

Lucyinthesky hvala na odgovoru!
    Pitam jer sam i (bila) u istoj klinici i isto mogu reći da je dr super, kao i sestra B., da brzo odgovaraju na mail, SMS….
    Nama je dr odmah na početku rekao da će biti jako teško, ali da ćemo probati. Nekoliko mjeseci sam bila na jednoj terapiji, ali nisam bas reagirala te mi je predložena donacija (ponovo).
    Nakon par mjeseci su se pojavili folikuli, ali kako je korona i kako je to jedina klinika s kojom sam imala kontakt, a trebalo je brzo reagirati otišla sam opet k njima. (No, folikul niej bio dobar tako da ništa Od tog)
    Možda sam ja preosjetljiva i sigurno sam presubjektivna, ali cijelo vrijeme mi je žao što se nije probala stimulacija pikanjem. Ali, s druge strane, ja sam zelena u ovim vodama ….

A zašto ti neće probati sa stimulacijom? Jesi probala drugo mišljenje?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.