Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    12. Siječanj 2021. 11:56

korisničkoime

VM

korisničkoime

VM

Pozdrav cure,

Molim vas preporuku za vitamine za poboljšanje spermija, ginekologica nam je savjetovala da M nešto uzima po pitanju toga.
    Koristite li vaši nešto? Proguglala sam i pročitala da nekome pomogne, nekome ne, ali možda da probamo pa možda se što i malo popravi. Hvalaaaa

Moj m je pio caj za spermio od gosp. Mije iz Solina. Uz vitamin e i ashvagandu. Uguglas to i izbaci ti broj njegov, netko je po forumima stavljao. I od teske oligast je dosao do normo.

Hvala! koliko mjeseci ga je pio?

Mislim da čaj krene djelovati nakon 15, 20 dana. Mozda nakon mjesec ipo, 2 od pocetka koristenja je isao raditi spermio i bio je bas puno puno bolji.

jel to gdin Mijo Katurić iz Solina? ja sam našla neki broj telefona na nekom forumu iz 2016. Ako imaš broj koji je aktualan možeš ga staviti? hvala 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

sbjelisi
    12. Siječanj 2021. 11:57

Slee! Joj, daaa, zaboravila sam da si ti druga štreberka Da, to je tvoj s markerima, hvala ti 
    MTB kažem B da mi stavi te pretrage na povijest bolesti (umjesto samo ovako na mail) da mi soc. gin. napriše uput. Jer da je on ne priznaje mailove nego samo šta piše na Pov.bolesti - on će mi dati uputnicu za to što je na pov.b. Ona mi na to odgovori da dodjem na konzultacije ponovo. Znači li to opet 650kn? Ajme majko, bankrotirati ću... 
    Ruska1986 šta te briga, ti si trudna i sve je u redu  Držimo fige da sve dobro prodje... 

oharascarlett14@gmail.com

12. Siječanj 2021. 11:57

VM

Ne mogu pronaći travara Miju Katunara is Solina, na googlu mi aposlutno ništa ne izbaci, samo forumske postove od cura.
    ako imaš link ili broj molim te pošalji. Hvala!

Ajme nemam, nisam kuci. Samo malo ja cu pokusati naci.

Ruska1986
    12. Siječanj 2021. 12:05

Hvala, cure! Ma znam da ce sve bit ok, al si ne mozes pomoc 🤷🏻‍♀️ ipak nismo bile na kontroli vec 4 tjedna. Iako beba luduje zadnja dva dana(otkad sam joj maknula slatko 😂😂). 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

12. Siječanj 2021. 12:08

VM, Sunny evo nasla na forumu, mislim da je taj. Postoji i fiksni ali trebalo bi malo bolje prekopati forume. Najbolje je zvati iza 5 jer gosp. radi kroz jutro. I lijecnik je ali ne radi u struci. 

https://ibb.co/Y0Z3NBQ

• *.Women_name.*
    12. Siječanj 2021. 12:10

Ruska1986

Joj, cure moje, ja danas imam pregled u 15 do 3. Frce me u zelucu nenormalno! I vec mi je sad panika da ce mi tlak bit preko 150 🙆🏻‍♀️ Svaki put bude oko 145! Jedva cekam to odradit pa otic na jedan McTasty Bacon ❤💜❤💜❤💜

Sretno ❤️❤️❤️❤️ bit će sve okej 😊😊😊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Sunny_🐣
    12. Siječanj 2021. 12:11

korisničkoime

VM, Sunny evo nasla na forumu, mislim da je taj. Postoji i fiksni ali trebalo bi malo bolje prekopati forume. Najbolje je zvati iza 5 jer gosp. radi kroz jutro. I lijecnik je ali ne radi u struci.

https://ibb.co/Y0Z3NBQ

super hvala 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

flower93
    12. Siječanj 2021. 12:14

Evo javljam se iz bolnice sa par savjeta za sve vas buduce majke 😉 u petak je doktor procijenio na kontroli da me hitno mora hospitalizirat radi edema po nogama, mokracne kiseline koj raste u nebo i granicnog tlaka. sve je bilo kolko tolko okej i pod kontrolom do jucer popodne kad mi je lijeva noga naotekla duplo vise od desne 😱 to je izgledalo koma, nisam lijevu nogu uopce mogla i savinut u koljenu, pa cak je i koza malo boju promijenila. Odmah su posumnjali na trombozu i hitno na rebro na color dopler. Hvala Bogu, tu sumnju su otklonili ali preventivno mi daju za razrijeđivanje krvi i edem na lijevoj nogi se sad povukao. Ugl, kaj zelim rec. Cijelo vrijems u trudnoci sam slusala kak je naoticanje normalno. Kak svaka zena naotekne i kaj sad moj doktor oko toga radi dramu. Jucer sam bila korak do hitnog carskog, danas je ipak situacija pod kontrolom. Nemojte mislit da je naoticanje normalno i nemojte jesti puno slanog u trudnoci. Sto vise odmora i noge na poviseno. Ja sam do petka bila cijelo vrijeme u akciji jer sam se dobro osjecala, sad mi se to vraca. Mozda je s jednim bebacem to lakse, ali ako cete nosit dvojke, morate se duplo pazit. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 12:14

Koliko vidim, Proxeed ima L-arginine. Fett u It starts with the egg upozorava da on može naškoditi - ima više istraživanja gdje je kvaliteta i broj jajnih stanica bila smanjena nakon uzimanja tog suplementa i kaže da budemo oprezni s njim. Sad, ne bih ja nju slušala kao sveto slovo, ali svejedno provjerite želite li ga uzimati.

SBjelis, ne bih ja vjerovala tim provjerama aparatima, analiza krvi je tu ipak točnija.
    I da, kreni na instrukcije, ne želiš potonuti duboko kao manemoj
    Što se pretraga tiče, meni je moja divna socijalna ginekologica dala uputnice iako ništa nije pisalo na povijestima bolesti, nitko mi nije htio napisati. B mi je NAKON izgubljene trudnoće pristala napisati SAMO OGGT??? i one standardne (papa, brisevi, spolni hormoni) ali samo zato što mi ističe godina dana a hoću preko HZZO, inače je rekla da mi ne treba ni to. Tako da, ako ti ona ne bude htjela napisati, svejedno probaj kod ginekologa. Ili ga promijeni, barem Zagreb ima izbora na lopate. 
    A što se cijene kod B tiče, kod nje konzultacije koštaju samo 500kn tako da si dobro i prošla. 

ShangaiBaby, wooohooo, krenulo je krenulo!! Idemo po tu tvrdoglavu bebu ili bebe!! 

Ruska1986, navijamo za tebe!!! Uživaj sa svojom curicom!! 
    I zaslužila si da te lupa kad si joj oduzela slatko 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 12:17

flower93, uff, mora da ti je bilo gadno. Drago mi je da nije trombofilija i da su uspjeli to staviti pod kontrolu. 
    I hvala ti što misliš na nas i pišeš nam, ja sam si sad odmah ovo prekopirala u svoju "tekicu". 
    Kad ti je termin carskog?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.