Mtb jasno mi je da je zg skuplji grad po pitnaju svega. Ali da su ove stvari 4 puta skuplje. Nez to mi nije normalno.. daj boze da su gore neki bolji i kvalitetniji strucnjaci i dr, da svima uspije... Ali malo mi je to previse.
Sanjich haahahahahahaah i meni isto proslo kroz glavu, kontam, 5postupaka jedna pristojna garsonjera 😂😂😂😂
Korisnicko rekla sam im i za nalaze i stimulacije, receno mi je ok. Za pocetak doc gore i dogovorit sve. Tih 10-ak dana u postupku tribam bit u zg, sta mi je ok, jer ako sam se vec odlucila za nekoga, zelim da mi taj neko sve radi...
🤍
Slee ovo je prekul!!! Da to se zna dogoditi na toj tzv mlijecnoj liniji.
Niš to ne smeta samo pazi na to! Lijepa je naša različitost
Dvojajcane blizanke 🍒
Maslacak i Nikitta divneee vijesti! 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Vickivale hvalaaa! Bas je dobro znati da imamo u ekipi strucnaka.
Btw, ja imam specificnu situaciju jer moram voditi racuna o TRI cice. Da, nije sala. Imam ih tri. Jednu maluuuu zakrzljalu ispod pazuha. U puberteu mi je izbila ta “kvrga/masno tkivo” ispod pazuha, napravila sve moguce pretrage, mama premrla od straha, a na kraju se ispostavilo da je to treca dojka (imam mlijecne zlijezde i sve sve kao i prava (osim bradavice). Tako da se uvijek sprdam sa svojom gin da mi treba skuplje naplatit uzv dojki kad joj dodjem #cudak
Ajme ne mogu vjerovati.. meni od muža bratić pričao da je bio s curom koja ima tri, ja si u sebi mislim mali laže kao pas ali smijeskati ću se iz pristojnosti 🙈
Tvoj muž baš sretnik onda 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja si sad zamišljam žene kad idu u IVF na pregled.. pa to se ide na valove, sminkica, parfemi.. modna revija 😂
I onda dođem ja u tajicama i tenisicama za trčanje 🤣🤦♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Vickivale daa, u pubertetu mi je islo na zivce, sada je bas volim. A i ne vidi se bas jer je pod pazuhom, ali dodatno pazim i samopregledavam se svaki mjesec/dva i jednom godisnje uzv
Manemoj sad kad sam ja ta bivsa cura tvog bratica 😂😂😂😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav cure!
Samo da vam se opet malo javim, svaki dan čitam redovito, više put dnevno po malo jer inače ne bih stigla u korak s vama 😉.
Nama stigli nalazi kariograma - piše uredan muški/ženski kariotip.
Dok se suprug ne oporavi pauziramo... sljedeci tjedan počinje vec novi ciklus... nadam se da ćemo moći krenuti u ožujku barem...
Puse i zagrljaje šaljem svima! Očekujem nove debele bete i srčeka na uzv...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Mtbjasno mi je da je zg skuplji grad po pitnaju svega. Ali da su ove stvari 4 puta skuplje. Nez to mi nije normalno.. daj boze da su gore neki bolji i kvalitetniji strucnjaci i dr, da svima uspije… Ali malo mi je to previse.
Sanjich haahahahahahaah i meni isto proslo kroz glavu, kontam, 5postupaka jedna pristojna garsonjera 😂😂😂😂
Korisnicko rekla sam im i za nalaze i stimulacije, receno mi je ok. Za pocetak doc gore i dogovorit sve. Tih 10-ak dana u postupku tribam bit u zg, sta mi je ok, jer ako sam se vec odlucila za nekoga, zelim da mi taj neko sve radi…
Slazem se, i ja bih tako. Ja sam vec isplanirala u glavi ako bude potrebe lijepo ic sama, a m da dođe samo na dan punkcije🤣🤣. Vec sam istrazila sve oko repromeda😅. Ali isto molim Boga da mi uspije u citu😀
Anavi koliko ste cekali rezultate kariograma? I gdje ste bili
I btw da vi vidite sto mi je sve muz pokupovao za bolnicu, pa to kao da idem na skolski izlet, a ne na pobacaj. Sokici, cipsa dva, keksi, gumeni bomboni, cokolada, smoki 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Maslačak to baš zvuči divnoRuska86 ti si kod Š platila konzult, uzv i pregl 500kn? ja mu se izgleda uopće nisam svidjela
mene je baš oderao. Bolje da vam ne kažem koliko sam sve skupa tamo platila, ali šta god mi je predložio da napravim tamo sam napravila
uopće nisam razmišljala da ću to na kraju sve i platit haha kad mi je žena dala račun, dvaput sam morala pogledat. Dobro da je bio početak mjeseca inace bi ostala tamo prat podove i wc.
A nudio je on meni i hormone da vadim i sve ostalo, al sam rekla da cu to preko uputnica rjesavat. I onda mi je rekao vidimo se za 2 tjedna. Tako je i bilo! Dosla za 2 tjedna i krenula u postupak tako da dalje nista vise nisam placala, do prvog UVZa nakon potvrdjene trudnoce. 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji