Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    11. Siječanj 2021. 17:02

Lucyinthesky

ANKSIMORON

MilaSt

Bozmaidem gori iduci tj.
    Mtbmoze li info samo, sestra mi je rekla 500kn, sad vjer to su samo konzultacije + uzv.
    Sanjichkako si? Kako vrime prolazi 😒🤔
    Kačasori nisam povatala, kada si onda u fetu?
    Aurora tebi saljem poseban pozz 💪❤️❤️❤️ takoder svim curama drzite se ❤️ jutros sam se bas pozitivno sokirala popisom TRUDNICA! BRAVO ZENE ❤️💪

Ja sam ti platila 1150,00 kn… konzultacije plus uzv… ako sam dobro pohvatala ivf poliklinika??

I ja +traže svoj spermiogram(što mi je razumljivo) iako smo imali cijelu kolekciju, tako da je to još 450 čini mi se.

Vis, a nas nisu trazili da napravimo kod njih spermio. Uzeo je papire koje sam donijela i ravnao se po tom. Ne kuzim, kod svakog razlicito 😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

ANKSIMORON
    11. Siječanj 2021. 17:02

Slee

Mtb taj djecac je Nebojsaaaa biolog! Pita mene muz - sto ce nas taj tinejdzer oploditi 😂

Cujte ako ce oplodit neka bude i djecarac... nemam nista protiv... i tako je u modi starije koke i mladjarija... sto ne bi i ja... 😎

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 17:04

ANKSIMORON

MTB

ANKSIMORON, malo se brinem za tebe. U Beti nema muškaraca, osim nekog dječaka koji je možda biolog? radi s biolozima? Donio je moj zametak, ali to ti ima jedva 15 godina
    Kad ideš na konzultacije i kod koga?

Snadjem se ja… ne brini… rez sam si ja termin i u ivf 🤣🤣🤣 daj boze bar da ih obidjem kao trudnica… idem ti u srijedu na konzultacije kod dr bracun… jesam dobro upamtila prezime 😊

Pametno, ja si imam termin u Beti, a mislim si rezervirati i u IVF idući 
    Je, to joj je prezime, meni je ona divna bila (osim tih par detalja ) pravi girl crush. Baš me zanima kako će ti biti i koje ćeš ti impresije imati.

💔💔💔

11. Siječanj 2021. 17:05

Slee

Astra hvala ti na toj informaciji, stvarno! Jer ja bi premrla da vidim da me zovu!
    Korisnickoime - ja kao i ti pijem sve zasebno bas iz tog razloga sto smatram da je bolje da se ne piju istovremeno.
    Vickivale - hvala za ove korisne info! Ja svake godine odem na uzv dojki. U proslom postupku sam napipala kvrzicu ispod pazuha, skoro se onesvijestila. Na jraju nije bilo nista hvala bogu. Imam neku mini mini cisticu na lijevoj bradavici, ali dr kaze da nije nista znacajno.

Cure, evo ja u 13 popila prvu tabletu. Vec me malo grci, ali sam ok. Rekli su da mogu i ne moram prokrvariti vec danas.

A kao osnovni razlog je zato sto te vitamniske bombe zbune organizam i uopce ne djeluju kako bi trebale. To je njemu objasnjeno da bi tako trebao uzimati, pa racunam da je tako svakom organizmu. I jos mu je receno da ne valja uzimati previse dodataka nego se ograniciti na par najvaznijih, a zeljezo (uz c vitamin) je u svemu tome bitno da raznosi potrebne dodatke do cilja. 

Lucyinthesky
    11. Siječanj 2021. 17:07

manemoj

MTB

ANKSIMORON, mislim da ti je svejedno, samo trebaš taj oblik uzeti. Solgar ih mislim ima. Računaj da piješ 200mg dnevno (skup sport) pa se po tome ravnaj.

MilaSt, naivno moje. Cijena ovisi od doktora do doktora. U Beti sam ja bila od 3 doktora i platila tri različite cijene. Te "sitne" cijene, od 500kn, su obično samo konzultacije, bez UZVa. Iskreno, od kad je Covid meni ni na jednim konzultacijama nisu radili UZV, smanjuju kontakt maksimalno. UZVove rade samo kad si već u postupku. Prije Covida je svatko radio UZV i to lijepo naplatio.

Ja platila prve konzultacije 700 kn sa UZV, bila valjda sat vremena unutra, drugi put došla samo da mi pogleda opet endometrij u drugoj fazi ciklusa i to mi nisu ni naplatili.. sve mi se čini da sam ja financijski super prošla 😅

I meni je tako bilo kod njih kad smo krenuli.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

11. Siječanj 2021. 17:07

Vickivale e da si mi bila prije par mjeseci kad sam imala nalaz punkcije kojeg nisam znala procitat. Ne mrdaj nikud odavde, trebat cet ti meni jos 😁.
    MTB ma nije cak stvar cijena, dosta su slicne cijene za ove nase stvari u cjenicima, nego ovi nasi cesto progledaju kroz prste, vadis novcanik a ono sve OK, mozete ici. Toliko sam se privikla na to da sam jedan dan samo izasla, kasnije se vratila jer nisam platila, bezveze sam se vracala 😁.
    A iHerb, nasa ti carina carini sve preko 200kn. Cijene su ti dosta manje nego kod nas. A dodje kako kad, sad sam bila magnezij narucila i dosao za 10 dana, a nekad cekam i 20. Nakon sto sam procitala knjigu sam bila narucila sve ono sto je ona preporucila, svega za 2-3 mjeseca, nisam dijelila na vise posiljki, nije mi se dalo, 1200kn je bio racun, carine 250kn i doslo mi je za 3 dana UPS-om. 

• vickivale
    11. Siječanj 2021. 17:12

MTB da mila, taj manje zrači i to su noviji aparati.
    Jako sam ponosna na ove vaše redovne preglede dojki (onkolog u meni je bas zadovoljan!). Meni je to ko osobna higijena, ono zubi gineklog, cice....
    Ako mogu pomoć, smucam se tu po forumu, samo pitajte.
    Prevencija, prevencija, prevencija...

Dvojajcane blizanke 🍒

Slee
    11. Siječanj 2021. 17:13

Manemoj pa da, ima smisla! 
    Mtb i anksimoron ma me i je on bio presimpa tako sav nekako smusen i polusmotan😂
    U Beti mi je definitivno nedostajo taj razgovor s embriolozima, a vidim da je to u drugim klinikama pod normalno

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    11. Siječanj 2021. 17:16

Vickivale hvalaaa! Bas je dobro znati da imamo u ekipi strucnaka. 
    Btw, ja imam specificnu situaciju jer moram voditi racuna o TRI cice. Da, nije sala. Imam ih tri. Jednu maluuuu zakrzljalu ispod pazuha. U puberteu mi je izbila ta “kvrga/masno tkivo” ispod pazuha, napravila sve moguce pretrage, mama premrla od straha, a na kraju se ispostavilo da je to treca dojka (imam mlijecne zlijezde i sve sve kao i prava (osim bradavice). Tako da se uvijek sprdam sa svojom gin da mi treba skuplje naplatit uzv dojki kad joj dodjem #cudak

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Sunny_🐣
    11. Siječanj 2021. 17:17

Maslačak to baš zvuči divno 
    Ruska86 ti si kod Š platila konzult, uzv i pregl 500kn? ja mu se izgleda uopće nisam svidjela  mene je baš oderao. Bolje da vam ne kažem koliko sam sve skupa tamo platila, ali šta god mi je predložio da napravim tamo sam napravila  uopće nisam razmišljala da ću to na kraju sve i platit haha kad mi je žena dala račun, dvaput sam morala pogledat. Dobro da je bio početak mjeseca inace bi ostala tamo prat podove i wc. 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.