Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 16:30

Dakle, I have a confession to make. 
    Nisam nikad naručivala sa iHerba. Tips& tricks? Koliko to putuje do nas? Carina? Poštarina? Anything interesting? Treba li mi to uopće?

💔💔💔

• vickivale
    11. Siječanj 2021. 16:34

Je, pouzdano je, pogotovo ako imaju za usporediti snimke i nalaze od ranije ( obavezno ponesi ak imas kaj staro, gleda se dinamika!) ako je dobar nalaz ne moras ponavljati nista (mala je sansa lazno negativnih nalaza) svakako ne mamografiju, ona se radi s odmakom od godinu do dvije. 
    Ako nekoga bilo sto zanima za cice, pucajte 😉😉

Dvojajcane blizanke 🍒

Sreca ♥
    11. Siječanj 2021. 16:37

Ja sam bas trazila svoje nalaze i racune. Konzultacije i uzv kod Poljaka sam platila 320kn! I to radi toga jer sam karticno placala, gotovina je 300! Stvarno nez u cemu je razlika tolika! S tim da sam bila 45min u njega, sve ga ispitala, cak me i ispalija u par navrata. Ali volim to da je direktan!
    Maslacak predivno si ovo napisala, bas to, svi kao da upadnemo u kolotecinu tih postupaka. Ja sam jedva docekala ovih par miseci pauze. Bas mi triba! Svaka cast ❤️ ali nemoj odustajat, premlada si.. nemoj forsirat ali mladi ste, previse za odustajanje

🤍

Ruska1986
    11. Siječanj 2021. 16:38

MTB

Tuma

Dosta je velika to cijena u IVFu…. Ja sam u Repromedu konzultacije s uzvom platila 500 kn, kasnije folikulometrije 200kn, a jednom mi nisu ni naplatili..

Bila sam do sad na pet uvodnih konzultacija sa pet različitih doktora. Ovo su bile cijene:
    Lucinger sa UZV 500
    BetaPlus dr V sa UZV 1000
    BetaPlus dr D bez UZV 650
    BetaPlus dr B bez UZV 500
    IVF bez UZV 500

Ha ha, meni je moj Š prve konzultacije, sa pregledom i sa UVZom naplatio 500 kn 😜😜 doduse, par puta mi je reko da sam komad od zene 😂😂😂😂😂 mozda voli Bosanke koje vonjaju na rakiju 💁‍♀️ a i inace me dede vole 🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    11. Siječanj 2021. 16:41

Nego, cure, ja gledam sve moguce sta postoji... I naletim na HBOu na film Samo ti. Ako neko ima volje  i vremena, pa nek pogleda... Cura i decko, ona 35, on 26 i zele dijete ali ne ide.... Iz filma sam saznala da se test moze raditi 9 dnt 😂😂😂 Da oni znaju kad mi to radimo 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ ono, ima situacijica kroz koje i mi prolazimo...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 16:41

MilaSt

Ja sam bas trazila svoje nalaze i racune. Konzultacije i uzv kod Poljaka sam platila 320kn! I to radi toga jer sam karticno placala, gotovina je 300! Stvarno nez u cemu je razlika tolika! S tim da sam bila 45min u njega, sve ga ispitala, cak me i ispalija u par navrata. Ali volim to da je direktan!
    Maslacakpredivno si ovo napisala, bas to, svi kao da upadnemo u kolotecinu tih postupaka. Ja sam jedva docekala ovih par miseci pauze. Bas mi triba! Svaka cast ❤️ ali nemoj odustajat, premlada si.. nemoj forsirat ali mladi ste, previse za odustajanje

Zato što su usluge u Zg općenito skuplje nego u St. To vrijedi za sve usluge, tako da je meni to za očekivati. I ovdje kod privatnika možeš razglabati, sve ti odgovaraju i najčešće su jako ljubazni. Ali cijene su takve kakve jesu. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Siječanj 2021. 16:43

MTB draga, slobodno me sutra možeš maknuti sa začelja popisa. Nemoj me šutnuti daleko 🤣🤣🤣
    Moj handsome i ja smo samoinicijativno odlučili da ćemo se ko prave mačke, laboratorijski kresnut u veljači 😁🤭🤭 ipak je vele, dobra ekipa taj mjesec 🥂🍾❤️🌺 nego da, zvali su me iz klinike, mogu ovaj mjesec ako želim na svoju odgovornost ali moram test, 2 maske, zadnja taj dan, procedure... Pa smo odlučili da je možda ipak bolje da idem zdrava u sve to.
     Što se plaćanja tiče općenito, FET me košta 900e plus još neki dodaci i mislim da je i to jedan dio odluke. A pošto M trebam dobit za 2 tjedna mislim da to nije ništa strašno za pričekati, jer koliko god klinika bila dobra, kao i sve ove šta si nabrojala, njima je važno da se cifre vrte isto onoliko koliko je meni da nam postupak uspije. 
    Eto pa ako želiš, smjesti me među neko dobro društvo na popisu 🍾🍾🤗❤️🌺
    A do tada navijam za Sanchy i njezinu divnu ogromnu betu ❤️ 

endometrioza

Ruska1986
    11. Siječanj 2021. 16:45

I svaki trudnicki pregled je kod njih 650 kn. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

11. Siječanj 2021. 16:48

MilaSt

Maslacakpredivno si ovo napisala, bas to, svi kao da upadnemo u kolotecinu tih postupaka. Ja sam jedva docekala ovih par miseci pauze. Bas mi triba! Svaka cast ❤️ ali nemoj odustajat, premlada si.. nemoj forsirat ali mladi ste, previse za odustajanje

Jesi sada telefonski rekla na kakvoj si bila stimulaciji do sada? I da li bi oni sta u zg drugačije ili ces to saznati tek kad dođes gore?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 16:50

vickivale

Je, pouzdano je, pogotovo ako imaju za usporediti snimke i nalaze od ranije ( obavezno ponesi ak imas kaj staro, gleda se dinamika!) ako je dobar nalaz ne moras ponavljati nista (mala je sansa lazno negativnih nalaza) svakako ne mamografiju, ona se radi s odmakom od godinu do dvije.
    Ako nekoga bilo sto zanima za cice, pucajte 😉😉

Puno ti hvala.
    Ovo mi je prva mamografija pa sam uzbuđena kao da idem u vrtić.
    S tim da sam tražila da bude 3D mamograf, taj navodno manje zrači?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani