Bozma da to sam i ja razmišljala, posto već uzimam folnu.. uzeti sami inozitol. Inofolic sadrži myoinozitol plus folnu.. jedino da dr Xy ne zna još nešto vise o tom proizvodu i zašto bas njega preporučuje.. 🤔kontam da je možda bolje biti poslušna a da ne izmišljam toplu vodu, iako Inofolic sta je je izadje skuplji od ostalih kombinacija. Ali to je sve sitno naspram cilom životu :)
Anksimoron Proxeed već sadrži folnu kiselinu, manje nego je dnevna preporučena doza, ali moguće da se bolje apsorbira jer je to prašak koji se rastopi u vodi pa djeluje brže i bolje. Ja sam ubacila Folacin koji mi je ostao od prvog postupka odmah nakon aspiracije... sad sam ga opet izbacila i dalje pijem samo Proxeed. Što se magnezija i ostaloga tiče, to je tvoja odluka....
MTB javila sam se ja ofc i u Petrovu gdje su mi potvrdili...a onda je još uletjela i Slee.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bozma hvala ti na iscrpnom odgovoru! 😀 Hvala i ostalim curama.
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Anchyy123kao da sebe slušamjedan dan bi mu za vrat skočila koliko je statičan, drugi dan mi žao jer ajde bio je kod urologa i pije sad te suplemente, al meni to sve presporo. Ja bi stalno nešto istraživala, kopala, tražila mišljenja. Jedva čekam da dođemo do tih spermića i da je onda na meni red
a dotad ćemo ih voliti i biti strpljivi s njima
jer nema nam druge
Točno tako i ja razmišljam 👌🙂 kakvi su takvi su naši su 🥰
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Anchyy123kao da sebe slušamjedan dan bi mu za vrat skočila koliko je statičan, drugi dan mi žao jer ajde bio je kod urologa i pije sad te suplemente, al meni to sve presporo. Ja bi stalno nešto istraživala, kopala, tražila mišljenja. Jedva čekam da dođemo do tih spermića i da je onda na meni red
a dotad ćemo ih voliti i biti strpljivi s njima
jer nema nam druge
Točno tako i ja razmišljam 👌🙂 kakvi su takvi su naši su 🥰
točno ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
E sad jos jedno pitanje… ako se netko kuzi 😊 narucila sam proxeed women, solgar omega full spectrum, vitamin d… dal trebam uz to magnezij? I dal onda trebam tu folnu narucivat sto napominjete uvijek taj ubiqual? Ili mi je to pokriveno ovim gore?
Ja magnezij pijem radi vježbanja, ne znam je li presudan u ovo mnašem kontekstu.
Ubiquinol nije folna, to je CoQ10. Navodno je jako bitan, ja ga pijem odnedavno ali ne u preporučenim dozama.
💔💔💔
Sanjichda ma sigurno on zna razliku, bas ga i ja budem pitala ako uspijem doći do njega prije tebe, tj prije tvog prvog trudničkog pregleda ☺️
Ah vidim da ti imaš i inzulinsku rezistenciju, kod mene je uredan bio OGTT test. U svakom slučaju, taj inozitol pomaze općenito za zdravlje i povoljno djeluje i na živčani sustav kao i na smanjenje stresa. Mislim da ne bi škodilo nikom ga uzimati..
Ja cak nisam taj ogtt radila nego mi je inzulin i gkukoza ukazalo kao na to... Dok moja gin kod koje aam isla privatno nije to uopce uocila...
Anksimoron Proxeed već sadrži folnu kiselinu, manje nego je dnevna preporučena doza, ali moguće da se bolje apsorbira jer je to prašak koji se rastopi u vodi pa djeluje brže i bolje. Ja sam ubacila Folacin koji mi je ostao od prvog postupka odmah nakon aspiracije… sad sam ga opet izbacila i dalje pijem samo Proxeed. Što se magnezija i ostaloga tiče, to je tvoja odluka….
MTBjavila sam se ja ofc i u Petrovu gdje su mi potvrdili…a onda je još uletjela i Slee.
Hvala ti draga... izmasirala sam te 😄🙄🙄
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Bozmada to sam i ja razmišljala, posto već uzimam folnu.. uzeti sami inozitol. Inofolic sadrži myoinozitol plus folnu.. jedino da dr Xy ne zna još nešto vise o tom proizvodu i zašto bas njega preporučuje.. 🤔kontam da je možda bolje biti poslušna a da ne izmišljam toplu vodu, iako Inofolic sta je je izadje skuplji od ostalih kombinacija. Ali to je sve sitno naspram cilom životu :)
Ja sam prvo mislila mozd on ima sta od toga i nisam kupila inofolic.. I dosla na kontrolu on me pita jel pijem.. Ja mu kazem da nisam jos kupila jer imam joa gynositola pa kao nema mi smisla ovo bacat. I onda mi se bacio u to objasnjavanje i ne znam jel slucajno imao to otvoreno vec na kompjuteru ili sta.. Al samo mi je okrenuo ekran i krenuo objasnjavat.. Bio je dost uvjerljiv pa iskreno nije mi iza toga bilo prioritet zapamtit tocno sta je govorio..ali da pitat cemo opet 😊
Dakle, ja sam luuuuuuda. Ne znam je li to radi ovih pilula ili čega (radi trudnoće nije ), ali jede mi se meeesooo. Inače nisam mesojed, jedem ga jednom, dvaput tjedno. A sad bih si ga gurala u nos, u vene, sline mi idu na samu pomisao. Što nam svi ti hormoni rade
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji