Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Siječanj 2021. 13:32

Bozma da to sam i ja razmišljala, posto već uzimam folnu.. uzeti sami inozitol. Inofolic sadrži myoinozitol plus folnu.. jedino da dr Xy ne zna još nešto vise o tom proizvodu i zašto bas njega preporučuje.. 🤔kontam da je možda bolje biti poslušna a da ne izmišljam toplu vodu, iako Inofolic sta je je izadje skuplji od ostalih kombinacija. Ali to je sve sitno naspram cilom životu :) 

AuroraB
    11. Siječanj 2021. 13:34

Anksimoron Proxeed već sadrži folnu kiselinu, manje nego je dnevna preporučena doza, ali moguće da se bolje apsorbira jer je to prašak koji se rastopi u vodi pa djeluje brže i bolje. Ja sam ubacila Folacin koji mi je ostao od prvog postupka odmah nakon aspiracije... sad sam ga opet izbacila i dalje pijem samo Proxeed. Što se magnezija i ostaloga tiče, to je tvoja odluka.... 
    MTB  javila sam se ja ofc i u Petrovu gdje su mi potvrdili...a onda je još uletjela i Slee.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MISS
    11. Siječanj 2021. 13:35

Bozma hvala ti na iscrpnom odgovoru! 😀 Hvala i ostalim curama. 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Anchyy123
    11. Siječanj 2021. 13:39

Sunny_

Anchyy123kao da sebe slušamjedan dan bi mu za vrat skočila koliko je statičan, drugi dan mi žao jer ajde bio je kod urologa i pije sad te suplemente, al meni to sve presporo. Ja bi stalno nešto istraživala, kopala, tražila mišljenja. Jedva čekam da dođemo do tih spermića i da je onda na meni reda dotad ćemo ih voliti i biti strpljivi s njimajer nema nam druge

Točno tako i ja razmišljam 👌🙂 kakvi su takvi su naši su 🥰

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

Sunny_🐣
    11. Siječanj 2021. 13:43

Anchyy123

Sunny_

Anchyy123kao da sebe slušamjedan dan bi mu za vrat skočila koliko je statičan, drugi dan mi žao jer ajde bio je kod urologa i pije sad te suplemente, al meni to sve presporo. Ja bi stalno nešto istraživala, kopala, tražila mišljenja. Jedva čekam da dođemo do tih spermića i da je onda na meni reda dotad ćemo ih voliti i biti strpljivi s njimajer nema nam druge

Točno tako i ja razmišljam 👌🙂 kakvi su takvi su naši su 🥰

točno ❤️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 13:53

ANKSIMORON

E sad jos jedno pitanje… ako se netko kuzi 😊 narucila sam proxeed women, solgar omega full spectrum, vitamin d… dal trebam uz to magnezij? I dal onda trebam tu folnu narucivat sto napominjete uvijek taj ubiqual? Ili mi je to pokriveno ovim gore?

Ja magnezij pijem radi vježbanja, ne znam je li presudan u ovo mnašem kontekstu.
    Ubiquinol nije folna, to je CoQ10. Navodno je jako bitan, ja ga pijem odnedavno ali ne u preporučenim dozama.

💔💔💔

11. Siječanj 2021. 13:56

mandarinkica

Sanjichda ma sigurno on zna razliku, bas ga i ja budem pitala ako uspijem doći do njega prije tebe, tj prije tvog prvog trudničkog pregleda ☺️
    Ah vidim da ti imaš i inzulinsku rezistenciju, kod mene je uredan bio OGTT test. U svakom slučaju, taj inozitol pomaze općenito za zdravlje i povoljno djeluje i na živčani sustav kao i na smanjenje stresa. Mislim da ne bi škodilo nikom ga uzimati..

Ja cak nisam taj ogtt radila nego mi je inzulin  i gkukoza ukazalo kao na to... Dok moja gin kod koje aam isla privatno nije to uopce uocila... 

ANKSIMORON
    11. Siječanj 2021. 13:58

AuroraB

Anksimoron Proxeed već sadrži folnu kiselinu, manje nego je dnevna preporučena doza, ali moguće da se bolje apsorbira jer je to prašak koji se rastopi u vodi pa djeluje brže i bolje. Ja sam ubacila Folacin koji mi je ostao od prvog postupka odmah nakon aspiracije… sad sam ga opet izbacila i dalje pijem samo Proxeed. Što se magnezija i ostaloga tiče, to je tvoja odluka….
    MTBjavila sam se ja ofc i u Petrovu gdje su mi potvrdili…a onda je još uletjela i Slee.

Hvala ti draga... izmasirala sam te 😄🙄🙄

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

11. Siječanj 2021. 13:59

mandarinkica

Bozmada to sam i ja razmišljala, posto već uzimam folnu.. uzeti sami inozitol. Inofolic sadrži myoinozitol plus folnu.. jedino da dr Xy ne zna još nešto vise o tom proizvodu i zašto bas njega preporučuje.. 🤔kontam da je možda bolje biti poslušna a da ne izmišljam toplu vodu, iako Inofolic sta je je izadje skuplji od ostalih kombinacija. Ali to je sve sitno naspram cilom životu :)

Ja sam prvo mislila mozd on ima sta od toga i nisam kupila inofolic.. I dosla na kontrolu on me pita jel pijem.. Ja mu kazem da nisam jos kupila jer imam joa gynositola pa kao nema mi smisla ovo bacat. I onda mi se bacio u to objasnjavanje i ne znam jel slucajno imao to otvoreno vec na kompjuteru ili sta.. Al samo mi je okrenuo ekran i krenuo objasnjavat.. Bio je dost uvjerljiv pa iskreno nije mi iza toga bilo prioritet zapamtit tocno sta je govorio..ali da pitat cemo opet 😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 14:00

Dakle, ja sam luuuuuuda. Ne znam je li to radi ovih pilula ili čega (radi trudnoće nije ), ali jede mi se meeesooo. Inače nisam mesojed, jedem ga jednom, dvaput tjedno. A sad bih si ga gurala u nos, u vene, sline mi idu na samu pomisao. Što nam svi ti hormoni rade 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.