Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 15:24

Dakle, živcira me što svaki proizvođač ima svoja doziranja tableta.
    Pijem Shatavari (neću još dugo). Prvi proizvođač je napisao da trebam piti 2x 2 tablete dnevno, što je 2x800mg dnevno.
    Sad trebam otvoriti drugu bočicu (uzela sam od drugog proizvođača jer ovih nije bilo). Te se piju 1 kapsula dnevno od 500mg??? Čemu razlika od tri puta???
    Gledam CoQ10 - sad pijem ubiquinol, jedna tableta je 50mg, piše da se pije jedna dnevno (oh, yeah, right).
    Greškom sam kupila ubiquinone (bilo je kasno, bio je skup, nikome nije pisala vrsta, ovom je pisalo nešto Nutri nano, super apsorpcija, rekoh to je taj). Sad vidim da je on 30mg (?!??!) i isto se pije jedna dnevno (i kao ne smije se više od toga). Ništa mi više nije jasno  

💔💔💔

sbjelisi
    11. Siječanj 2021. 15:25

Cure, ovlaš sam bacila oko na zadnju stranicu, vidim nema nikakvih krucijalnih vijesti, sve ste dobro. To je najvažnije. 
    Ova Sanjich je za popi* Ahha, Lucija vrati seeee da Sanja pishaaaaaaa
    Oak.. Ja sam kontaktirala Betu i kažem da eto došla M 5.1., prošla za 5 dana, i ja sam spremna za FET, što mi prep,. napraviti od pregleda obzirom da sam bila na full stimulaciji, a borim se s cistama po cikama od rane mladosti. 
    Odgovor: ništa.
    Ja popi* pa kažem da ja želim svakako UYV svojih unutarnjih intimnih djelova da vidim u kojem su stanju nakon 14 dana full shopanja stimulacijom, jer da inače ne mogu spvati. I da želim UZV cika da vidimo u kojem su one stanju. Nadalje, da sam sigurna da postoje pretrage koje bi bilo zgodno napraviti, a čije slike možemo poraviti. Budimo iskreni - niti imam malo godina, niti imam puno vremena. Osim toga, kad već plaćam MPO valjda može HZZO provjeriti svoju potncijalnu rodilju JEDNOM u njenom živonom vijeku i spremiti kako valja da ulogu podizanja nataliteta u ovoj državi, i đirenja ljubavi a ne mržnje. 

Samo je stigao ovaj mail: 
    Ciklus kada cemo vratiti embrione napravite 2dc esytradiol i progesteron da vidim dali je dobar ciklus. Možete napraviti i imunoloske i trombofilske analize: Faktor II; Faktor V Leiden, MTHFR 677 i 1298, PAI; AFA, ANA i lupus antikoagulant. Naravno -ponoviteTSH i anti TPO

Et. Pa vi recite da pored 30tis kn za postupak ja moram MOLITI da i kaže koje pretrage ne bi bilo loše napraviti. Meni je to FAIL. Mi 'rvati.

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 15:26

ANKSIMORON

MTB

MilaSt, ja ne bih radila UZV (nisam ni radila kod G), dovoljno si ih radila po postupcima da može vidjeti stanje u nalazima. A ionako će ti raditi UZV neposredno pred postupak, taj će biti bitan.

E mene to nije ni pitao.. nego pricamo i ajde sad cemo napravit uzv i tako… ja na pult 1150,00 kn laksa i tako 🤣🤣🤣

Bez uvrede, ali ti malo izgledaš radodajno, pa se nije ustručavao. 
    Kod mene je vidio da sam fina dama  
    Uvijek su postojale žene za zabavu (poklone, seks, užitak) i one za ženidbu (i pranje prljavih gaća). 

💔💔💔

VM
    11. Siječanj 2021. 15:28

Pozdrav cure, ja se ponovno uključujem nakon godišnjeg i šamara od posljednjeg neuspjeha. 
    Nisam od kraja 12.čitala postove, nešto sada par stranica unatrag i čekam naš popis da vidim kako se lista trudnica povećala .
    Nas najviše ubijaju financije od lijekova i postupka + razno razni vitamini, a još je i ova situacija, MM ne radi jer je već par mjeseci zatvoren zbog mjera. Sada smo radili prirodno na bebi ali taman iza O ja dobim upalu mjehura i Echerichiju i sad sam na antibiotiku . Taman kad me razveseli ta ovulacija i LH trakice sjetim se da su mi zbog spermiograma rekli da nema šanse da ostanemo prirodno trudni, a tko zna možda su i meni začepljeni jajovodi pa đabe udaramo. Oko 18.01. bi trebala dobiti menstruaciju pa idem na FET. 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

ANKSIMORON
    11. Siječanj 2021. 15:33

MTB

ANKSIMORON

MTB

MilaSt, ja ne bih radila UZV (nisam ni radila kod G), dovoljno si ih radila po postupcima da može vidjeti stanje u nalazima. A ionako će ti raditi UZV neposredno pred postupak, taj će biti bitan.

E mene to nije ni pitao.. nego pricamo i ajde sad cemo napravit uzv i tako… ja na pult 1150,00 kn laksa i tako 🤣🤣🤣

Uvijek su postojale žene za zabavu (poklone, seks, užitak) i one za ženidbu (i pranje prljavih gaća).

🤣🤣🤣🤣🤣 e da me upoznas 😙 sve bi rekla za mene samo ne ovo sto si napisala.. 😇 ali tjesi se.... valjda on zna zasto je sto napravio 😘😘

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 15:33

SBjelis, to je meni, dok sam bila najzadovoljnija Betom (a većinu postupka sam bila zaljubljena u njih jer mi je stvarno tamo bilo dobro) užasno smetalo.
    Na svako moje pitanje - što provjeriti, što piti, odgovor je bio ništa. Ponekad uz dodatak - ne može se tu puno nešto, godine su tu. I pričala sam ovdje curama, to je privatnik, nemu ne bi trebao biti problem dati mi preporuku, nije socijalac kojem su ograničene uputnice. Ali svejedno, čak i na pitanja - trebam li raditi trombofiliju (nakon spontanog), kažu mi ne treba, mala je šansa da je to uzrok. Rekoh, ali može biti uzrok u nekoj idućoj trudnoći u kasnijem stadiju? Kažu pa da, ali to sad nije bitno, mala je šansa da imate taj problem. Pa da, mala je šansa i imati dobre nalaze i 20 godina ne ostati trudna, and still - here I am!
    Za vrijeme postupka sam pitala trebam li nešto vaditi od krvi, oni su rekli ne. Bila sam poslušna mala curica, ali me sve više grizlo pa sam išla vaditi svašta nešto kadli - D vitamin niži (ispod 80, komentar je bio da je to okej, zima je???) i TSH previsok (3.55 a treba biti ispod 2.5) i komentar - e super da ste vadili, treba vam terapija??? Mamicu mu, trebali ste me vi poslati, kad se zna da štitnjača zna podivljati tokom stimulacija (to prije nisam znala, i G mi je potvrdio).
    Puf pant.
    Skraćeno, s razlogom si ljuta. Vidiš da smo ovdje mi same jedne drugima liječnici i dajemo si savjete.
    Nitko ne bi trebao prolaziti kroz uzaludne pokušaje i spontane nepotrebno, pogotovo mi preko 40 koje nemamo vremena za igranje.
    Samo ti pitaj ako ti treba savjet gdje i šta provjeriti, znaš da nas ima ovdje eksperata 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 15:35

ANKSIMORON

MTB

ANKSIMORON

MTB

🤣🤣🤣🤣🤣 e da me upoznas 😙 sve bi rekla za mene samo ne ovo sto si napisala.. 😇 ali tjesi se…. valjda on zna zasto je sto napravio 😘😘

Nadam se da se nisi uvrijedila? Znaš da se ja ovdje zajebavam i ne mislim ništa loše? 
    A napravio je jer mu se ja sviđam i želi mi pokazati da sam mu posebna. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 15:36

VM, sretno nam se vratila! Nisam shvatila, jesi se riješila gadarije od bakterije?

💔💔💔

11. Siječanj 2021. 15:37

Nikitta

Bozma istu muku mučimo. Pijem jutros predzadnji probiotik i mislim si, jebote jesi skup, pa taj kolagen radi palca, matična radi imuniteta, Manoza za mjehur, nemrem🤯 Gle, ako ti cink i MSM nisu presudni, go for it. Meni je jako važan cink i MSM, ali ja kolagen specifično uzimam radi oporavka od operacije palca, tako da sam zato isključiva za taj sastav. Inače, po čemu si primjetila da ti fali probiotik? Proljev, zatvor? Ja sam odlučila da ću kupit novu kutiju, ali da ću ga piti svaki drugi dan, da mi traje 2 mjeseca, a ne samo 1. Tako ću kombinirati sve dok moram pit matičnu (još 2 mjeseca) i kolagen (još barem 2-3 bočice).
    Manemoj vitamin D je dobar i za implantaciju, tako da svakako oko transfera rokaj 😘

kako sam ja sa probiotikom krenula nakon povraćanja i proljeva koji je dosta dugo trajao i danima nisam ništa jela prvih 15-tak dana uopće nisam kužila koliko mi zapravo paše, sve se izreguliralo i to je bilo to. Tek sad kad sam prestala primjetim velike razlike, neke stvari možda nemaju veze sa probiotikom, ali poklopilo se sa prestankom. Bez njega idem na wc 5-6 puta po malo ili nikako i sve je rijetko, naduta sam, stalno mi je neki pritisak. Onako dok sam bila na njemu bi išla jednom dnevno i baš se olakšala, a ne ovo po malo pa sam stlno puna sranja, doslovno. Evo sad sam skuhala sebi krem juhu od povrća i pojela i toliko sam se napuhala kao da sam cijelo tele sama pojela. A te juhe sam sebi miksala dok sam se oporavljala i tada mi nisu teško padale. Toliko mi je falio probiotik da sam tražila jeftiniju verziju pa kupila Biorelu, 0 bodova. sad sam našla na ljekarnaonline veliko pakiranje onog mog proibiotika doboljno za 5 mjeseci, malo manje izađe mjesečna doza pa sam njega naručila.
    A za kolagen, MSM je za bolju porodukciju kolagena, pa nisam pametna. Pred kraj sam druge boce pa možda da sad probam ovaj, lako ću se vratit Gaia

manemoj
    11. Siječanj 2021. 15:39

MTB sad mi je neugodno, ja sam s mojim pola sata popričala, zaključila da je to to i odmah UZV. Ajme sramote 🙈🙈🙈😂😂😂. treći put mi je čak rekao u šali naravno može odmah na skidanje sad se već dovoljno poznamo da ne trebam moliti 😂😂😂😂😂
    Hvala bogu da je tu Anksimoron koja je očito lakšeg morala kao i ja pa me to tješi 😂😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.