Pozdrav cure, drago mi je da odmah na pocetku ima puno akcije u novoj godini 💪😬 Ja se moram malo opustiti do FETa. Danas sam izvadila uputnice za krvnu sliku, vitamin d, feritin i DHEA. Ujutro idem vaditi krv, pa cemo vidjeti rezultate. 💉 Ovaj Proxeed mi se cini super, ako ima vecinu stvari u sebi. 😊 Onako jedna vrecica 🥰 Sanjich posto jedina cekas betu, drzim fige da prva zapocnes pozitivan niz 🌺😍 Kod Škvorca se 🐧 cuvaju 5.g
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ruska86 nije prebolio zaušnjakeMeto kroz dva tjedna će ponoviti spermiogram koji će se analizirati do u detalje. Ako i to bude 0 onda ide na daljnje pretrage i na kraju biopsija. On je prvi spermio radio u Bryeru u ZGu i doktor Š iz IVFa mi je odmah rekao da je to greška. Da u Bryeru citolozi gledaju sgram, a ne biolozi. Urolog nam to nije komentirao kad je vidio sgram. Tako da će sad ponoviti spermio najvjer u IVFu pa ćemo vidjeti. Želim vama sreću u novom postupku
Sunny_ kod MM problem je iz detinjstva, kasno su mu spusteni testisi. Da nije mozda i to kod vas? Ako nije, meni se cini da to onda zaista mozer biti varikokela, a to se relativno lako resava, u svakom slucaju dovoljno da se nadje materijal za IVF
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
E sad jos jedno pitanje… ako se netko kuzi 😊 narucila sam proxeed women, solgar omega full spectrum, vitamin d… dal trebam uz to magnezij? I dal onda trebam tu folnu narucivat sto napominjete uvijek taj ubiqual? Ili mi je to pokriveno ovim gore?
Ja magnezij pijem radi vježbanja, ne znam je li presudan u ovo mnašem kontekstu.
Ubiquinol nije folna, to je CoQ10. Navodno je jako bitan, ja ga pijem odnedavno ali ne u preporučenim dozama.
Tnx... od kojeg proizvodjaca da uzmem onda taj coq10? Svejedno ili?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Pozdrav cure,vidim pominjete inofolic..Da li se on smije koristiti uz dhea, q10,prenatal,I jos plus kontracepciju?Ja sam s njim ranije rjesavala ciste.Sad ne znam jeli pametno sve skupa uzimati?
Ukratko,ivf dva puta se dogadja zbog ciste.Ovaj put sam bila na ultrazvuku 4 dan ciklusa I dr je rekao da pocnem odmah sa microgynin. Trebali amo se javiti doktoru drugi dan,a ja baksuz 😁narqvno procurila za praznike kad nisu radili.E sad ja se bojim da je 4 dan kasno bilo poceti sa kontracpcijom.Jeli moguce da je tad vec bilo antralnih folikula I da se oni ponovo zadrza I nastavi ciste..Ima li neko iskustvo s tim?
Vrlo rado bi do sljedec menge pila inofolic jer je to nesto sto mi je pouzdano pomomoglo da se rijesim ciste a s druge strane se bojim da nesto ne zeznem uz sve ove suplemente koje mi je dr proposao.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Dakle, ja sam luuuuuuda. Ne znam je li to radi ovih pilula ili čega (radi trudnoće nije), ali jede mi se meeesooo. Inače nisam mesojed, jedem ga jednom, dvaput tjedno. A sad bih si ga gurala u nos, u vene, sline mi idu na samu pomisao. Što nam svi ti hormoni rade
Ja sam inace bas mesojed, kvrna grupa 0.. I kad sam se pikala bila uopce nisam mogla smislit meso.. Tako da ovo sve tko ne prolazi ne vjeruje hahha ne bi ni ja 🙈
Pozdrav cure,vidim pominjete inofolic..Da li se on smije koristiti uz dhea, q10,prenatal,I jos plus kontracepciju?Ja sam s njim ranije rjesavala ciste.Sad ne znam jeli pametno sve skupa uzimati?
Ukratko,ivf dva puta se dogadja zbog ciste.Ovaj put sam bila na ultrazvuku 4 dan ciklusa I dr je rekao da pocnem odmah sa microgynin. Trebali amo se javiti doktoru drugi dan,a ja baksuz 😁narqvno procurila za praznike kad nisu radili.E sad ja se bojim da je 4 dan kasno bilo poceti sa kontracpcijom.Jeli moguce da je tad vec bilo antralnih folikula I da se oni ponovo zadrza I nastavi ciste..Ima li neko iskustvo s tim?
Vrlo rado bi do sljedec menge pila inofolic jer je to nesto sto mi je pouzdano pomomoglo da se rijesim ciste a s druge strane se bojim da nesto ne zeznem uz sve ove suplemente koje mi je dr proposao.
*odgadja (ne dogadja)
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Bozma idem gori iduci tj.
Mtb moze li info samo, sestra mi je rekla 500kn, sad vjer to su samo konzultacije + uzv.
Sanjich kako si? Kako vrime prolazi 😒🤔
Kača sori nisam povatala, kada si onda u fetu?
Aurora tebi saljem poseban pozz 💪❤️❤️❤️ takoder svim curama drzite se ❤️ jutros sam se bas pozitivno sokirala popisom TRUDNICA! BRAVO ZENE ❤️💪
🤍
Bozmaidem gori iduci tj.
Mtbmoze li info samo, sestra mi je rekla 500kn, sad vjer to su samo konzultacije + uzv.
Sanjichkako si? Kako vrime prolazi 😒🤔
Kačasori nisam povatala, kada si onda u fetu?
Aurora tebi saljem poseban pozz 💪❤️❤️❤️ takoder svim curama drzite se ❤️ jutros sam se bas pozitivno sokirala popisom TRUDNICA! BRAVO ZENE ❤️💪
Ja sam ti platila 1150,00 kn... konzultacije plus uzv... ako sam dobro pohvatala ivf poliklinika??
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Pozdrav cure, drago mi je da odmah na pocetku ima puno akcije u novoj godini 💪😬 Ja se moram malo opustiti do FETa. Danas sam izvadila uputnice za krvnu sliku, vitamin d, feritin i DHEA. Ujutro idem vaditi krv, pa cemo vidjeti rezultate. 💉 Ovaj Proxeed mi se cini super, ako ima vecinu stvari u sebi. 😊 Onako jedna vrecica 🥰 Sanjich posto jedina cekas betu, drzim fige da prva zapocnes pozitivan niz 🌺😍 Kod Škvorca se 🐧 cuvaju 5.g
Kačo fora će bit i tvoju čekat kad je fet pa nema crtica od stoperice 😊😊 to me jedino tjesi ako bude crta onda ce bit prava.. A ako je ne bude mozda onda skupa budemo cekali betu jer cu ja odma po drugog 🐧🤞
Ruska86 nije prebolio zaušnjakeMeto kroz dva tjedna će ponoviti spermiogram koji će se analizirati do u detalje. Ako i to bude 0 onda ide na daljnje pretrage i na kraju biopsija. On je prvi spermio radio u Bryeru u ZGu i doktor Š iz IVFa mi je odmah rekao da je to greška. Da u Bryeru citolozi gledaju sgram, a ne biolozi. Urolog nam to nije komentirao kad je vidio sgram. Tako da će sad ponoviti spermio najvjer u IVFu pa ćemo vidjeti. Želim vama sreću u novom postupku
Sunny_ kod MM problem je iz detinjstva, kasno su mu spusteni testisi. Da nije mozda i to kod vas? Ako nije, meni se cini da to onda zaista mozer biti varikokela, a to se relativno lako resava, u svakom slucaju dovoljno da se nadje materijal za IVF
Hey TirelessIvy, mislim da tebi onaj prvi put nisam odgovorila na komentar, oprosti bila sam tad još u šoku
nije imao spuštanje testisa. Na nalazu od urologa piše da nije našao nikakve naznake koje upucuju na varikokelu zasad stvarno ne znamo što može biti uzrok. Jedino što zasad znamo je da ima nešto manje testise.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji