Bozmaidem gori iduci tj.
Mtbmoze li info samo, sestra mi je rekla 500kn, sad vjer to su samo konzultacije + uzv.
Sanjichkako si? Kako vrime prolazi 😒🤔
Kačasori nisam povatala, kada si onda u fetu?
Aurora tebi saljem poseban pozz 💪❤️❤️❤️ takoder svim curama drzite se ❤️ jutros sam se bas pozitivno sokirala popisom TRUDNICA! BRAVO ZENE ❤️💪
Nikakooo sporooo al moram do četvrtka minimalno izdrzat za test 🙈🙈 da ne gubim zivce..
LUCIJA ako nas citas😊 vrati nam se sta prije.. Ako dodjes prije čet ja cu od srece odma jedan iz mullera ic pisnut 🤣
ANKSIMORON, mislim da ti je svejedno, samo trebaš taj oblik uzeti. Solgar ih mislim ima. Računaj da piješ 200mg dnevno (skup sport) pa se po tome ravnaj.
MilaSt, naivno moje. Cijena ovisi od doktora do doktora. U Beti sam ja bila od 3 doktora i platila tri različite cijene. Te "sitne" cijene, od 500kn, su obično samo konzultacije, bez UZVa. Iskreno, od kad je Covid meni ni na jednim konzultacijama nisu radili UZV, smanjuju kontakt maksimalno. UZVove rade samo kad si već u postupku. Prije Covida je svatko radio UZV i to lijepo naplatio.
💔💔💔
Pozdrav cure, pusa, mahanje 🤗❤️🌺🌺
Ja sam poslala mail klinici, napisala sam da sam prehlađena ko majmun i da mi curi nos, da me jeb* sinusi , kašljem ujutro i to je to od mojih simptoma prehlade. Temperaturu nemam... Neka rade samnom što ih volja,pa makar me prebacili u veljaču k ostalom društvu 🤗😁🌺🍾🥂
Ne mogu dozvoliti da idem na svoju ruku u sve to. Ja se dobro osjećam, ali nikako se nebih dobro osjećala da nedaj Bože zarazim neke druge ženice ili doktore tamo. Moj kućni doktor mi je preko telefona rekao da ne dolazim jer imam 'običnu' prehladu, i da nemam simptome korone, da pijem čaj s limunom i da se inhaliram 🤷🏻♀️ whatever 😂, ali pratit ću se par dana i vidjeti situaciju.... Koronu sam imala u 4 mj. Neznam jesam li takav pehist da mi se vrati opet sada 🤧🤒😷 uglavnom bilo kako bilo, sad čekam odgovor od klinike. Radili su ujutro tako da pretpostavljam da ću ga dobiti tek sutra. Vjerujek njima tako da što god odluče biti će sigurno najbolje za za mene 🥰🥰
Očito je i meni veljača suđena 😁🌺❤️💕
endometrioza
Ruska86 nije prebolio zaušnjakeMeto kroz dva tjedna će ponoviti spermiogram koji će se analizirati do u detalje. Ako i to bude 0 onda ide na daljnje pretrage i na kraju biopsija. On je prvi spermio radio u Bryeru u ZGu i doktor Š iz IVFa mi je odmah rekao da je to greška. Da u Bryeru citolozi gledaju sgram, a ne biolozi. Urolog nam to nije komentirao kad je vidio sgram. Tako da će sad ponoviti spermio najvjer u IVFu pa ćemo vidjeti. Želim vama sreću u novom postupku
Sunny_ kod MM problem je iz detinjstva, kasno su mu spusteni testisi. Da nije mozda i to kod vas? Ako nije, meni se cini da to onda zaista mozer biti varikokela, a to se relativno lako resava, u svakom slucaju dovoljno da se nadje materijal za IVF
Hey TirelessIvy, mislim da tebi onaj prvi put nisam odgovorila na komentar, oprosti bila sam tad još u šoku
nije imao spuštanje testisa. Na nalazu od urologa piše da nije našao nikakve naznake koje upucuju na varikokeluzasad stvarno ne znamo što može biti uzrok. Jedino što zasad znamo je da ima nešto manje testise.
Je li mozda radio nalaze hormona? Najkriticnije testosteron i Inhibin B? Taj Inhibin B moze isto da pravi problem. Mi smo kroz sve te analize prosli, pa otprilike znam koji uzroci mogu biti. Svakako ce dalje pretrage pokazati. Kod MM i taj inhibin B je bio problem, ali opet kao rezultat tog kasnog spustanja. Mi smo se ponadali da mozda kada to regulise (a regulisao je stvarno fantasticno i sve prirodno i samo ishranon i prirodnim preparadima. Imao je super urologa koji ga je u tome maksimalno podrzavao, da ga ne truje hormonima bez potrebe) nesto ce se pojaviti. Na zalost nije, jer je kod njega do ostecenja doslo bas jako rano. Ali isto je bio u pocetku sav antiprotivan i jako depresivan, a evo nas sad pred sedmim IVF procesom sa donorom i potpuno je u tome svim srcem. Kod muskih valjda to ide malo sporije, ali dodje to sve na svoje mesto. Ja se ipak nadam da ce kod vas naci male plivace i da o tome necete morati vise ni da razmisljate
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
MilaSt ja sam prošli tjedan bila u IVFu. Konzultacije 500kn, ultrazvuk 300kn i ginekološki pregled 350kn. Možda sam sad zamijenila cijenu za UZV i gin.pregl. nemam račun pred sobom, ali nažalost sve lijepo naplate. Ne pitajte me koja je razlika između UZV i gin.pregleda to sam tek poslije na računu vidjela da obadvoje naplate. Ali možeš ti doći samo na konzultacije (razgovor). Oni te tamo pitaju da li želiš da naprave i UZV.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ja sam poslala mail klinici, napisala sam da sam prehlađena ko majmun i da mi curi nos, da me jeb* sinusi , kašljem ujutro i to je to od mojih simptoma prehlade. Temperaturu nemam… Neka rade samnom što ih volja,pa makar me prebacili u veljaču k ostalom društvu 🤗😁🌺🍾🥂
Ne mogu dozvoliti da idem na svoju ruku u sve to. Ja se dobro osjećam, ali nikako se nebih dobro osjećala da nedaj Bože zarazim neke druge ženice ili doktore tamo. Moj kućni doktor mi je preko telefona rekao da ne dolazim jer imam 'običnu' prehladu, i da nemam simptome korone, da pijem čaj s limunom i da se inhaliram 🤷🏻♀️ whatever 😂, ali pratit ću se par dana i vidjeti situaciju…. Koronu sam imala u 4 mj. Neznam jesam li takav pehist da mi se vrati opet sada 🤧🤒😷 uglavnom bilo kako bilo, sad čekam odgovor od klinike. Radili su ujutro tako da pretpostavljam da ću ga dobiti tek sutra. Vjerujek njima tako da što god odluče biti će sigurno najbolje za za mene 🥰🥰
Ma dobro si i napravila... Ja plehladjena isla i fet pa se sad mislim sta ako radi toga ne uspije.. Kasljem. Po noci nemogu od kaslja spavat.. Temperaruru nemam al ono klasicna upala grla sve bjelkasto, nos curi.. I tako od utorka navecer..
Ako budes i ti u veljacu to ce bit uzbidljiv mjesec veselim se iscekivanjima... 😊😊🤞👶
ANKSIMORON, mislim da ti je svejedno, samo trebaš taj oblik uzeti. Solgar ih mislim ima. Računaj da piješ 200mg dnevno (skup sport) pa se po tome ravnaj.
MilaSt, naivno moje.Cijena ovisi od doktora do doktora. U Beti sam ja bila od 3 doktora i platila tri različite cijene. Te "sitne" cijene, od 500kn, su obično samo konzultacije, bez UZVa. Iskreno, od kad je Covid meni ni na jednim konzultacijama nisu radili UZV, smanjuju kontakt maksimalno. UZVove rade samo kad si već u postupku. Prije Covida je svatko radio UZV i to lijepo naplatio.
Ja platila prve konzultacije 700 kn sa UZV, bila valjda sat vremena unutra, drugi put došla samo da mi pogleda opet endometrij u drugoj fazi ciklusa i to mi nisu ni naplatili.. sve mi se čini da sam ja financijski super prošla 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja sam poslala mail klinici, napisala sam da sam prehlađena ko majmun i da mi curi nos, da me jeb* sinusi , kašljem ujutro i to je to od mojih simptoma prehlade. Temperaturu nemam… Neka rade samnom što ih volja,pa makar me prebacili u veljaču k ostalom društvu 🤗😁🌺🍾🥂
Ne mogu dozvoliti da idem na svoju ruku u sve to. Ja se dobro osjećam, ali nikako se nebih dobro osjećala da nedaj Bože zarazim neke druge ženice ili doktore tamo. Moj kućni doktor mi je preko telefona rekao da ne dolazim jer imam 'običnu' prehladu, i da nemam simptome korone, da pijem čaj s limunom i da se inhaliram 🤷🏻♀️ whatever 😂, ali pratit ću se par dana i vidjeti situaciju…. Koronu sam imala u 4 mj. Neznam jesam li takav pehist da mi se vrati opet sada 🤧🤒😷 uglavnom bilo kako bilo, sad čekam odgovor od klinike. Radili su ujutro tako da pretpostavljam da ću ga dobiti tek sutra. Vjerujek njima tako da što god odluče biti će sigurno najbolje za za mene 🥰🥰
Ma dobro si i napravila… Ja plehladjena isla i fet pa se sad mislim sta ako radi toga ne uspije.. Kasljem. Po noci nemogu od kaslja spavat.. Temperaruru nemam al ono klasicna upala grla sve bjelkasto, nos curi.. I tako od utorka navecer..
Ako budes i ti u veljacu to ce bit uzbidljiv mjesec veselim se iscekivanjima… 😊😊🤞👶
Ja sam išla na kartu savjesti zbog korone.... jer šta ako sam ju pokupila... A termin za privatni test se čeka 2 dana a isto toliko i rezultat... I nebih stigla jer ako mi odmrznu blasticu propast će a to ne želim. Zato neka oni odluče. Možda stvarno prehlada nema nikakve veze sa tim i bolje da je imunitet malo slabiji, ali mene muči jer tu ne rade testiranje za postupak a nedaj bože da sam fasovala to govno opet 🙈 ne želim nikoga ugrožavati. Ovaj mjesec se veselimo skupa sa tobom, idući bude bome gužva 🙈😁😁😁😁
endometrioza
TirelessIvy rekao mu je urolog da izvadi testosteron, FSH i LH. To bi trebao iduci tjedan vaditi. Koliko sam uspjela po internetu isčitati taj FSH je dosta bitan. Ako je on jako povišen to govori da vjer nema proizvodnje? Ako je on u granicama normale onda proizvodnja postoji, ali nešto prijeći put da izađu van. Za inhibin B nam nije ništa spominjao. Baš ću mu reći da i to izvadi, hvala ti
od srca vam želim da što prije ugledate vaše malo čudo ❤️ kada idete u iduci postupak?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Inače bok cure.. ja danas uopce ne funkcioniram.. zdrmala me sinoć ona dva kasna potresa, zaspala tek poslije dva ujutro, zaspala na posao, probudila se dva sata kasnije, pogledam kroz prozor auto zatrpan.. a od kad je potresa radim iz ureda.. tako da divan početak tjedna.. i još me sad donji dio ledja boli za poluditi.. ali onako baš.. razmišljam, danas mi je 11dc, jel moguće da mi je ovulacija ali da se sve poremetilo malo 🤷
Čitam vas vezano za suplemente, pun mobitel screenshotova..
E i pitanje vezano za Vitamin D, rekle ste da je dobar za implantaciju, zanima me jel to vrijedi i za FET jer sam ja našla informacije gdje piše da je bitno da su folikularne tekućine pune vitamina D pa si mislim da mi je za ovaj FET kasni s njim?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji