Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca ♥
    11. Siječanj 2021. 14:40

Sunny_

MilaSt ja sam prošli tjedan bila u IVFu. Konzultacije 500kn, ultrazvuk 300kn i ginekološki pregled 350kn. Možda sam sad zamijenila cijenu za UZV i gin.pregl. nemam račun pred sobom, ali nažalost sve lijepo naplate. Ne pitajte me koja je razlika između UZV i gin.pregleda to sam tek poslije na računu vidjela da obadvoje naplate. Ali možeš ti doći samo na konzultacije (razgovor). Oni te tamo pitaju da li želiš da naprave i UZV.

I uzv i gin pregled posebno. Prvi put to cujem. Ja sam svugdi placala uzv i pregled skupa. Znaci triba mi jedan mini kreditic 😂😂😂😂

🤍

Sreca ♥
    11. Siječanj 2021. 14:46

Sunny jesi se odlucila za njih ili? Privatno ili hzzo? Sori mozda si vec pisala, al promaklo mi 🤦

🤍

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 14:53

Meni je zanimljivo kako je UZV u MPO bio puno skuplji nego UZV kad sam pratila trudnoću. U istoj klinici 
    Lijepo oni žive od nas. I neka žive, samo nek rade svoj posao što bolje i da mi imamo na kraju naše bebe. 

💔💔💔

Sunny_🐣
    11. Siječanj 2021. 14:53

MilaSt

Sunnyjesi se odlucila za njih ili? Privatno ili hzzo? Sori mozda si vec pisala, al promaklo mi 🤦

nisam još ništa odlučila. To su mi bile prve konzultacije ikad za MPO  iskreno šta god su mi tamo predložili od pregleda/pretraga sam pristala, baš sam bila sva isprepadana. Ti si već u tome pa ćeš imati konkretnija pitanja i više nalaza od mene. I ako si nedavno radila ultrazvuk samo mu donesi slike pa će ti sve iskomentirati.
    Ja sam imala samo papa test pa nije imao puno za komentirati. Kod nas je muški faktor :)
    ali mi ćemo svakako ići preko HZZO jer nama se ne žuri

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 15:00

MilaSt, ja ne bih radila UZV (nisam ni radila kod G), dovoljno si ih radila po postupcima da može vidjeti stanje u nalazima. A ionako će ti raditi UZV neposredno pred postupak, taj će biti bitan.

💔💔💔

manemoj
    11. Siječanj 2021. 15:08

MTB

MilaSt, ja ne bih radila UZV (nisam ni radila kod G), dovoljno si ih radila po postupcima da može vidjeti stanje u nalazima. A ionako će ti raditi UZV neposredno pred postupak, taj će biti bitan.

Ček, ček, ček.. tu mi je nešto sumnjivo.. nisi radila UZV kod njega? 😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Sunny_🐣
    11. Siječanj 2021. 15:12

manemoj

MTB

nije htjela otkriti odma sve na prvom spoju 😂😂😂

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

11. Siječanj 2021. 15:18

Sunny_

manemoj

MTB

nije htjela otkriti odma sve na prvom spoju😂😂😂

Hahahhahahah

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 15:19

manemoj

MTB

Lijepo ti je rekla Sunny_, nisam ja takva djevojka.
    Za mene se treba potruditi. 

💔💔💔

ANKSIMORON
    11. Siječanj 2021. 15:24

MTB

E mene to nije ni pitao.. nego pricamo i ajde sad cemo napravit uzv i tako... ja na pult 1150,00 kn laksa i tako 🤣🤣🤣

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.