Aurora I meni se u mojoj vanmaternicnoj beta pravilno duplala. Bila je to nasa prva prirodna trudnoca, 9dpo beta 70, 11dpo 150. Odstranjena su oba jer je i ovaj u kojem nije bila trudnoca bio zacepljen i nikakav i bas mu nije bilo pomoci i samo bi smetao pri zacecu
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
AuroraB delujes bas smireno, svaka cast. Zmaj
Erica divna kosa
Za nas 40+ jedan bas ohrabrujuci post, sad procitah pa da podelim
https://ibb.co/GQL9y6F
https://ibb.co/W3XPr2N
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Tanja pa ti za svoje godine imas super amh! To je plus! Neke zene ni mojih godina nemaju takav
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Tanja79 može mi se biti jer imam sve vas ovdje❤
Slee ja sam baš pitala doktora prije operacije, da li može odmah pogledati i drugi jajovod kad je već tamo dolje sa svim aparatima, pa je rekao da može samo ovako kamerom pregledati, ali propuhivanje ne, nisam shvatila zašto točno; zbog neke sluzi koja je sad prisutna zbog trudnoće. Srećom, drugi je zdrav, (moram se sjetiti pitati kako je ovaj izvađeni izgledao, da li je bilo do lošeg zametka ili jajovoda), nemam nigdje nikakve priraslice i maternica izgleda zdravo.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTB da laboratorij di se vadi krv nasuprot rodilišta 😉
AuroraB jako si smirena, topla i pozitivna, divim ti se ženo draga 😍
👩 34👦 39,
👨👩👦 2013,
Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
02/2020 Adenomioza,
Sveukupno 6 biokemijskih,
Blaga trombofilija,
01/2021 HSC,
02/2021 MPO
04/2021 spontana trudnoća
https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#
Jao cure, frend je radio u Šibeniku u hotelu od Šuputice mužića, i svi su znali da je on gej.
Ili se preobratio ili moja teorija :
Šuputica je htjela dijete a nigdje ljubavi i muškog na vidiku,,, on trebao alibi i možda se prave i on joj je donor, a zapravo je on sa modnim mačkom.
Televisia presenta 😅😅
Ali moglo bi biti 😅😅😅
Btw ja imam čudna stezanja u maternici, a 16 dc... A s tim da mi 31 traje ciklus.... Nikad mi nije tako rano pms, sigurno se poremetilo sve od stimulacija..
Pliiiz nemoj doći još da stignem ubiti beštiju i napraviti bris 🥺🤞
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tanja pa ti za svoje godine imas super amh! To je plus! Neke zene ni mojih godina nemaju takav
Ma OK, nisam ja nezadovoljna sa amh nego sva ona statistika za žene od 40 pa na dalje, 70% stanica ima hromozomske greske, 5%zena iznese do kraja nornalnu i zdravu trudnocu.... Sve te informacije ubijaju u pojam.
Al evo, ova zena em godine, em nizak amh i uspe iz prve, pa mi drago procitati i takve stvari, ne samo suvu statistiku
👽 48
Greece
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
Ruska1986, kao da bi mi na njenom mjestu iskreno odgovorili novinarima. Kažeš neku glupost, ionako će oni to izokrenuti kako žele.
Slee, ali smiješ šetati.
I ne jesti.
AuroraB, jesi jaka. Ujedno si i ljudsko biće, a ne robot, normalno da si plakala.
Tanja79, lijepa priča. Držmo joj fige da se nastavi lijepo.
Da, nama je starost jajnih stanica najveći problem, malo ih ima kapaciteta razviti se u zdravu trudnoću, neovisno o AMH. Ali mi vjerujemo!!
Nikitta, nemam mačku, nego sam paranoična i radim sve pretrage koje mogu.
Mačku sam zadnji put pomazila prije 20 godina (iako ih obožavam)
Ionako sam na puno mjesta čitala da su mačke nepravedno optužene za Toxo, da se većinom dobiva preko mesa.
Sad se baš pitam, meni je EBNA IGG (štogod to bilo) preko 600?
💔💔💔
Što se tiče matične. Da, u principu uz matičnu se ne bi ništa od vitamina i minerala uzimati.
Bela razumijem tu bol, i sama sam u zubnoj komi tjednima. Brz oporavak želim. 🙏🏼❤️
Tanja79 ja imam kroničnu E. Coli u mjehuru, nedetektibilna u pretragama, urinokultura sterilna, brisevi uretre sterilni, a ja, ako prestanem s D-manozom, za par dana mi se vrati peckanje, isprekidano mokrenje. To me izluđuje! Jednostavno moram svaki dan 1-2 doze D-manoze popiti. Razmišljam ima li trajnog rješenja, jer bacanje 70€ svaki mjesec samo na D-manozu me ubija. Moraš li i ti stalno uzimati ulje origana? Ja sam ga uzimala u tinkturi prije, odurno je.
Eto, znam da je ovde neko pisao o d manozi a nisam mogla da se setim ko. Gledala sam ba Amazonu koliko kosta. Koliko ti mg manoze popijes dnevno? Origano kapsule su mi bile teske za zeludac pa sam presla na ulje, grozno je al kad znam da ce mi pomoci zahvalna sam sto postoji... Ne uzimam svaki dan, nije preporučljivo, zaboravila sam zbog cega, dal zbog zeljeza... 🤔
Kad osetim da bi mogla imati problem, pocnem odnah 3 puta dnevno i tinkturu belog luka, puno tečnosti.
Sode bikarbone, ona valjda menja pH urina pa pomaze.
Zadnji put u nalazu uopšte nije bilo esherihije a ja krv pisam, na hitnu sam isla u 3 ujutro. Najgori bol mi je to
👽 48
Greece
Beta = 0
Aurora jako mi je drago da si se javila... nadam se da te ne boli,da su dobri prema tebi i da ces dobiti zasluzeni odmor... normalno da si plakala,cijela situacija je teska,emotivno,sad i fizicki,covjek si i tuga treba naci svoj put. Ja sam zalila nad onim praznim folikulom ko sumanuta,dan danas mi nije jasno jer sam mislila da sam spremna na sve,od kud onolike suze. Ali bile su tu i trebale su izaci... isplaci se,daj si vremena... tu smo ako sto zatreba. 💗
P.s. hvala za frizuru,toliko mlatim glavom oko muza da me boli vrat i on misli da sam poludila do kraja 😆😆🤯
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji