Nina92 ja sam nakon 30-te krenula jednom godišnje na uzv dojki, preventivno i slažem se da bi sada u postupcima trebalo ići češće. Ja idem sad početkom siječnja i nije mi svejedno.
Marinela87 držim ti fige za dalje i možda se opet budemo pratile, ovaj put nadam se uspješnije 🤞
Rina89 ja sam bila pred cca 2 godine kod Škvorca na konzultacijama i nije mi nitko spominjao da se fet plaća… Možda se nešto promijenilo 🤔
ANKSIMORON baš mi je drago da si se javila i da si ok 😊Ja uvijek podržavam potražiti drugi mišljenje, tako sam i sama bila napravila. Meni je čudno da kod istog dr imamo različito tumačenje, meni je rekao da do nezrelih stanica dođe zbog prerane aspiracije ili neadekvatne terapije.
Gdje god se odlučiš nastaviti, navijam za tebe 🤞💪❤️
Hvala ti dear… i na tebe jako cesto mislim 🥰🥰🥰 a i pratimo se 🖐🙌🙌 ti nastavljas u ivf?
❤️😘
Nastavljam, bilo je sve korektno odrađeno i ispravljeno ono što mi ranije nije bilo ok u drugoj klinici. Dobili smo super stanice, tako su rekli, ali nažalost imamo problem sa spermijima lošije kvalitete.Vidjet ću da li ćemo imat sreće.
Uzela sam pauzu par mjeseci kako mi je savjetovano i kako i sama osjećam da bi bilo ok.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sunny_, znamo jesu li nam kvalitetne jajne stanice po tome kako se oplođuju, kako se dijele i na kraju po tome ostanemo li uspješno trudne i iznesemo li trudnoću do kraja. Ne može se drukčije znati.
Aha tako sam i mislila. Hvala 😊
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Nina92 ja sam nakon 30-te krenula jednom godišnje na uzv dojki, preventivno i slažem se da bi sada u postupcima trebalo ići češće. Ja idem sad početkom siječnja i nije mi svejedno.
Marinela87 držim ti fige za dalje i možda se opet budemo pratile, ovaj put nadam se uspješnije 🤞
Rina89 ja sam bila pred cca 2 godine kod Škvorca na konzultacijama i nije mi nitko spominjao da se fet plaća… Možda se nešto promijenilo 🤔
ANKSIMORON baš mi je drago da si se javila i da si ok 😊Ja uvijek podržavam potražiti drugi mišljenje, tako sam i sama bila napravila. Meni je čudno da kod istog dr imamo različito tumačenje, meni je rekao da do nezrelih stanica dođe zbog prerane aspiracije ili neadekvatne terapije.
Hvala ti dear… i na tebe jako cesto mislim 🥰🥰🥰 a i pratimo se 🖐🙌🙌 ti nastavljas u ivf?
❤️😘
Nastavljam, bilo je sve korektno odrađeno i ispravljeno ono što mi ranije nije bilo ok u drugoj klinici. Dobili smo super stanice, tako su rekli, ali nažalost imamo problem sa spermijima lošije kvalitete.Vidjet ću da li ćemo imat sreće.
Uzela sam pauzu par mjeseci kako mi je savjetovano i kako i sama osjećam da bi bilo ok.
Da naravno... tako i ja planiram par mjeseci odmora, to i meni i mom tijelu def treba... jedino bi pocela sa suplementima pa ne znam s kojima jer s nicim konkretno nisam imala problema a cini mi se s druge strane sa svim 😆🤣🤣 def cu ove kapi sto mi je mtb preporucila uzet... d vitamin...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
❤️😘
Da naravno… tako i ja planiram par mjeseci odmora, to i meni i mom tijelu def treba… jedino bi pocela sa suplementima pa ne znam s kojima jer s nicim konkretno nisam imala problema a cini mi se s druge strane sa svim 😆🤣🤣 def cu ove kapi sto mi je mtb preporucila uzet… d vitamin…
Prouči malo te suplemente pa si složi nešto. Pratimo se 🤞😘
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Bella imala sam i ja taj aparatic jedan mjesec, clearblue, ali neće ti u njega ići bilo kakve trakice, samo njegove. Tako da najbolje da kupiš te šta cure preporučuju pa u napad🤞
Anksimoron baš si dobro opisala, ovo nisi svoj u postupku.. ajme ono kad gledaš jesi podignula teški lonac, prenaglo se okrenula lijevo ili desno, pa ne možeš s prijateljima popit čašu dvije.. uhh! meni je najgore nekretanje, pa sad dok čekam postupak hodam svaki dan sa psom po 2 sata, vježbam, di god mogu hodam jer znam stda me ceka😦
Lucyinthesky pratimo se! Dobro dođe i ovaj odmor!za dušu ne vidim puno pomaka ali tijelo itekako!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Vise i ovi potresi! Pa dokle???? 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Vidim da gore i dalje trese, nadam se da ste svi dobro.. 😳😔
Ja sam negativna na coronu i dooosta bolje tako da se nadam da ce sutra sve proci kako i treba 😊😊 javljam vam se iz meka sutra 🍟
Bella imala sam i ja taj aparatic jedan mjesec, clearblue, ali neće ti u njega ići bilo kakve trakice, samo njegove. Tako da najbolje da kupiš te šta cure preporučuju pa u napad🤞
Anksimoron baš si dobro opisala, ovo nisi svoj u postupku.. ajme ono kad gledaš jesi podignula teški lonac, prenaglo se okrenula lijevo ili desno, pa ne možeš s prijateljima popit čašu dvije.. uhh! meni je najgore nekretanje, pa sad dok čekam postupak hodam svaki dan sa psom po 2 sata, vježbam, di god mogu hodam jer znam stda me ceka😦
Lucyintheskypratimo se! Dobro dođe i ovaj odmor!za dušu ne vidim puno pomaka ali tijelo itekako!
Hvala na informaciji🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Vidim da gore i dalje trese, nadam se da ste svi dobro.. 😳😔
Ja sam negativna na coronu i dooosta bolje tako da se nadam da ce sutra sve proci kako i treba 😊😊 javljam vam se iz meka sutra 🍟
Želim ti sreću 🤞❤️
🧍♂️42-od astheno-normo
U tom sam fazonu da bi nesto prominila neszo drugo poduzela a onda opet klonem vise pametna nisam
Jajnici me bole koda cu ovulirat sutra mozda uzmem trakice
Isla bi mozda i u onog Sadikovica u ljubuski ako ste culi za njega
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji