Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    06. Siječanj 2021. 20:54

Hej cure, dobro sam samo preplaseno. Taman se malo opustis, pomisliš sad će samo oni mali onda grune. Užas.. mislila sutra ići vaditi krv, mislim da ću ipak petak 😅
    U Podobniku je FET 3500 kn.. to mi je čudno da je jeftiniji nego IVF pa provjerite još jednom 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Leia3.0
    06. Siječanj 2021. 20:58

Marty86

Leia2.0

Marty86- ne znam jesam li nešto krivo shvatila od ovog što si napisala, ali u Vinogradskoj na humanoj rade sve, ne samo stimulaciju nego i IVF / ICSI / Inseminaciju.
    Ja idem na prvi postupak kod njih tj krećem s pikanjem za koji dan, 2.dc čekam M koja bi trebala doći do kraja tjedna. Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj.
    Leila2.0 hvala na informaciji, nadam se da je tako jer kad sam zbala prošli tjedan zbog hsc rekli su mi da zbog cijele situacije rade inseminaciju (i meni je bio upitnik iznad glave). Javi kad saznaš nešto konkretno kod njih ☺

Ovo me sada totalno izbezumilo. Čekam već mjesecima da krenem, najprije odgode / kašnjenje radi korone, a onda radi godišnjih odmora i sad ovo. Meni čitav dan tamna krv i grčevi, dakle menga sutra za dobro jutro stiže. Drugim riječima, trebala sam prekosutra (2.dc) počet s pikanjem. Mislim da ću ispaliti na živce do ujutro da nekoga dobijem na telefon i razjasnim ovu situaciju. Nadam se samo da to ne vrijedi za nas koji čekamo već neko vrijeme. A ako mi kažu da ide opet odgoda ne znam što ću i gdje sa sobom. Doslovno mi lijekovi sjede u frižideru već mjesecima. Dat ću si ih i aspirirat se sama doma. Ne znam, evo. Luda sam. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Teja1408
    06. Siječanj 2021. 21:05

Leia2.0

Marty86

Leia2.0

Marty86- ne znam jesam li nešto krivo shvatila od ovog što si napisala, ali u Vinogradskoj na humanoj rade sve, ne samo stimulaciju nego i IVF / ICSI / Inseminaciju.
    Ja idem na prvi postupak kod njih tj krećem s pikanjem za koji dan, 2.dc čekam M koja bi trebala doći do kraja tjedna. Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj.
    Leila2.0 hvala na informaciji, nadam se da je tako jer kad sam zbala prošli tjedan zbog hsc rekli su mi da zbog cijele situacije rade inseminaciju (i meni je bio upitnik iznad glave). Javi kad saznaš nešto konkretno kod njih ☺

Ovo me sada totalno izbezumilo. Čekam već mjesecima da krenem, najprije odgode / kašnjenje radi korone, a onda radi godišnjih odmora i sad ovo. Meni čitav dan tamna krv i grčevi, dakle menga sutra za dobro jutro stiže. Drugim riječima, trebala sam prekosutra (2.dc) počet s pikanjem. Mislim da ću ispaliti na živce do ujutro da nekoga dobijem na telefon i razjasnim ovu situaciju. Nadam se samo da to ne vrijedi za nas koji čekamo već neko vrijeme. A ako mi kažu da ide opet odgoda ne znam što ću i gdje sa sobom. Doslovno mi lijekovi sjede u frižideru već mjesecima. Dat ću si ih i aspirirat se sama doma. Ne znam, evo. Luda sam.

Ja kad sam bila i 10.mj tad su u Vinogradskoj rekli da rade stimulirane postupke. Da njih nece odgadjati jer su liste cekanja ionako duge. 
    Ali da sve ostalo ne rade. 
    Ne znam je li se od tad nesto promijenilo, ali vjerujem da za stimulirane postupke nije. 
    Tako da vjerujem da ti sigurno kreces u postupak ako i imas lijekove doma 😊 Sretno! 

darliv
    06. Siječanj 2021. 21:11

Lavice ja imam jedno pitanje ako se kome slicno dogodilo.. Mengu sam dobila nakon nekoliko dana od prestanka s utricima nakon feta, i bila je gotovo crna i slabija nego inace, i oduzila se oko osam dana, i onda sam mozda sest dana bila bez krvarenja, i tad mi je nekako bila i ovulacija, rekla bih oko 11dc, i tri dana nakon toga prvo cijeli dan svjeza krv, ne obilno, ali kod svakog brisanja, i sve ostale dane do danas 26dc ja svakodnevno pomalo krvarim, samo taj prvi dan svjeza krv, a ovo sad smeckasto, ljubicasto, tijekom brisanja, i na dnevnom stalno, i svako malo kao neke niti crne 🤔 stomak me to cijelo vrijeme lagano bolucka, ali nije kao da ce uskoro stici menga 😔 pokusat cu se sutra svakako naruciti kod ginekologa, dosad sam odgađala jer sam mislila da ce doci nova menga.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    06. Siječanj 2021. 21:11

MTB

Belaaa, super, onda imaš plan!

Mattan, ja ne bih vadila hormone tako brzo, treba ti 2, 3 mjeseca da ti dođu k sebi nakon stimulacije. A i ništa ti ne znače ni oni ni AMH za FET. Usredotoči se sad na ono što ima smisla za tvoju situaciju, inače ćeš izluditi. Tih pretraga ima mali milion.

Tuma sretno takodjer 😘🙏
    MTB imam plan a i sama neznam sta vi od planova 😂
    Recite mi jeli itkoja od vas zna ono da ce mozda uvest u 2021 broj postupaks priko hzzo na 10? 
    Jer to je bijo prijedlog u saboru ali jos nije uveden cini mi se☹️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

AuroraB
    06. Siječanj 2021. 21:12

Leia2.0 ne vjerujem da će više bolnice odgađati postupke, stvarno su im se stvorile liste čekanja, i oni su svjesni da su to delikatne situacije i daju sve od sebe da se postupci odrađuju pa makar puževim koracima... Meni je rekla i sama doktorica u Petrovoj, da daju sve od sebe i da se jako trude da ne dođe do ponovne obustave postupaka.. vjerujem da i u Vinogradskoj vlada isti stav. 🤗

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 21:13

darliv, jesi li kojim slučajem pišnula testić? Just in case...

💔💔💔

AuroraB
    06. Siječanj 2021. 21:15

darliv

Lavice ja imam jedno pitanje ako se kome slicno dogodilo.. Mengu sam dobila nakon nekoliko dana od prestanka s utricima nakon feta, i bila je gotovo crna i slabija nego inace, i oduzila se oko osam dana, i onda sam mozda sest dana bila bez krvarenja, i tad mi je nekako bila i ovulacija, rekla bih oko 11dc, i tri dana nakon toga prvo cijeli dan svjeza krv, ne obilno, ali kod svakog brisanja, i sve ostale dane do danas 26dc ja svakodnevno pomalo krvarim, samo taj prvi dan svjeza krv, a ovo sad smeckasto, ljubicasto, tijekom brisanja, i na dnevnom stalno, i svako malo kao neke niti crne 🤔 stomak me to cijelo vrijeme lagano bolucka, ali nije kao da ce uskoro stici menga 😔 pokusat cu se sutra svakako naruciti kod ginekologa, dosad sam odgađala jer sam mislila da ce doci nova menga..

Darliv što god nam se događa sa menstruacijom nakon stimulacije i postupka je ajmo reći normalno. Naruči se kod ginekologa ako imaš priliku, ali svaka od nas drugačije reagira i imamo svakakve simptome kasnije. Meni se to sve zbrčkalo naredna tri mjeseca, bilo je svega, i onda se samo odjednom vratilo u normalu...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

sbjelisi
    06. Siječanj 2021. 21:17

Darliv.. Pratim..

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    06. Siječanj 2021. 21:18

Cure hvala za info za cijenu FETa 😋❤🍷

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.