Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    06. Siječanj 2021. 21:19

MTB nisam, nekako mi nevjerojatno da uz toliko tamne krvi moze ista normalno biti 😐 iako svjedocili smo svemu ovdje 😁
    Aurora da, poprilicno mi se sve zbrkalo nakon stimulacije u rujnu, menga 24dc, pa 36dc, pa 33dc nakon utrica, i sad ovo 🤨 nadam se da uskoro staje ova ludnica.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    06. Siječanj 2021. 21:22

darliv

Lavice ja imam jedno pitanje ako se kome slicno dogodilo.. Mengu sam dobila nakon nekoliko dana od prestanka s utricima nakon feta, i bila je gotovo crna i slabija nego inace, i oduzila se oko osam dana, i onda sam mozda sest dana bila bez krvarenja, i tad mi je nekako bila i ovulacija, rekla bih oko 11dc, i tri dana nakon toga prvo cijeli dan svjeza krv, ne obilno, ali kod svakog brisanja, i sve ostale dane do danas 26dc ja svakodnevno pomalo krvarim, samo taj prvi dan svjeza krv, a ovo sad smeckasto, ljubicasto, tijekom brisanja, i na dnevnom stalno, i svako malo kao neke niti crne 🤔 stomak me to cijelo vrijeme lagano bolucka, ali nije kao da ce uskoro stici menga 😔 pokusat cu se sutra svakako naruciti kod ginekologa, dosad sam odgađala jer sam mislila da ce doci nova menga..

Obaveznon otidji kod ginekologa i bit ces mirnija 😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

manemoj
    06. Siječanj 2021. 21:25

Imam pitanje vezano za pretrage..
    Doktor mi je poslao popis i napisao ako sam nešto od toga već radila da ne treba. U 9 mjesecu sam radila sve za štitnjaču. Sve je bilo ok, nikad s tim problema nisam imala. Jel ima smisla sad opet to raditi? Mislim jel to seta, varira ili mogu računati da je i dalje ok? 
    Plus sad sam se sjetila da ništa ne mogu raditi dok ne prodje menga jer radim i urinokulturu.. tako da ponedjeljak ipak vađenje krvi..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    06. Siječanj 2021. 21:31

manemoj

Imam pitanje vezano za pretrage..
    Doktor mi je poslao popis i napisao ako sam nešto od toga već radila da ne treba. U 9 mjesecu sam radila sve za štitnjaču. Sve je bilo ok, nikad s tim problema nisam imala. Jel ima smisla sad opet to raditi? Mislim jel to seta, varira ili mogu računati da je i dalje ok?
    Plus sad sam se sjetila da ništa ne mogu raditi dok ne prodje menga jer radim i urinokulturu.. tako da ponedjeljak ipak vađenje krvi..

Napravi ipak stitnjacu nista te ne kosta i anti tjela itd sve jer to je jako bitno za trudnocu ,vitamin D isto

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 21:33

darliv, vjerojatno nije trudnoća, ali ja bih svejedno pišnula...

manemoj, meni je štitnjača uvijek bila super, pa je buknula u postupku (tj narasla do 3.5, što je OK inače ali nije za trudnoću). Rekao mi je G da se to događa u stimulaciji. Plus da sam ja možda imala latentnu hipo/hipertireozu (nisam dobro čula od maske, a tuka sam za sva medicinska stanja) koja se sad pod stimulacijom i u trudnoći pokazala (ima nešto i sa betom, ona je slična nekom hormonu štitnjače pa onda bukne, ali ne pitaj me detalje).
    Skraćeno, ja bih provjerila. To ti je ionako samo jedna ampula krvi, nije odvojen pregled.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 21:34

Nikad ne bih prije rekla, ali sad me jako boli lijevi jajnik a ja sretna ko malo dijete. Možda uskoro mala seronja od ciste pukne pa se riješim toga. Baš me zanima što će mi sutra na UZV vidjeti (imam sutra papu i briseve dogovorene).

💔💔💔

AuroraB
    06. Siječanj 2021. 21:54

MTB

Nikad ne bih prije rekla, ali sad me jako boli lijevi jajnik a ja sretna ko malo dijete. Možda uskoro mala seronja od ciste pukne pa se riješim toga. Baš me zanima što će mi sutra na UZV vidjeti (imam sutra papu i briseve dogovorene).

Znači i ti nastupaš sutra, onda nek je i tebi sa srećom! 🍀👋

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

darliv
    06. Siječanj 2021. 21:55

🤞🏻 svima sutra na uzv ❤️ sretno 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 21:57

AuroraB

MTB

Znači i ti nastupaš sutra, onda nek je i tebi sa srećom! 🍀👋

Mah, to je samo papa i brisevi. Iako, veseli me jer je to jedna od onih rijetkih stvari koje mogu odgoditi postupak za više mjeseci ako se nađe nešto loše. Sve ono ostalo, krv ovo ono, nije toliki problem kao ovo.
    Hvala ti 

💔💔💔

Leia3.0
    06. Siječanj 2021. 22:00

Hvala puno Teja1408 i AuroraB na utješnim riječima.. i ja se nadam da je tako. U svakom slučaju, saznat ću sutra kakvo je stanje. 
    Netko je bio pitao za suplemente, ja sam, kao dobra cura, išla pročitati knjigu koja je must read na ovom forumu - it starts with the egg. Netko ju je nedavno ovdje podijelio na linku, skine se u pdf-u. Došla sam do zaključka da je za mene i moju situaciju najbolje uzimati D vitamin, folnu i Q10 (nedavno sam podijelila link na Q10 koji koristim). Želim reći da nisu svi suplementi za svakoga i da bi svakako trebao svatko za sebe provjeriti što bi njegovoj situaciji najbolje odgovaralo (ovisno o dijagnozi i na čemu treba poraditi).

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.